Video: Hverdagsmakeup på 5 minutter med 5 produkter

annonce-u-baggrund11 estee1

Hurtigt, nemt og naturligt ikke mindst. Det er mine tre krav til min hverdagsmakeup. Som jeg i øvrigt synes, jeg har særligt brug for på denne tid af året. Hej vinterhalvår. Om sommeren kan jeg nøjes med lidt mascara og solpudder. Om vinteren må der altså lidt tungere skyts i brug.

Så da dygtige Sarah Rostrup og Estée Lauder satte mig stævne for at prøve sidstnævntes nyeste foundation, Double Wear Nude Cushion Stick og lovede mig et flot hverdagsmakeuplook på bare 5 minutter og med bare 5 produkter var jeg ikke sen til at lægge ansigt til eksperimentet.

Vind al den makeup vi bruger i videoen. Se hvordan nederst i indlægget.

Jeg er jo et morgennusseøre af rang, men det betyder ikke, at jeg har al tid i verden. Og mens jeg prioriterer at træne, lave og spise morgenmad, læse avis og kigge lidt ind i stearinlysenes flammer, så er der altså mindre tid til sminke, hårstyling osv.

Jeg vil gerne have at min hud ser fin og ensartet ud, med god glød og vil derfor have en foundation, der er ukompliceret og let at bruge og dækker pænt, men stadig er naturlig at se på. Den skal udjævne hudtonen, men ikke skjule huden med andre ord. Noget den nye Double Wear Nude Cushion Stick formår. Jeg er så glad for den, at jeg har brugt den hver dag, siden Sarah introducerede mig for den.

Tip: Husk at vaske cushion-svampen med sæbe jævnligt – gerne en gang pr. uge. Toppen er lige til at tage af.

estee2

Vind et komplet hverdagsmakeupkit + personlig vejledning
Jeg udlodder sammen med Estée Lauder et makeupkit med den nye Double Wear Nude Cushion Stick samt alle de øvrige produkter vi bruger i videoen OG en personlig makeupkonsultation til en heldig læser + ledsager.

Vinderen kan således invitere sin kollega, veninde, mor eller søster med til Estée Lauder i Magasin (uanset hvor i landet), hvor de får lagt en fuld makeup efter ønske (et hit inden julefrokost måske) og hjælp til at finde den helt rigtige farve Nude Cushion Stick at få med hjem sammen med de øvrige produkter.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar nedenfor, hvor du fortæller hvem du vil invitere med og hvor I bor.

Held og lykke :)

Konkurrencen slutter på tirsdag d. 29. november kl. 12.00.

Vinderen får direkte besked via email.

 

(Visited 4.617 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

354 Kommentarer

 1. Jeg ville helt sikkert tage min skønne veninde med som bliver kaldt Lullu :) Vi elsker begge to Make up og ville ønske en masse gode råd. Vi bor i Herning, så vi ville helt klart tage til magasin i Århus og så kunne vi få en dag ud af det. Med juleshopping god mad og se på det flotte julelys :) Det ville være en perfekt dag i december, som er min ynglings måned :) Ville være en god fødselsdagsgave, da jeg har fødselsdag den 30/11..

 2. Det ser ud til at være ret skønne produkter ?
  Jeg ville invitere min dejlige veninde med. Hun trænger til forkælelse, og hun har i den grad har været der for mig den seneste tid, som har været lidt svær.
  Kh Katja

 3. Fantastisk lille konkurrence! Jeg ville invitere min mor med (til magasin i Odense) – til dagligt ser vi ikke meget til hinanden, eftersom jeg bor i Stockholm med min svenske mand og vores lille søn og hun bor i Esbjerg. Det ville være fantastisk at kunne forkæle hende når vi kommer hjem i december.

  -Charlotte

 4. Sikke en fin præmie. Jeg ville invitere min søster med, og vi bor begge i København.

 5. Så skøn video kære to :) Jeg ville invitere min kæreste søster med. Hun trænger til lidt ekstra forkælelse pt ? Dejlig aften til alle

 6. Jeg ville helt sikkert inviter min søde veninde Maria med. Hun er lige kommet hjem fra 3 måneders rejse i Afrika, og trænger helt sikkert til noget forkælelse og hverdagsglamour oven på en lang rejse I en tør ørken uden særlig meget glimmer og glitter! ;)
  Jeg bor i Viborg, men både Aarhus og København er muligt.

 7. Jeg ville tage min søster med til Magasin i Aarhus. Jeg bor selv i Aarhus, men min søster bor rimelig langt væk (eller, det er mig der bor langt væk fra resten af min familie), og vi ses ikke så ofte. Vi har egentlig meget forskellige interesser, men jeg tror helt sikkert at vi kunne hygge os rigtig meget sammen med en tur i Magasin og kigge på lækker makeup :-)

 8. Jeg ville tage min mor med, hun er der altid for mig og mine børn og skal helt klart forkæles ❤️ Vi bor i København

 9. Ville ønske at kunne forkæle min veninde som er enlig mor til 3 unger. Hun prioriterer sjældent nyt makeup og ville elske at kunne give hende den gave:) og ville da også selv elske den præmie . Jeg er også selv mor til 2 og noget selv forkælelse er nu bare skønt indimellem :) knus fra Tanja

 10. Jeg ville tage min søde veninde Lotte med. Hun er altid virkelig betænksom og tænker på alle.

 11. Jeg vil invitere min bedste veninde, som hedder Heidi.
  Vi bor begge i Køge :) krydser fingre

 12. Sikke en fantastisk præmie!! Jeg vil gerne invitere min veninde, Sandra, med i Magasin i København. Krydser fingre :)

 13. Jeg vil gerne invitere min søster med. Hun er lige flyttet hjemmefra og det kunne være en super hyggelig aktivitet, nu hvor vi ikke ser hinanden så ofte mere :)

 14. Jeg ville invitere min søster med, hun er kæmpe make-up nørd så det er lige i hendes boldgade :-)
  Vi bor i Esbjerg

 15. Jeg ville tage min søde veninde Talia under armen til Magasin i Aarhus, hvor vi begge bor og (næsten) er naboer. Så dejligt :)

 16. Lækker præmie!!! Jeg ville invitere min søde veninde Nicole – lidt selvforkælelse ville være et hit?

 17. Jeg ville invitere en veninde Mette med! Jeg er “ny” i make up og trænger helt klart til nogle tips til hvad der kunne se pænt ud på mig. Og så ved jeg at Mette ville elske det. Vi bor i Kbh

 18. Skønne produkter og hvor fin du blev på 5 minutter…
  Jeg bor i Fredericia og ville invitere min veninde Mette Hedmark med i Magasin i Århus, hvis jeg er den heldige.
  Vi er begge mødre med et job der kræver lidt makeup, så tips og produkter til en hurtig rutine er perfekt.

 19. Jeg vil invitere min søde mor med. Hun har været igennem et længere sygdomsforløb og trænger til lidt personlig pleje og forkælelse. Vi bor i Aarhus :)

 20. Jeg vil gerne invitere min søde søster, Sara, med. Vi bor i Ribe, og det ville lige være noget for hende!

 21. Sikke en fin konkurrence! Jeg ville smaddergerne tage min søster med. Hun fortjener at blive forkælet efter nogle hårde opstartsmåneder på sit første fuldtidsjob og en sygdom i familien, der præger hverdagen en del. Hun er verdens bedste søster, og hun er så god og sød mod alle, så hun fortjener også at få det tilbage i fuld flor! Jeg krydser fingre :-) Kh og god aften!

 22. Jeg ville tage min bedste veninde siden folkeskolen, Rikke, med. Vi ses ikke specielt ofte længere, da hun er flyttet et par timer væk, og det ville selvfølgelig være en fornøjelse at mødes på midten i Århus (jeg bor i Aalborg, hun i Horsens) til en omgang forkælelse :-)

 23. Jeg er snart på vej til barselsland og forestiller mig at tiden foran spejlet bliver knap og særligt nedprioriteret når man har en lille fis at kigge på :-) derfor ville jeg elske at vinde dette kit så jeg har alle muligheder for kvikt at blive frisket op. Jeg ville være vild med at dele det med min sødeste veninde Anja, som jeg ved ville sætte ligeså stor pris på dette som jeg i en travl hverdag.

 24. Så fin makeup, og en sød video! Jeg ville invitere min mor med på en lille dame-tur til lidt mor-datter-tid inden hun snarligt bliver mormor og jeg mor :-)
  God aften!

 25. Jeg ville invitere min veninde Jeanne med, da hun fortjener lidt ekstra kærlig omsorg midt i graviditeten <3! .. Vi bor i odense og København.

 26. Jeg vil gerne invitere min allersødeste yndlings kollega Annette med til forkælelse i Magasin Odense

 27. Ih, nogle skønne sager – jeg ville tage min søster under armen og tage i Magasin i Aarhus, hvis jeg skulle være så heldig at vinde :)

 28. Hej,
  Jeg ville tage min søde bonus datter med som er en stor hjælp til os som en travl børne familie. Vi ville elske forkælelse begge to ?
  Kh
  Lisbeth

 29. Sikke en skøn konkurrence. Jeg ville helt sikkert invitere min kære mor med (magasin i Aarhus) da hun fortjener lidt ekstra forkælelse, og vi desværre ser hinanden lidt for sjældent.

 30. Jeg vil tage min mor med – jeg ved hun gerne vil lære at bruge makeup, men det har aldrig været hendes stærke side. Derfor kunne det måske være et hit med en prof, for jeg har desværre en tendens til at blive lidt utålmodig, når hun spørger ;-)

 31. Ov – hvor ville jeg gerne vinde denne her.

  Så ville jeg tage min søde kusine med. Hun har haft et hårdt år og trænger i den grad til at blive forkælet.

 32. Helt klart min søster. Det ville være så hyggeligt. Savner lidt den tid vi havde, da vi begge var børn og boede hjemme og kunne gå hygge sammen, prøve tøj, lægge makeup på hinanden, og bare nyde at hun var inden på den anden side af væggen. Den hygge kommer ligesom bare ikke tilbage, selvom man sætter tid til at være sammen i den ellers travle hverdag :-)

 33. Åh hvor er det fint!! Og super smukt resultat :-)
  Jeg har aldrig været god til foundation, synes det kan se kaget ud og dækker ikke min rødmen i huden.. Jeg vil elske at vinde!! Og så skal enten min mor eller søster forkæles sammen med mig – i Aarhus

 34. Jeg ville elske at vinde dette, så jeg kunne forkæle min dejlige veninde Mette med skøn make-up og venindetid. Efter at jeg er blevet mor, er der blevet lidt mindre venindetid – og pyyy hvor jeg savner hende..
  Og hey – produkter til at lægge en 5minutters make-up det er bare et kæmpe hit i mommy-World ?

 35. Har haft kig på den der cushion stick siden den kom ud, og jeg synes den ser ret interessant ud. Nu kan jeg så også se, at den giver et super flot resultat, og det har da ikke gjort den mindre interessant ;-)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg invitere min veninde og kollega Cecilie med og foreslå, at vi tog til Estée Lauder inden julefrokosten på arbejdet.

  Krydser fingre :-)

 36. Jeg vil gerne invitere min mor. Hun er født i Kenya og med hendes smukke kulør, er det indimellem svært at få finde gode produkter. Det ville være skønt at kunne forkæle hende med sådan en skøn beauty oplevelse.

 37. Jeg ville invitere min mor med. Vi trænger begge to til inspiration til make-up :) Jeg bor i Odense.

 38. Jeg vil invitere min dejlige veninde Trine med :) Vi er begge nybagte mødre og kunne i den grad godt bruge at blive shinet lidt op . og gerne uden at det tager en krig :D Vi bor begge lidt udenfor Aalborg.

 39. Jeg ville tage min mor med, som trænger til at få nogle ideer og produkter til at blive frisket lidt op. Så det ville være skønt at prøve. Vi bor København/Lyngby

 40. Jeg ville tage verdens bedste mor med, når jeg kommer hjem til DK til jul (er bosat i Haag). Hun fortjener forkælelse, som hun ellers hovedsageligt går op i når det gælder andre. Hun er min number one lady og jeg er så heldig at have et enormt tæt forhold til hende. Bedre rollemodel findes ikke. Vi ville gerne tage til Magasin i Aarhus <3

 41. Min søster skal med! ? Fedt med en tøsedag med fifs til to trætte mødre. Bor i hhv. Aarhus og Silkeborg.

 42. Dejlig konkurrence! Jeg er helt enig i dine morgenprioriteter, så alle produkter der nemt og hurtigt får en til at se vågen ud vil være velkomne? Jeg vil invitere min søde søster med, vi bor i København.

 43. nice look og lækker make up! Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder sammen med min veninde:-)

 44. Jeg ville helt sikkert invitere min søde mor med som ville elske at blive lidt forkælet med lækre produkter.

 45. Det ser ud til at være nogle superfine produkter, jeg vil invitere min søster, vi bor i Kbh. og omegn ?

 46. Min skønne veninde Stine, der trænger til at blive forkælet! Vi ville elske en tur i Magasin i København :)

 47. Jeg vil invitere min skønne veninde Michelle med, som fortjener opmuntring, mens hun går gennem en svær tid. Vi bor i Aarhus :)

 48. Jeg ville helt sikkert invitere min kære søster med – vi kunne godt begge to bruge et trick eller to.
  Ville elske at have sådan en dag med hende og få fin makeup.
  Vi bor i Smilets by Aarhus :-)

 49. Jeg ville tage min dejlige veninde C med, hun fortjener at blive forkælet. Vi bor i Ringsted, så vi kunne få en dejlig dag i Kbh

 50. Jeg ville invitere min mor med. Jeg ville elske at kunne forkæle hende lidt, og hun er typen som elsker makeup lidt i smug, og altid er frisk på at prøve noget nyt :)
  Vi bor i København.

 51. Jeg ville tage min lillesøster med i Magasin i København. Hun er flyttet langt væk fra mig, og jeg ville elske at have en søsterdag med hende i København og afslutte med at få lagt fin makeup :)

 52. Hvor ser det bare fint ud! Jeg ville tage min veninde Liv med til Magasin her i Odense – så kunne vi passende smutte direkte videre til den julefrokost vi har på programmet om nogle uger. Win! :D

 53. Jaaa!
  Ligner jo noget min hund har kastet op, når det er vinter.
  Skal have min veninde med. Hun er enlig mor til en 2 – årig og vi ser lige slidte ud begge to ;-)

  Og vi vil nok kaste os over Magasin i Odense, eller København

 54. Jeg ville invitere min dejlige veninde Jette med. Hun har simpelthen så travlt for tiden, så jeg synes hun skal forkæles med lidt luksus :-) Vi bor begge i Kolding, så vi ville tage til Magasin i Århus.

 55. Hvilken skøn konkurrence! Jeg ville invitere min længe savnede veninde, som jeg normalt ser hver eneste mandag, men som har været en hel måned i Australien! Camilla it is! :)

 56. Lækkerier :-)
  Jeg ville elske at dedikere en aften til make-up og hygge med min gode veninde fra studiet, som jeg desværre ikke ser for tit, særligt ikke efter vi begge har fået barn (for hhv ét og halvandet år siden)
  Så vi fortjener da i den grad en børnefri aften – sammen – hvor vi kan blive gjort smukke(re)! ;-)
  Vi bor begge i København.

 57. Rigtig pæn og naturlig make up – I LIKE!
  Og det er jeg dikker på at min søster også vil kunne lide, så hun skalmed (KBH).

 58. Jeg ville invitere min søde veninde Ida med. Vi kunne begge godt trænge til lidt ekstra forkælelse og “feel-good-ness”. Vi bor i Aarhus.

 59. Jeg vil invitere min dejlige søster. Jeg bor i København og hun i Aarhus. Det ville derfor være en perfekt mulighed for en nu desværre mere sjælden søster dag, hvis jeg vandt :)

 60. Jeg bor i København, og hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg invitere min gode veninde med. Hun har en skøn pige på to år, men også forsvindende lidt tid at bruge på sig selv. Det ville være dejligt at kunne forkæle hende.

 61. Min skønne mor, som jeg har arvet min rosacea-hud fra, og som også døjer med sin hud. Vi bor i hhv. Hobro og Aarhus og ville elske at gøre en tur ud af sådan en vejledning og efterfølgende cafetur :-)

 62. Jeg ville invitere min veninde med. Hun er eksamensramt på universitet og kunne derfor godt bruge lidt forkælelse. Vi bor begge i København

 63. Jeg ville invitere min mor! Hun er den største Estée Lauder fan jeg kender. Tror hun har sværget til mærket altid! Husker tydeligt gulv-lågene fra deres produkter fra min barndom. Vi er begge fra Aarhus :-)

 64. Jeg vil invitere min skønne mor med. Da vi længe har snakket om at få lagt professionelt make up. Hvor ser produkterne I bruger i videoen bare lækre ud, det vil være dejligt at vinde. Jeg bor nær København, så jeg ville derfor tage til Magasin i København.

 65. Verdens dejligste veninde. I Århus. Inden en stille middag uden alle vores unger og mænd.

 66. Jeg vil invitere min svigerinde med en tur til Aarhus for at modtage præmien. Jeg bor selv i Aalborg, hun bor i Hjørring.

 67. Helt klart min mutti.
  Jeg starter gerne bilen og kører fra Aalborg til Aarhus for sådan en fin præmie og lejligheden for lidt ekstra juleshopping ?

 68. Jeg vil helt sikkert invitere min søde veninde Nana med. Det kunne være så hyggeligt at have sådan en dag sammen. Vi bor begge i København :)

 69. Jeg vil invitere min veninde, Mia, med. Vi bor begge to i Århus, men lige nu er jeg på udveksling, og vi har ikke set hinanden i alt for lang tid. Glæder mig til at komme hjem til jul og se hende! Sådan en omgang forkælelse, som du udlodder her, ville blot gøre det endnu dejligere.

 70. Det gad jeg godt at vinde! Jeg ville invitere min søde roomie – vi har begge fødselsdag lige om lidt. Vi bor på Frederiksberg :-)

 71. Ej, jeg har netop snakket med min søde veninde om, at vi godt kunne bruge en professionel til lige at give os et makeup-tip eller to. Så hende ville jeg selvfølgelig invitere med :-)

 72. Jeg ville invitere min søde veninde Ida, som altid har været min faste partner in crime igennem den makeup-evolution, som man går igennem fra barn til teenager og sidenhen voksen.

 73. Jeg ville invitere min søde veninde med – måske som optakt til vores galla, som løber af stablen her i 3.g. Jeg er sikker på, at hun vil elske det!

 74. Det er jo drømmen for en studerende! Jeg vil gerne invitere min skønne studieveninde, Estrid, med på lidt makeuphygge i Magasin i Aarhus <3

  Knus fra Johanne

 75. Hvor lækkert!
  Jeg vil invitere min dejlige barndomsveninde med, hun trænger til forkælelse. Vi bor i København.

 76. Jeg ville invitere min svigerinde Mette på tur. Hun bor i Ringsted og jeg bor i Gladsaxe.

  KH Anne

  1. Wauw en lækker præmie. Jeg ville dele den med min veninde Anne. Vi er begge fra København.

 77. Jeg vil invitere min mor på besøg hos mig i Aarhus, så hun kan få prøvet Estée Lauders lækre make-up. Vi kunne vist også begge to trænge til lidt ny make-up inspiration :)

 78. Min datter Mille på 18 i Aarhus. En personlig make-up konsultation hos Estée Lauder er vist det eneste punkt på listen over almen dannelse, jeg mangler at vinge af for at kunne sende hende ud i verden!

 79. Jeg ville tage min vendinde med – fordi jeg kunne give hende denne oplevelse!! Vi ville kunne enten tage til Århus eller Odense begge kan nåes inden for 1 time!!

 80. Ville elske at invitere min datter med. Hun er småbørns mor og kunne trænge til lidt forkælelse og lækre produkter som kan lette morgen rutinerne?Vi bor i Tilst ved Århus

 81. Iiih hvor lækkert! Jeg ville invitere min søde lillesøster med, som ligesom mig er vild med det der makeup-fis. Kram :)

 82. Jeg vil elske at vinde ? Jeg invitere min veninde Simone med, hvis jeg vinder. Vi brugte altid utroligt meget tid på make-up sammen da vi var yngre og gik i byen, men vi har bare ikke så meget tid længere, så det kunne være en skøn ting at gøre sammen igen ?

 83. Sikke en lækker præmie! Jeg ville helt sikker tage min mor under armen. Vi bor begge i hovedstadsområdet, men ikke under samme tag, så at kunne invitere hende på en hyggelig dag ville være dejligt i en ellers travl hverdag :)

 84. Ej, okay, okay. Det har jeg brug for. Og det samme har min roomie, Sarah. Vi aner ganske enkelt ingenting om make-up og kan til nøds påføre mascara, når vi skal i byen. Det duer altså ikke, når der er så mange dygtige damer derude på dansegulvet også;-) Fingers crossed og hurra for en god konkurrence.

 85. Jeg vil invitere min skønne veninde Alberte med, hvis jeg er så heldig at vinde! Hun er der altid for mig, og jeg ville elske at kunne belønne hende lidt ekstra for at være så god en veninde ;-)

 86. Jeg vil invitere min skønne veninde Lotte med – hun trænger til lidt ekstra opmuntring for tiden – kh Lene
  PS. Vi bor i smukke København

 87. Jeg vil gerne invitere min veninde Pernille med, da hun går igennem en hård periode :) Vi bor på Østerbro og i Søborg

 88. Jeg vil gerne invitere min veninde, som er blevet mor for et halvt år siden. Hun har allerede rigtig fin hud, men hun fortjener forkælelsen!!

 89. Jeg ville spørge min veninde, der er på barsel med sin første og trænger til at få lidt gang i kinderne, om man så må sige. Det gør jeg i øvrigt også selv, for jeg er så dårlig til det, men det her ser jo super let og godt ud. Det skulle være i København.

 90. Jeg vil elske at tage min dejligste veninde med. Hun har netop snart fødselsdag, og det kunne være noget så hygsomt. Begge bor vi tæt på københavn, men har sammen planlagt en juletur til odense, så det ville også være en mulighed der, hvis jeg er den heldige vinder ;)

 91. Jeg ville invitere min gode veninde, der trænger lidt lidt forkælelse med. Hun ville også få præmien, hvis jeg var så heldig at vinde – det fortjener hun. Vi bor i København.

 92. Jeg vil invitere min mor med – hun har lært mig at passe godt på min hud, og jeg frygter ikke alderen når jeg ser på hende. Hun bor på Nordsjælland, Helsinge, mens jeg bor i København.

 93. Jeg vil tage min søde dejlige veninde MissMonica med og bagefter drikke kaffe og shoppe i Magasin i København ❤️?

 94. Jeg ville elske at kunne invitere min søde mor med en tur i Magasin. Jeg selv bor i København, mens min mor bor i Høje Taastrup, så Magasin ved Kogens Nytorv vil være oplagt :-)

  -Line

 95. Jeg ville elske at tage min gravide søster med, der venter sit andet barn. Hun ELSKER make-up, så ville elske at nogle gode og effektive produkter. Vi bor i Odense.

 96. Jeg vil invitere min søster, der bor i Roskilde, en tur med i Magasin på Kongens Nytorv. Lige nu jonglerer hun med fuldtidsjob om dagen og HD om aftenen og i weekenden, så hun fortjener lidt forkælelse :-)

 97. Jeg vil tage min søde søster Marianne med :) Hun er studerende, mor til 2 og trænger til lidt forkælelse. Vi bor begge i Aarhus :)

 98. Helt sikkert min søster – det kunne vi godt bruge at opleve sammen, og hun fortjener lidt forkælelse! (Jeg bor selv i Frederikssund)

 99. Sikke et skønt makeupkit. Det ville være en dejlig overraskelse at prøve det.? Jeg vil invitere min søde datter med og se om double wear nude passer til to generationer??../Dorte

 100. Virkelig et flot naturligt look, det er lige noget for mig! Jeg vil gerne tage min søde roomie og veninde Randi med. Vi bor i Århus :)

 101. Sikke et skønt makeupkit. Det ville være en dejlig overraskelse at prøve det.? Jeg vil invitere min søde datter med og se om double wear nude passer til to generationer??../Dorte
  Jeg bor i Rødovre

 102. Jeg ville helt sikkert tage min veninde Lea med, som jeg altid spørger til råds når det kommer til om et makeup look er go eller no go. Vi bor begge i København :)

 103. Jeg vil ELSKE at kunne invitere min søde veninde Julie, med hvem jeg har delt mange foundation-kriser. TÆNK hvis vi kunne finde ‘the one’ og så sammen!! I Magasin Århus :-)

 104. Hvilken treat det ville være! Jeg ville invitere verdens bedste mor med. Jeg bor i København og hun i Nordjylland, så det ville være så fedt, at overraske hende med en ekstra forkælelse på hendes kommende besøg?

 105. Åhhh jeg gad så godt vinde, da min hud virkelig trænger til en kærlig hånd? Hvis jeg vinder, vil jeg invitere min søster med? Jeg bor i Haderslev og hun i Århus?

 106. Wauw. Jeg vil da invitere min veninde Anette, som jeg lige har været på restaurant med her til aften – det blev ikke lige, som vi havde regnet med, da vores middag pludselig blev afbrudt af skyderi, så vi måtte kaste os ned under bordene. Vi har brug for at kompensere for den oplevelse med en skøn fælles oplevelse – så please, vælg os :-)

 107. Jeg ville invitere min dejlige, dejlige veninde Ann-Sophie med :) Jeg bor i øjeblikket i Paris og har gjort det siden sommer – derfor savner jeg hende ualmindeligt meget! Jeg kommer hjem inden jul og en makeup-konsultation ville derfor være fuldkommen ideel til en julefrokost, som du selv siger! Jeg håber på, at jeg kan vinde den her og dermed overraske hende præcis som hun fortjener <3

  1. ..Og så skal jeg selvfølgelig lige huske at nævne at min veninde bor i København og at det derfor skulle være lige præcis dér :)

 108. Bor i Støvring, Nordjylland.
  Har altid været super glad for Estée Lauder’s produkter, og ville helt sikkert også elske vinde en make-up konsultation for at få ny inspiration.
  Er helt vild med looket du fik i videoen!!
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, ville jeg invitere min søster med ❤️

  Mvh
  Nanna

 109. Hvor ville det være skønt at vinde det her sæt! Krydser fingre for mig selv ;) Jeg vil helst sikkert invitere min søde søster, Sarah med :) Jeg bor I Aarhus :)

 110. Fin video! Det ser jo så super nemt ud, når Sara gør det :-) Men produkterne ser virkelig også lækre og brugbare ud, så mon ikke det også er muligt at få et (næsten) ligeså flot look selvom man ikke er prof make-up artist ;-)
  Jeg bor i Kbh og ville invitere min dejlige veninde med, som er forholdvis nybagt mor og derfor sikkert kunne trænge til lidt selvforkælelse <3
  Tænker at vi passende kunne få det gjort på min fødselsdag d. 5 dec., hvis vi nu skulle være så heldige :-) Krydser fingre!

 111. Ville snuppe min veninde med i Magasin i Lyngby. Dejligt med tips og tricks til nem hverdags makeup..

 112. Jeg ville uden tvivl tage min bedste veninde med – vi er begge helt tossede med makeup og kan aldrig rigtig få nok. Vi bor i Sønderjylland, så vi ville smutte en tur til Odense ?

 113. Jeg vil invitere hende der altid er der for mig, og jeg vil også være der for hende, så det kunne være så fantastisk en oplevelse for os.

 114. Min skønne veninde trænger til at tænke på noget andet end fertilitetsbehandling og drømmen om et barn der lader vente på sig.
  Og jeg er håbløs til projekt make-up, så kunne jeg lære et fif eller to og samtidig hygge med min veninde i magasin Kbh. Så er det frem med de store smil og gode grin krydret med en latte – nyd livet!

 115. Jeg ville invitere min gamle skoleveninde, som jeg har kendt i over 20 år. Hun bruger kun mascara og gir den aldrig ‘gas’ …. Hendes datter har OCD og hun kæmper selv med sin anden diskus…alligevel har hun overskud til at tænke på mig og vores venindeforhold. Vi griner altid sammen og gør hverdag til fest. Vi bor begge lidt udenfor Kbh.

 116. Jeg ville så gerne kunne invitere min søster med, da hun har en hudsygdom, som gør det sværere at finde make up, som lægger sig pænt og naturligt på huden. Jeg bor i Århus, mens hun bor i Kbh, så vi har mulighed for at besøge Magasin begge steder. Tak for en spændende og god blog ☺️

 117. Jeg vil invitere min søde veninde Line med.
  Vi bor i Aalborg, så det ville blive til en rigtigt tøsetur til Århus. Line påstår, at hun aldrig nogensinde vinder noget på trods af, at hun deltager i alle konkurrencer, så hun fortjener at dele denne præmie med mig..

 118. Jeg vil invitere min søde veninde med, for hun trænger til lidt forkælelse. Vi bor i København, så det er dejligt nemt at smutte i magasin :)

 119. Om igen – jeg ville stadig virkelig gerne – OG inviteret min lillesøster. Efter jeg flyttede fra vores barndomsby til Ølstykke ser vi SLET ikke noget til hinanden :-)

 120. Uhh du ser godt ud. Og jeg gad da godt vinde.. Synes dog looket blev lidt for shiny, så jeg ville nok bruge en klar pudder ovenpå :)

 121. Ih, ikke nogen dårlig konkurrence!!! Jeg vil invitere min gode veninde med og vi bor i Horsens tæt på Aarhus, hvor der jo selvfølgelig er en magasin? Krydser fingre!!!

 122. Super video og skønne produkter. Jeg ville invitere min søde datter med og ville elske at få fif og gode råd til naturlig og fin makeup. Vi bor i København.

 123. Jeg ville invitere min mor med! Vi kunne begge godt bruge noget ny inspiration :) Vi bor i København/Storkøbenhavn, så både Magasin Kgs. Nytorv og Lyngby ville fungere :)

 124. Jeg ville tage min fantastiske søster med til Århus. Hun bor i Horsens og jeg bor i Kolding. Det vil nok først blive engang efter jul da jeg har termin midt december:-) Sikke en lækker konkurrence:)

 125. Lækker på fem minutter med kun fem produkter passer perfekt ind i min livsstil, som studrende og mor til tre unger. Jeg ville invitere min dejlige mor med, som er enke, og nu eeeeendelig har fundet sig en dejlig kæreste :) Vi bor i Århus.

 126. Jeg ville invitere min søde veninde Charlotte med i København, så vi kan få lagt vores eksamensstress bag os :-) Efter lange aftener med opgaveskrivning og et lidt for højt sukkerindtag, så må det da være sagen <3

 127. Jeg ville invitere min søde mor med til Magasin i København! Vi har kunne begge to godt bruge et vinter-kram til ansigtet, så krydser fingre og håber!

 128. Jeg ville invitere min søde veninde Julie med, så vi kunne blive ekstra fine inden julefrokosten i næste weekend! :-) Vi bor i Aarhus :-)

 129. Jeg vil inviterer min mor med! I år holder vi jul d 21 dec, da hun skal arbejde i juledagene. Derfor fortjener hun lidt ekstra forkælelse og en flot makeover for vi skal nemlig i teatret ‘juleaften’ ? ❄ ?❤

 130. Jeg ville tage min dejlige søster med, som er lidt på røven her i julemåneden og som fortjener lidt ekstra forkælelse :D

 131. Jeg ville invitere min søde veninde Marie med. Vi har begge to en travl hverdag og det er desværre sjældent at make-up bliver prioriteret særligt højt. Det kunne derfor være dejligt for os begge at få lidt produkter og råd til hvordan de skal bruges. Vi bor begge Aarhus. :-)

 132. Jeg ville tage min mor med. Vi er begge vilde med Estée Lauder, og vi kunne få en dejlig juletur i København ud af det!

 133. Jeg ville invitere min veninde med. Hun er, som jeg, mor til to små børn, så der er ikke meget tid eller overskud til at bruge tid på udseende og make up. Det ville derfor være en drøm at vinde den skønne præmie. Vi bor begge i København.

 134. Jeg ville tage min veninde Nanna med ind. Vi kunne begge to godt bruge nogle tips til at lægge god makeup for at få nogle nye ideer. Vi bor i København.

 135. Jeg vil tage min goeste veninde Ida med. Hun er lige startet sit kemoforløb, så en hyggedag med makeup og god mad ville være et kæmpe hit ;-)
  Vi bor i København.

 136. Jeg ville invitere min søde veninde med, som lige er startet i job igen efter barsel – hun kunne helt sikkert godt bruge lidt forkælelse <3

 137. Jeg ville tage min mor med. Vi savner begge, at lave shoppe-/hyggeture sammen! Det er bare lidt svært når jeg er bosat i Bruxelles det meste af tiden, og hun i DK. Nårh ja, og Estée Lauder er faktisk på vores begges yndlings liste.

 138. Hej Emily.
  Wauw, det ligner nogle lækre produkter.
  Jeg vil invitere min søde veninde med. Det lyder som den perfekte start på en julefrokost :)
  Vi bor begge i KBH.

 139. Fin konkurrence med lækre produkter!
  Jeg ville rigtig gerne invitere min søster med, da hun elsker makeup og produkter. Vi er begge studerende i Aarhus, og ville nyde en afslappende og forskønnende dag fri fra eksamensræset.

 140. Jeg vil elske at dele denne gave – og oplevelse – med min dejlige veninde, Asta! Hun fortjener en gang forkælelse, og det ville lige være i hendes åd at få lov at dulle lidt med nogle gode produkter :-) Krydser fingre!

 141. Jeg vil tage min søde veninde (og ex-svigerinde) Helene med. For hun trænger til forkælelse og elsker make-up lige så meget som mig. Vi bor hhv. i Brøndby og Slagelse, så Magasin i Rødovre er tættest på. Ellers Kgs. Nytorv :-) Kh. Birgitte

 142. Det ser nemt og fint ud! Jeg ville dele oplevelsen med min veninde Signe – vi er nemlig først nu så småt ved at komme os oven på barn nr. 2 (og det er 2 år siden de kom til verden); og vi trænger virkelig til at blive frisket lidt op – især i hverdagen! Så en nem og hurtig tilgang til at se lidt friskere ud ville være super tiltrængt! K
  Kram, Anne Marie

 143. Er en idiot til hverdagsmakeup, så for at København bliver lidt kønnere at se på, vil jeg med glæde undervises i hverdagssmukhed – og Trine skal med (hun er altid über cool, men skal bare forkæles) ❤️

 144. Hvis jeg vandt, ville jeg helt sikkert invitere min mor med ind og få lagt en makeup. Vi har, så længe jeg kan huske, lagt massere af øjenskygger og festmakeup, men det med selve huden har vi bare aldrig været gode til :( Med den rette guide kan det jo være at vi bliver mestre til dette ! Vi bor begge i københavnsområdet, men siden jeg flyttede ud for over et år siden har der ikke været såå meget mor/datter tid som vi ellers plejede at have, derfor ville dette være en god måde at gøre hende glad i julen!
  – Katrine

 145. Jeg ville tage min lillesøster Simone med til Estée Lauder Magasin i København. Så mega hyggeligt det ville være…

 146. Jeg bruger faktisk kun makeup, når jeg skal til nogle arrangementer. Jeg er vist for doven til at bruge tid på det i hverdagen + jeg hader at skulle fjerne det om aftenen ? Så måske hvis jeg får nogle professionelle fif, jeg vil blive bedre til at gøre lidt mere ud af mig selv i hverdagen.
  Jeg har en veninde som er den største makeup queen, jeg kender! (engang talte jeg hendes makeup børster og hun havde over 60 ?). Hun skal helt sikkert med og forkæles, hvis jeg vinder ☺️✨

 147. Jeg ville invitere min søster med! Hun bor til daglig i København sammen med resten af min familie og jeg selv bor i Århus med min kæreste, hvor jeg studerer. Det ville være perfekt hverdagsforkælelse og en rigtig hyggelig jule-overraskelse at kunne overrække. Jeg ville gøre det i forbindelse med vores årlige juletur, hvor vi tager på juleshopping og kagespisning på La Glace. Hvem vil ikke gerne se godt ud, mens de spiser kage? :-)

 148. Ihh, så mange kommentar allerede :D Jeg vil tage min mor med, hun har lige tabt sig en masse kilo og kunne godt bruge lidt nye input til hvordan hun styler sit “nye” jeg :)

 149. Ej, det ville jeg gerne vinde til mig og min søster. Vi bor i København og med to små børn, der hele efteråret har været syge på skift, kunne hun bestemt godt trænge til lidt forkælelse. :)

 150. Jeg ville tage min dejlige tvillingesøster med, og så skulle vi bare hygge os. <3 Vi kommer fra en lille by Skævinge lige uden for Hillerød. :-)

 151. Jeg vil invitere min studieveninde Trine med. Det kunne være rigtig hyggeligt, også så vi kunne lære hinanden lidt bedre at kende.
  Vi bor begge to i Københavnsområdet.

 152. Sikke en lækker præmie! Virkeligt nogle brugbare produkter!
  Jeg ville tage min mor med, selv når hun skal til fest, vil hun nødigt tage øjenskygge på, så det ville være super for hende at lærer at det ikke er så slemt :)
  Jeg bor i Århus..

 153. Jeg bor i Århus og jeg vil gerne invitere min søde mor med, så vi kan få en rigtig dejlig mor-datter-dag :)

 154. Jeg ville helt sikkert tage min mor med. Der er efterhånden ikke den foundation hun ikke har haft fingrene i, og hun har stadig ikke fundet den perfekte endnu. Så tænker, at dette ville være en oplagt mulighed. Og så lyder den også sehr prima! Vi bor i Kbh.

 155. Jeg ville tage min elskede mor med, som ELSKER og er stor fan af Estée Lauder (det er vi begge to, men især hende). Jeg er for et år siden flyttet til Århus i lejlighed med min kæreste, og min mor og jeg har ikke rigtig fået lavet os en tøsedag sammen endnu pga tid og afstand. Før gjorde vi alt sammen og det kunne være så fedt, at kunne glæde hende med makeup og tøsehygge på samme tid. Hun betyder alt.

  Kh Amanda

 156. Du ser skøn ud, Emily :) Jeg ville så gerne snuppe min mor med. Hun er en glimrende partner in crime, når jeg kigger på dullegrej, men hun er ikke særlig god til at forkæle sig selv. Hun ville muligvis hade at få lagt fuld makeup, men alligevel kunne jeg så godt tænke mig at se hende blive nurset lidt om :D

 157. Jeg ville tage min veninde Henriette med.
  Nøj hvor kunne vi få en hyggelig dag!
  Vi bor i Randers, så det er nok Magasin Århus, vi vil besøge.

 158. Hvis jeg skulle være så heldig, så ville jeg helt klart tage min søster med. Hun kommer om KUN TRE DAGE hjem fra 1 år i New York, så vi forsøger at planlægge et “års-forbrug” af søster hygge gennem de næste par uger – og jeg glæder mig mere til at have hende i nær afstand igen, end jeg gør til juleaften!

 159. Wauw hvor ville det være fantastisk at kunne forkæle supermom aka min bedste veninde med lidt luxus… Aftenen skulle efter lækker make up afsluttes med drinks, og til slut en håndbajer på borgerkroen;) Vi bor i Kbh

 160. Jeg ville elske at invitere min elskede mor på en rigtig forkælelses tur hos i Estée Lauder i Magasin.
  Min mor har nu i 2 år haft virkelig mange smerter i maven grundet tarmproblemer, og det har gjort at hendes livskvalitet er blevet forringet, især de dage hvor han har det aller værst, der kan hun kun holde ud at ligge på sofaen i joggingbukser som ikke presser nogle steder. Rigtig længe har hun ikke haft lyst til at gøre vildt meget ud af sig selv, fordi hun har haft det så skidt og derfor fortjener hun mere end nogen anden at blive smukkeseret og forkælet, og se sig selv som den smukke kvinde hun er. Hun har altid så meget overskud til andre, selvom hun ikke har været på toppen længe, derfor ville det gøre mig uendelig lykkelig at kunne give lidt tilbage og give hende denne fantastiske oplevelse :)

 161. Det ville jeg SÅ gerne vinde! Jeg kunne godt bruge noget inspiration til hverdagsmakeuppen, der efterhånden bare bliver det, jeg altid har gjort. Jeg ville invitere min søde søster med, da hun er vild med makeup og styling :)

 162. Hvis jeg er den heldige, vil jeg invitere min mor med ❤️ Så skønne produkter til en naturlig hverdags makeup- lige efter min smag. Vi bor i nærheden af Magasin i Århus?

 163. Jeg vil invitere min veninde, Catina, med. Vi er begge travle studerende, så det kunne være fedt med produkter som gør det nemt om morgenen. Vi bor i København ?

 164. Jeg vil invitere min veninde Birgitte med, da hun nok er den af mine veninder, der går mest op i makeup. Og vi bor i Århus. :)

 165. Jeg ville tage min søde mor med til magasin på Kongens Nytorv.

  Men nøj hvor skal jeg en tur forbi Estee Lauder og se på de der øjenskyggesticks ?

 166. Jeg ville invitere min svigerinde med, vi kunne godt begge trænge til lidt forkælelse. Bruger i forvejen double wear light, men kunne godt tænke mig at stifte bekendtskab med dette produkt også.

  Jeg bor i Beijing, men skal hjem på juleferie i Århus snart. Så det er der vi ville tage i Magasin. Det ville være så vild en overraskelse at kunne invitere på en sådan oplevelse.

 167. Jeg tror måske at jeg ville inviterer min mor med, søster eller veninde- jeg er lidt vægelsindet :) Men det er alle nogle jeg kunne bruge lidt ekstra hyggetid med… Jeg bor i Roskilde så det ville være fint i kombination med en julehyggetur..

 168. Min lillesøster:-) Hun aflever Bachelor om lidt og jeg phD; vi kunne ærlig talt godt trænge til lidt søster-tid og lidt farve i ansigtet (!). At sidde ved computeren 12 timer i døgnet gør ikke noget godt for ens teint, skal jeg hilse og sige…

 169. Sikke en glød du har, strålende smuk! Jeg ville invitere min teenagedatter med. Har længe tænkt, at når tiden kom, så skulle hun have en professionel introduktion til makeuppens mysterier. Selvfølgelig skal der være plads til at eksperimentere, men det må være en gave at have prøvet less is more som det første! Timingen er perfekt, og så er det lidt hyggeligt, at det akkurat er Estee Lauder, som også var mit første møde med makeup for mange år siden, da jeg var i USA. Kh Mette

 170. Det gad jeg virkelig godt!
  Som mor til en lille er min tid også knap om morgenen :)
  Jeg ville invitere min veninde Camilla med, som også har små børn. Og vi bor i Kbh V :)

 171. Jeg vil inviterer min søde veninde med, vi trænger til lidt glød og shine! Og vi bor i København ;-)

 172. Hej Emily.

  Jeg vil gerne invitere min søster, da hun fortjener lidt ekstra forkælelse. Vi bor i Gentofte og København :)

  Kh Caroline

 173. Min mor lever en hårdtarbejdende hverdag, hvor der ikke er meget plads til datter eller selvforkælelse, derfor skal hun med!

 174. Hej Emily, jeg er vild med din blog og læser den så ofte som muligt. Jeg vil tage min bedste veninde med. Hun elsker makeup og fortjener lidt forkælelse efter et hårdt år med sygdom.

  hilsen Lina – København

 175. Jeg ville tage min veninde med, fordi vi begge ikke er for gode til det med makeup, og det kunne være super fedt at føle sig lidt lækker sammen med hende :-)

 176. Så ville jeg invitere min bette kone med. Hun forventer det sgu for at være så dejlig, som hun er.
  Og vi bor på skønne Amager!

 177. Super fin konkurrence :-)

  Jeg vil tage min barndoms veninde Dorte med, hun er tvillingemor til en dreng og pige på 3 år,
  jeg vil gerne dele denne oplevelse med hende, det vil være en god anledning til en tøsetur til
  Magasin i Århus,.

  Krydser fingre

  Lene Kristine

 178. Jeg vil gerne deltage og invitere min bedste veninde Lisa med. Vi bor i København- Krydser fingre :-)

 179. Min skønne veninde. Vi bor dog i Nordjylland, men vi tager gerne en hygge tur til Århus.

 180. Jeg ville tage min veninde med – vi er begge gravide med første baby og lidt tips til hurtig makeup vil sikkert kunne bruges når nye rutiner skal falde på plads ;) Krydser fingre. Vi bor i København.

 181. Disse produkter og besøget i Magasin København kan da kun være med til at skabe lidt ekstra hverdagsglamour, og dobbelt op ved at min veninde Amalie kan tage med :)

 182. Jeg bliver uden tvivl min mor som jeg vil invitere med – for at give lidt tilbage af alt det hun har givet og gjort for mig. Vi bor begge i Nordjylland.

 183. Åhr ja mand, det ville være helt fantastisk at vinde! Alle mine foundations og cc-creams er på magisk vis tomme nu på samme tid og jeg ville elske at prøve denne. Hvis jeg vinder, ville jeg invitere en af mine søde kolleger med på dagen for vores julefrokost. Mine kolleger betyder enormt meget i min hverdag og er dem jeg deler alle de små ting med, så det ville være dejligt at kunne forkæle en af dem OG komme top-fin til julefrokost!

 184. Jeg ville invitere min dejlige veninde med. Hun er lige flyttet til Sverige og defor ser vi ikke hinanden ligeså ofte.. Det ville bare være super hyggeligt at lave noget sammen. Udover det ville jeg virkelig gerne prøve Double wear cushion stick foundation, har simpelthen hørt så meget om den.
  Vi bil gerne besøge Magasin du nord i København hvis vi er så heldige at vinde.

 185. Jeg ville invitere min søde veninde med! Hun er der altid, når man har brug for det, og hun har i høj grad fortjent lidt forkælelse! Vi bor i Kbh :)

 186. Jeg ville tage min skønne storesøster med! Hun trænger til lidt kærlig pleje, efter et hårdt efterår ???

 187. Jeg ville helt bestemt tage min veninde Tine med.
  Vi er begge lige vendt tilbage på job efter barsel med nr 2.
  Så nu har vi tilsammen 4 børn i vuggestue – og absolut ingen tid til os selv om morgenen, når ungerne skal afleveres.
  5 minutter-kit ville gøre forskellen fra at ligne komplet katastrofe til noget man kan har det ganske ok med st vise frem på job.

 188. Jeg vil tage min veninde Naja med, som i en alder af 40 år stadig kalder rouge for kinderødt og make-up for ‘sminke’. :-)
  Hun er smuk, som hun er, men jeg gad virkeligt godt se hende helt “stadset” ud af en professionel.
  Har selv investeret i Estee Lauders Genuine Glow Reviving Oil Lip Tint, som desværre slet ikke lever op til mine forventninger (hej, hej griselyserøde 80’er-læber). Forhåbentlig overrasker de andre, nye produkter positivt.

 189. Hvor ville jeg gerne vinde den præmie, er i forvejen kæmpe fan af Estee Lauder produkter? Jeg ville invitere min veninde Tanja med og det ville blive i Magasin Odense. Knus Tina

 190. Sikke en lækker konkurrence – ville være skønt med lidt forkælelse og lidt hjælp til et flot look her i de kolde måneder :-)
  Jeg ville helt sikkert tage min søde søster med. Det er længe siden vi to har haft kvalitetstid sammen (grundet travlhed, dårlig planlægning osv osv), så dette vil være den oplagte måde at få lidt søskende-tid sammen på.
  Vi bor begge i Århus :)

 191. Aj, en fed præmie!! Den ville jeg helt klart dele med min søster. Jeg er allerede ved at planlægge en forkælelsesdag til hende i 30 års fødselsdagsgave (spa, mad, koncert), så makeup ville passe perfekt ind!! :-)

 192. Emily din hud er jo naturlig guddommelig! Jeg tror jeg skal bruge lidt mere dækning, men jeg er frisk på at se om Estée Lauder kan imødekomme udfordringen. ;-) Jeg vil gerne tage min veninde Stine med. Vi bor begge i København.

 193. Det er helt sikkert være Iben der skal med, vi elsker begge enkelhed i en travl hverdag og hun fortjener lidt forkælelse:-)
  Vi bor i København:-)

 194. Min smukke veninde Line skal gifte. Tænk hvis vi kunne overraske hende med sådan en fin gave.

 195. Min smukke veninde Line skal gifte. Tænk hvis vi kunne overraske hende med sådan en fin gave – vi bor begge i København

 196. Jeg ville invitere min søster med. Hun bor på Nørrebro, mens jeg stadig bor hjemme i provinsen i Slagelse <3

 197. Jeg ville tage min bedste veninde Ingrid med! Vi har kendt hinanden så længe efterhånden, og vi er gode til at give plads når der er lidt presset og så ses mere i andre perioder. Her i julen sidder vi begge med eksaminer og hun midt i en flytning, så lige nu er der langt imellem de hyggelige stunder sammen. Det kunne være super hyggeligt at tage hende med til en hygge-dag i december, man kan runde af med varm kakao og crepes. :D Jeg bor på Amager, hun bor i Ballerup..

 198. Jeg ville invitere min Mor med – fordi mor jo er den bedste, og hun altid fortjener at blive forkælet. Jeg er på nuværende tidspunkt på udveksling i Tyskland, så det kunne være perfekt anledning til en rigtig mor-datter dag når jeg vender hjem igen. Min mor bor på Møn, så det er ikke så tit, at hun kommer på besøg hos mig i København. Men nu ville jeg have en ekstra god grund til at invitere :)

 199. Jeg vil invitere min dejlige veninde Malene med. Hun er lige blevet mor, og jeg tænker, vi begge kunne have glæde af at lære at lægge en fin makeup på 5 minutter.

 200. Jeg vil helt sikkert tage min mor med. Vi har haft et hektisk år med indlæggelser og trænger virkelig til noget forkælelse. Vi går begge meget op i vores udsende, men pengepungen har aldrig været stor. Derfor kunne det være en fantastisk opleve, og specielt sammen med min mor som er der dag og nat for mig.
  Jeg bor i Aarhus og ville inviterer hende til en hyggelig dag med afslutning i magasin :)

 201. Jeg vil invitere min veninde Dorte, som jeg har kendt siden sygeplejeskolen for over 20 år siden. Hun bor i Hillerød. Selv bor jeg i Herlev. Når vi mødes inkluderer det næsten altid dejlig kaffe, god mad og vin og helst lidt shopping af “dullekrudt” som vi begge elsker.
  Åh, jeg krydser fingre….

 202. Jeg ville tage min veninde Signe med. Hun er en meget naturlig pige, som aldrig rigtig har brugt make-up. Nu, i en alder af 23, er hun begyndt at synes, det er lidt sjovt med make-up, så det er da oplagt, at hun skal med :)

 203. Jeg vil invitere min bedste veninde, Mariane, med og vi vil tage i Magasin på Kgs. Nytorv :) – bor i Brønshøj, så det er ikke langt derfra.
  Jeg er ret så glad for Estée Lauders produkter og det var faktisk min veninde som introducerede mig til dem for flere år siden.

 204. Jeg ville tage min skønne søster med til Estée Lauder i Magasin Odense, så hun kunne få en selvforkælelse-pause fra bachelor stresset. <3

 205. Jeg ville invitere min søster med, og vi bor i Ikast. Det kunne være superhyggeligt!

 206. Åååhhh Ja store julegud, lad mig vinde så jeg for en gang skyld kan komme ordentlig tjekket til en julefrokost!!

  (I København med en god kollega;)

 207. Jeg vil helt klart invitere min veninde Anne med ud – vi har lige snakket om, at vi trænger til noget ekstraordinær selvforkælelse snart! Vi bor begge i Aarhus, så jeg krydser fingre for, at vi kan smutte forbi Estée Lauder snart!

 208. UH jeg ville elske en foundation der giver mere tid om morgenen ? Og Jeg ville elske at invitere min søster! Vi bor begge i København.

 209. Jeg vil tage min dejlige veninde Dufi med; hun fortjener forkælelse og et kæmpe kram, fordi hun altid er der på sin egen helt ærgerlige og umiddelbare måde :)

 210. Jeg ville invitere min søster med :-) Har boet i udlandet i det sidste halvande år, men nu flytter jeg hjem til Fyn og ville elske at bruge lidt kvalitetstid med min søster i Odense og samtidig få lidt lækkert makeup med hjem.

 211. Det serbisk lækkert ud! Jeg ville tage min min veninde Nanna med som har mange problemer med huden og lidt tid til at tage sig af sigselv da hun er alene med 2 børn. Vi bor ved Lyngby.
  Kh Camilla

 212. jeg ville invitere min mor med! hun har altid været en kæmpe fan af estee lauder, og hun fortjener en omgang TLC (hun knokler altid så hårdt i den her juletid for at alle andre skal have det godt)!

 213. Uf, hvor fin en gave – Ville hive min søster hele vejen med til hovedstaden (vi bor så langt vest på man næsten kan komme), hygge, spise nogle varme mandler og give hende en god dulletur m. “flot-dame-sminke” (Det er så meget et kompliment :D )!

 214. Jeg vil invitere min kollega Karen med. Vi skal til København med arbejde i december og det kunne da være hyggeligt at overraske hende med en make up tur i magasin inden vi skal ud og spise om aftenen :)

 215. Jeg ville invitere min mor med på tur. Vi bor i Aalborg så en tur til Aarhus kombineret med en gang aftenroen tea hos Perchs ville være perfekt forkælelse :)

 216. Jeg ville invitere min dejlige veninde Helena med, så vi rigtig kan veninde hygge inden en julefrokost

 217. Jeg vil tage min veninde AC med. Hun introducerede mig i tidernes morgen for Estee Lauders foundation, som nu er en uundværlig del af min makeup pung. Jeg har luret på de nye sticks og må helt sikkert eje en uanset hvad. Vi bor i KBH ☺️??

 218. Jeg ville helt klart tage min mor med. Hun er ligeså vild med makeup som mig og vi kan altid bruge nogle gode tips og tricks, Vi bor hhv. i Sønderborg og Tønder.

 219. Hvis jeg bliver den heldige vinder så vil jeg invitere min søster Tea med på dette sminkeeventyr – for hun er den bedste og min absolute ynglings dame!

 220. Jeg er lidt asymetisk i ansigtet, så det ville være en spændende oplevelse.! Jeg ville selfølgelig tage min søster med til magasin København.

 221. Jeg vinne invitere min søster Sara, sånn at vi kan få en sårt tiltrengt mini-ferie og pleie Saras største interesse! Vi bor i Oslo, men snakker snakker stadig om hvor lyst vi har på en Danmarks-tur!

 222. Min mor er også verdens bedste veninde, og derfor ville jeg tage hende med! Hun er smuk, og har altid sådan et helt ubesværet naturligt look, som jeg prøver at gøre hende kunsten efter. Af og til besøger, og overnatter, hun hos mig i Aarhus. Så vi ville måske få lagt en fin makeup i Magasin i Aarhus, og derefter tage ud og drikke et glas vin, og snakke og grine. Helt præcist som julen er til for.

 223. Jeg vil invitere min søde bedste veninde Anna med, fordi jeg lige nu bor i Marokko i nogle uger endnu, inden jeg flytter tilbage til København. Derfor er vi lidt i underskud på venindehygge.

 224. Jeg ville invitere min sprit nye veninde med. :D vi interesserer os begge for makeup og det kunne være en fin måde at ses på og en dejlig oplevelse til et forhåbentligt langt venskab. :)

 225. Jeg ville invitere min kære søster med, da hun i øjeblikket er ved at gennemgå en skilsmisse, så lidt hjælp til nyorientering:) Vi bor i København:)

 226. Hej:-) Jeg ville invitere min søster. Hendes lille søn skal snart døbes så det ville være dejligt at invitere hende med så hun kunne se ekstra fin ud på den store dag:-) KH Betina

 227. Jeg vil tage min søde mor med. Vi ser ikke meget til hinanden i hverdagen, men vi holder af at sætte tid af til kvalitetstid, så ofte det lader sig gøre. Og så er hun også bare mega sej og trænger til lidt forkælelse i hendes travle liv :)

 228. Min søster skal med mig, hvis jeg vinder <3 Hun ville elske det (og jeg med) – vi bor begge i København.

 229. Hej Emily,
  Tusind tak for en skøn blog med masser af inspiration, som jeg har fulgt i mange, mange år.
  Jeg vil invitere min dejlige veninde Jose med i Magasin Kgs. Nytorv.

 230. Det ser ud til at være nogle skønne produkter. Jeg ville elske at kunne invitere min mor med til sådan en dag i forkælelsens tegn. Jeg bor i Hadsten og min mor i Grenaa, så Magasin i Aarhus ville være perfekt. Jeg krydser fingre for at kunne overraske min kære mor! :)

 231. Jeg flytter tilbage til Danmark om tre (!) uger efter 2½ år i Paris, og jeg ville elske at invitere min meget savnede veninde med ind som en lille “Look, I’m back!”-treat. Det skulle i så fald være i København.

 232. Sikke en god konkurrence og video. Jeg vil helt sikkert tage min store pige på 13 år med. Hun interesserer sig meget for make-up og ligner altid en million, når hun skal gøre sig rigtig pæn. vi bor i Københavnsområdet. ?

 233. Jeg vil tage min søde søster med. Hun fortjener lidt selvforkælelse, og så kunne det bare være dejligt med en dag i make-uppens tegn med hende. :-)

 234. Jeg vil invitere min kusine, da vi begge har svært ved at finde rundt i makeup junglen :)

 235. Jeg ville klart invitere min veninde med til en omgang selvforkælelse i Magasin på Kogens Nytorv – jeg bor på Ønskeøen aka Amager.

 236. uh la la, lækker konkurrence og god video. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg invitere min smukke svigerinde med til Magasin i Aarhus. Jeg har ingen søstre, men er så heldig at have fået den sødeste svigerinde ind i familien. Hun er utrolig hjælpsom og deler altid gerne med andre, så det kunne være fedt at kunne give hende en overraskelse, hun med sikkerhed vil sætte stor pris på og nyde at det er hende der skal modtage en gave. Kh Katrine

 237. Den helt rigtige foundation er så svær at finde for det er ikke kun et spørgsmål om den rigtige farve men også glød, fugt og hvordan den arter sig i løbet af dagen. Jeg ville invitere min søster med i Magasin hvis jeg var så heldig at vinde.
  Mvh Karen

 238. Jeg ville tage min dejlige svigermor med ind i Magasin på Kongens Nytorv. Hun har haft et hårdt år pga. sygdom, men er alligevel sådan en person, der altid tænker på andre og ofte glemmer sig selv lidt, så hun fortjener det virkelig! Og så fyldte hun 50 år for to dage siden, så det ville jo også være en lækker fødselsdagsgave :)

 239. Jeg ville tage min veninde Marie med, det ville gøre hende så overrasket og glad :D Vi ville tage til Magasin i Kbh!

 240. Hvor ser det bare fint ud!

  Jeg vil gerne invitere min mor med, da hun (sagt på den pæneste måde), trænger til glød i ansigtet! :-)
  Jeg kunne også meget godt bruge dette look til mig selv, fordi jeg til hverdag ikke bryder mig om at se sminket ud.

  Håber, håber, håber,
  god dag

  Nanna

 241. Al for lækker giveaway!!!
  Jeg bor på Frederiksberg og ville tage min rigtig gode veninde med. Xxxx

 242. Min søster, fordi hun fortjener lidt forkælelse. Jeg flytter til København i en periode til februar, så jeg ville gerne invitere hende over (hun er fra Aalborg) til en dag med forkælelse :)

 243. Jeg ville vælge min søster som er lige så glad for makeup som jeg selv. Vi bor begge i Aarhus :)

 244. Jeg ville så gerne overraske min søde veninde med denne præmie. Vi bor i Nordsjælland.

 245. Jeg vil helt sikkert invitere min mor med – det ville være en hyggelig mor-datter-ting at lave :) Vi bor i København.

 246. Jeg ville invitere mig veninde Simone med – vi trænger til lidt kvalitetstid og hygge inden julefrokosten, så hvad er mere perfekt end dette :) Vi bor begge i Kbh.

 247. Hvor ser de produkter bare lækre ud!
  Jeg ville invitere min søster med, hun er den største make up elsker, jeg kender, og jeg ville elske at have lidt kvalitetstid med hende på denne måde, når jeg kommer hjem efter 5 måneder i USA. :)

 248. Dejlig gave og god overskuelig video. Jeg vil invitere min veninde Kristina med, som jeg får set så altfor sjældent. Jeg tænker vi vil køre til Århus og julehygge i Magasin ✨

 249. Jeg ville invitere min mor med (Magasin kgs. nytov). Hun fortjener om nogen at blive forkælet lidt ekstra op til jul – hvor det ellers er hende som altid sørger for at forkæle resten af familien.

 250. Jeg ville tage min søde veninde Malene med :D Vi har begge en meget travl hverdag med job, børn og mænd der arbejder rigtig meget. Så det vil være fantastisk med lidt “mor-tid” for os begge ;)
  Vi bor i Silkeborg og vil derfor tage til Magasin i Aarhus.

  //Susanne

 251. Jeg ville invitere min gode veninde Agnete med, for hun trænger til at forkæles. Vi bor begge i København :-)

 252. Jeg ville invitere min søde barndomsveninde med. Vi har tit snakket om, at vi burde få lidt professionel hjælp med makeuppen ;)

  1. Jeg ville invitere min søde barndomsveninde med. Vi har tit snakket om, at vi burde få lidt professionel hjælp med makeuppen ;) Vi bor begge i København.

 253. Åh hvor bliver den makeup pæn og naturlig! :) Det er virkelig pænt til dig. Uha tænker jeg vil tage min mor med. Hun har fødselsdag i dag, så det kunne være en ekstra fødselsdagsgave til hende!

 254. Jeg ville tage min veninde med, som altid har haft svært ved at finde de helt rigtige produkter til hendes lyse hud uden det ser alt for make-uppet ud.
  Jeg ville også selv elske at vinde, da jeg efter en omgang stress og stop med p-piller selv oplever en ændring i hvordan min hud opfører sig og derfor ville elske at få råd og vejledning til at få den til at fremstå så pæn som muligt, trods småfejl :)

 255. Jeg ville tage min veninde med, som altid har haft svært ved at finde de helt rigtige produkter til hendes lyse hud uden det ser alt for make-uppet ud.
  Jeg ville også selv elske at vinde, da jeg efter en omgang stress og stop med p-piller selv oplever en ændring i hvordan min hud opfører sig og derfor ville elske at få råd og vejledning til at få den til at fremstå så pæn som muligt, trods småfejl :) og vi bor begge i København :)

 256. Jeg vil helt sikkert invitere min skønneste veninde Nicoline med. For to der altid har gået meget op i make-up, ville det være den perfekte sidste tøsetur sammen, inden jeg skal savne hende i 1 1/2 år, da hun rejser til Australien for at studere. Vi bor begge i København.

 257. Min søde studieveninde Pernille, som fortjener lidt forkælelse, skal med – vi bor begge i Aarhus :)

 258. Jeg ville tage min søde genbo med – så vi begge kan lære lidt og hjælpe hinanden efterfølgende ?.
  Vi bor i 2770 Kastrup.