Christmas kisses

En læbepomade i tasken, en på natbordet, en på badeværelset og så en på skrivebordet (ved siden af chokoladen, vigtigt!). Det kunne ret beset også være den samme, men så struktureret er jeg åbenbart ikke. Uanset hvad undgår jeg på den måde tørre læber.

Min nyeste læbeyndling er eos’ lyserøde med kokos. Og fordi jeg er sådan en storforbruger af læbepomade (for man kan jo nok ikke undgå at der også ryger lidt indenbords) er jeg glad for at eos’ læbepomader er helt naturlige og økologiske. Og bogstaveligt talt lige til at spise.

Jeg håber sådan, at de af jer der skrev jer op til at få en gratis læbepomade, har modtaget den, fået naturligt bløde læber og kysset en masse. Julen er jo hjerternes fest…

TIP: Er uheldet først ude og læberne er blevet helt tørre, så børst dem let med et blød tandbørste eller lav denne lip scrub og kom derefter godt med læbepomade på. Vupti, så er du julekysseklar igen <3

 

(Visited 1.443 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Jeg modtog min eos i forgårs efter at ha’ skrevet mig op, så TAK Emily – ingen tørre læber fremover :)

 2. Jeg fik en læbepomade her for en uge siden, da jeg lige var begyndt på min SRP – mega lækkert med en gratis gave i den tid!

 3. Både min veninde (som jeg tippede med det samme) og jeg har modtaget vores fine eos læbepomader. Tusind tak for tippet! Er allerede godt i gang med at “spise” min med pebermynte ;)

 4. Desværre har jeg ikke fundet den læbepomade, der kan gøre mirakler for mine læber. Modtog min EOS i mandags, og den er desværre ikke mirakelmager for problembarnet som mig :)

  1. Æv sikke noget. Prøv tippet med tandbørsten og smør med ren kokos- eller olivenolie og så læbepomade. Klem E

  2. Prøv La Roche Posays Cicaplast Levres – fås på apoteket. Jeg har parfumeallergi og ekstremt tørre læber, men denne gør underværker.

 5. Hvor er dit slik-julepynt fra? Jeg er ellers kræsen med julepynt, men synes det her er virkeligt bedårende :)

  1. Slikstokken er fra Notre Dame og det andet er fra en butik i Strædet (har glemt navnet), ca. omkring Zirup (overfor). Kram

 6. Ja tak, min læbepomade ankom med posten for en uge siden – og har været fast medfølger til alt siden da :)

  Den er bare lidt pænere at hive op af tasken, hvis læberne lige trænger til fugt :D

  Til kommentaren om de tørre læber: Vil mere mene, at pomade er til for at forebygge tørred læber – hvis du ikkevidde får brugt det ofte nok, og dermed får tørre læber, er det en bedre ide at bruge salve.

 7. Jeg modtog min for et par dage siden :-) Jeg havde glemt alt om den så det var en dejlig overraskelse, haha!

 8. Jeg har modtaget min med mint. Jeg har haft den før og den er bare VID-UNDERLIG! Pengene er små som studerende og især her i december er der pres på økonomien så det var højt værdsat med en gratis lille julegave til mig selv. :)

 9. Jeg læste et sted, at de indeholder hormonforstyrrende stoffer – det har afholdt mig fra at købe dem. Ærgerligt, når de ellers er lækre.

  1. Det er kun den orange, der så vidt jeg ved også er trukket tilbage på det danske marked, men de andre kan du trygt smøre på læberne :) Knus

 10. Jeg har også modtaget min! Det var så hyggeligt, for jeg havde helt glemt, at jeg havde bestilt den. En dejlig overraskelse :) Jeg er ret vild med den! Er det kun mig, som får lyst til at spise den?….

 11. Har lige modtaget min. Havde glemt alt om det, så det var en dejlig overraskelse :-) Tak for tippet og rigtig god jul!