Eksklusiv rabat til Rudolph Care

annonce
rudolph care2

Som noget helt særligt, specielt og ganske ekslusivt for jer, mine søde læsere, har jeg lavet en aftale om en flot rabat hos Rudolph Care i dag og i morgen. I kan få hele 25% på alle Rudolph Care produkter. Hudpleje, hårpleje, solbeskyttelse, gaveæsker, ja, hele molevitten.

Til lidt dejlig vinterselvforkælelse eller adventsgaver eller julegaver til dem du holder af, hvis der skal være smukke æsker med ren og økologisk skønhedspleje under træet <3

Koden er emilyxrudolph og giver 25% på alle varer på webshoppen og gælder udelukkende i dag d. 24. november og til og med i morgen d. 25. november.

Der er fri frag ved køb over 500 kr.

Her kan I se nogle af mine vinterfavoritter fra Rudolpch Care, bl.a. Acai Facial Scrub Mask, Acai Cleansing Milk, Acai Anti Stress Facial Cream, Acai Lip Balm og Acai Eye Cream.

God shoppelyst :)

rudolph care5rudolph care7rudolph care4rudolph care6

(Visited 3.061 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Fedt! Den koder lander på et tørt sted. Jeg er nemlig så heldig at jeg snart skal på en vinter get-away til Thailand og skal bruge noget solbeskyttelse. Tror jeg hapser et par julegaver med nu jeg er i gang ;-)

  2. Øj, tusind tak!!! Har netop opbrugt min skrubbe maske så en ny (og ni andre ting, hovsa) er netop på vej i min retning :-) SÅ dejligt!

  3. Har længe gerne ville prøve flere af Rudolph produkterne, så nu har jeg bestilt forskelligt til både krop og ansigt.
    Er så spændt på at modtage det og mange tak for koden.

  4. Virkelig lækkert samarbejde! Så fik jeg klaret julegaven til min søster :) På SU er det altså lidt mere appetitligt med en 25%-rabat. Tak!