Vintergarderobe – til huden

annonce-u-baggrund11 avene vinter2

Skifter I hudplejeprodukter om vinteren? Det gør jeg. Nogle produkter bruger jeg året rundt, men eftersom kulden (og centralvarmen indenfor ikke mindst) påvirker min hud helt vildt og øger fordampningen hvilket så igen fører til fugttab, så skifter jeg en håndfuld produkter ud efter sæsonen.

Og tilføjer et par. Min hud, der i forvejen er til den dehydrerede og tørre side (i alle tilfælde de fleste steder), har nemlig brug for en ekstra kærlig hånd i vinterhalvåret.

TIP: Er det frostvejr så husk at påføre din creme i GOD tid inden du går ud, så den kan trænge ordentligt ind i huden. Gerne en time før.

avene vinter5

Helt konkret så erstatter jeg min renseskum med en mere skånsom rensemælk og så skifter jeg min ansigtscreme til en med ekstra fugt, fedme og pleje. Og husker ‘fugtundertrøjen’ (den kan du læse mere om her) i form af en god face mist.

Og så henter jeg også lidt ekstra hjælp ind i fra en god læbecreme og universalcreme, lidt ekstra rig pleje til hænderne og så en supercreme til hvis først man har fået et særligt tørt eller irriteret område.

avene vinter3

Vind en komplet vinterhudplejegarderobe
Kunne du også godt bruge lidt vinteroptimering til huden? Hold øje med Avènes Instagram i dag, for her bliver hele min vinterhudplejegarderobe udloddet til en heldig følger :)

avene vinter4

udgivet i samarbejde med Avène

(Visited 2.264 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Hej Emily. Lige et spørgsmål vedr makeup. Bruger du primer under din makeup? Vil nemlig gerne finde en der giver fugt og glød og gør det den skal under makeup. :) der er jo mange at vælge imellem men måske du kan anbefale en? Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, nej jeg bruger ikke primer. Jeg ‘nøjes’ med en god dagcreme og en god makeup og det fungerer fint for mig. Det afhænger selvfølgelig af ens hudtype og udfordringer, men jeg synes at primer er et lidt overflødigt trin og produkt (for mig). Knus Emily

 2. Hej Emily.
  Jeg har været inde og kigge på Avénes hjemmeside, men har ikke kunnet finde noget om, hvorvidt produkterne er uden parabener og alskinds hormonforstyrrendestoffer :)
  Kan du svare mig på om det?
  God søndag!
  :)

 3. Hejsa –

  Lad mig lige knytte en enkelt kommentar til ovenstående. I oktober 2015 udførte Forbrugerrådet TÆNK en test af et stort udvalg af læbepomader. Avenes Cold Cream Lip Balm røg på listen over læberpomader der ikke kunne anbefales. TÆNK skrev: “Den indeholder stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende.”

  Se eventuelt mere her:
  http://kemi.taenk.dk/bliv-groennere/test-kemi-i-laebepomader/avene-cold-cream-lip-balm

  Jeg ved ikke om dette stadig holder, men jeg håber da at tingene har ændret sig siden.

 4. Hej Emily!
  Jeg læste for et godt stykke tid siden om Avene Tolerence serien, her på din blog. Det har i ændret mit liv! Eller i hvert fald min hud ;) Den har aldrig været så flot! Især den maske som hører til i serien er lækker til tør og sart hud, har dog desværre kun kunnet købe den i udlandet.
  Mange tak for dine anbefalinger og de mange andre dejlige blog artikler du laver.
  Karina