Skønhedsfavoritter november

Ai caramba! Jeg synes lige nu er den allersværeste tid sådan på det skønhedsmæssige plan. Og min hud, der i forvejen er til den tørre/dehydrerede og dovne side, reagerer på kulden og centralvarmen ved at blive ekstra tør og ekstra doven. Det sidste resulterer i tilstoppede porrer og små knopper, hvis ikke jeg er efter den. Den lille skurk.

Men det er jeg. Efter den. Og jeg har ikke tænkt mig at holde hemmeligt hvad jeg gør, så herunder kan I se mine vinterhjælpere. Både dem der virkelig gør underværker og så dem, der ‘bare’ får det hele til at syne lidt pænere.

Tulasāra Calm Concentrate fra Aveda
En genial serum, der fugter, dulmer og beroliger irriteret hud og dæmper rødme. Min hud er ellers ikke til den irritable side, men lige her i de skiftede temperaturer og den tørre kulde, så går den altså lidt i spagat og her er denne en redning.

Kan bl.a. fås i Magasin.

Volume Million Lashes fra L’Oréal Paris
Jeg har ellers sværget til Miss Hippie (også fra L’Oréal – de laver suverænt de bedste mascaraer til prisen, hvis i spørger mig), men da jeg skulle købe ny mascara sidst jeg var i lufthavnen, havde de ikke flere og så endte jeg med min gamle favorit her. Og det var altså et glædeligt gensyn. Giver godt med volumen og længde, men uden at klumpe eller drysse/tvære ud.

Kan fås i Matas, Magasin og større supermarkeder.

Anadem Mosaic Complete Face Palette fra & Other Stories
En guld, en bordeaux, en nude shimmer og en klar cremebase, som man bare kan bruge som gloss (øjne eller læber eller andet der skal have lidt shine) eller til at ‘klistre’ glimmer fast i på øjenlågene, kindbenene osv. Næsten alt man behøver (udover førnævnte mascara) til en flot festmakeup à la vintertid.

Flash Bronzer Self Tan fra Lancôme
Det er min mors hemmelighed bag hendes altid sunde glød og nu er jeg også røget med på vognen. Et lille pump blandet med ens dagcreme hver 3.-4. dag og man undgår at ligne Vinterdøden fra Lübeck. Husk også at tone ud ned på halsen og husk at vaske hænder bagefter! Og hellere for lidt end for meget.

Fås i Matas, Magasin m.m.

Silver Powder fra Mario Badescu
Genialos til at få bugt med hudorme og tilstoppede porer. Et lidt skægt pulverprodukt, der duppes på de udsatte områder med en fugtig vatrondel og som så absorberer overskydende olie og snavs. Virker både øjeblikkeligt og gør også min hud pænere over tid, når ellers jeg husker at bruge den.

Fås bl.a. hos Beautyhero.

‘getting groovy’ neglelak fra essie
Farven på mine negle næsten non-stop i november og december. Pæneste, festlige guldlak.

Fås i Matas og Magasin.

Invigorating Night Treatment fra Ole Henriksen
Det her er måske mit yndlingshudplejeprodukt over dem alle. Og fordi den er så grim  (jo, jeg er lidt forfængelig, når det kommer til bloggens billeder) har jeg ikke haft den med før. Hvilket selvfølgelig er noget pjat. Så nu skal I altså tippes om det her lille frugtsyremirakel. Jeg bruger den ca. hver anden aften inden natcreme og den giver næsten øjeblikkeligt klarere, renere og finere hud. Guld værd for doven hud!

Husk at frugtsyrer om natten skal kombineres med solcreme om dagen.

Kan købes i Matas, Magasin m.m.

Cold Cream fra Avène
Denne her er min trofaste vinterredning og jeg bruger den på alle udsatte og tørre steder. Knæhaser, hænder, albuer og også i ansigtet (ovenpå serum eller olie og i stedet for dagcreme) på kolde dage.

Kan fås på apoteket.

(Visited 3.207 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Tak for inspiration, tror jeg skal prøve den Ole Henriksen ting. Mon den går til lidt mere fin/ sart nordisk hud ?

  1. Ja det tror jeg. Start med en lille smule og kun hver 3. – 4. aften i starten :) Knus

 2. Jeg kan virkelig anbefale Beauté Pacifiques produkter til tør og irriteret hud. Jeg kan huske, at du tidligere har linket til deres body lotion som jeg endnu ikke har prøvet – måske man skulle ønske sig den i julegave?

  Jeg er særligt glad for Submersive Serum Paradoxe og har alle andre år haft tørre pletter og rødme fra november-december og resten af vinteren, men det har jeg slet ikke haft i år. Det er sådan et produkt, jeg ville ønske jeg havde kendt for et par år siden, fordi man ikke tænker sin hud hele dagen, fordi den føles helt fugtet og ens makeup sidder pænere. Haha jeg lyder som en reklame, men jeg er bare virkelig glad for den! Hurra for lækre produkter, der gør ens hverdag pænere og nemmere!

 3. Hej Emily,

  Super lækkert indlæg :)
  Jeg ville bare lige høre, hvordan og eventuelt med hvad fjerner du Silver Powder produktet fra Mario Badescu når du har brugt det ?

  :)

 4. Dejligt indlæg og lige lidt ny viden til mig :-)
  Den Cold creme må jeg bare eje.
  Rigtig god aften til dig:-)

 5. Lækre produkter – har lige noteret et par af dem på ønskelisten :) Tror du, at self tan’eren fungerer, hvis man har tendens til tør hud? Tænker på, om den kan finde på at give en ujævn farve, fordi den sætter sig fast i tørre ‘pletter’.

  1. Hvis du har tørre pletter, så eksfoliér først og brug så godt med creme (og gerne med olie/serum under) og derefter selvbruner blandet op med lidt dagcreme, så burde du være på den sikre side. Start med en anelse og se om det går fint og byg så op derfra :) Knus Emily