Små ting

morgenmad signe w

{Tirsdagsmorgenmad hos Signe Wenneberg. Sådan gad jeg godt starte hver dag}

I morges gad jeg ikke ud på min sædvanlige morgenløbetur. Det var så mørkt og min seng var så varm og ville ligesom ikke af med mig. Men jeg gjorde det alligevel. Efter lige at have snoozet lidt forstås. Og da jeg halvvejs rundt på Amager Fælled blev belønnet med den smukkeste solopgang, kunne jeg ikke lade være med at le lidt af mig selv, for at jeg havde overvejet at skippe turen.

Den tanke vil jeg prøve at tage med mig ind i denne uge sådan helt generelt.

Jeg håber, at I også får en herlig uge, fuld af belønninger for det I måske ikke lige umiddelbart gider tage fat i.

kage

{Søndagskage à la Anne au Chocolat}

royal copenhagen juleborde

{Og sådan må mit julebord gerne se ud. Lala Berlins bud på årets Royal Copenhagen julebord}

farver

{Farveharmoni}

nyhavn

{Nyhavn. Kitsch og køn på samme tid}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Pizzahaps til åbning af Eataly i Illum}

lys

{Smart måde at snige lidt lyserødt ind på ;)}

Processed with VSCO with a6 preset

{Penny-dyr var også mandagstræt…}

(Visited 3.318 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Løber du hver dag? I så fald, hvor langt løber du så? Jeg synes, det er så svært at komme afsted om morgenen, og jeg kunne slet ikke forestille mig, at skulle ud HVER morgen. Puha :D Det er sejt!

  1. Mere eller mindre. Ikke de morgener jeg er på hold i fitnesscentret, men som regel er jeg afsted 4-5 gange pr. uge. Og ellers går jeg tur (sådan er det at have hund ;)). Jeg løber som regel 7 km og så tager jeg en længere tur på 10-15 km ca. én gang om ugen :) tak :D Kram Emily

 2. Hej Emily. Bruger du en serum under din dagcreme? Jeg er selv stor tilhænger af Avenes produkter, men her om vinteren bliver min hud endnu mere tør, og jeg har derfor overvejet om det er det værd, at investere i en serum.

   1. Mange tak for svar. Jeg vil få en prøve på den så jeg kan se om den også vil fungere for min hud!

 3. Åh jeg elsker de årlige Royal Copenhagen juleborde, skønt at du tilfældeligt mindede mig om, at jeg da skal forbi og kigge lidt :)

 4. Åh Penny <3 må hun ikke måske få sit eget indlæg med fortællinger om, hvilke eventyr hun er på for tiden? #hundeskruklevel100

 5. Hej Emily,

  Som altid dejligt indlæg/føljeton! Må prøve at huske det der med at man aldrig fortryder en løbetur når uret ringer kl 6 om morgenen -.-

  Helt off-topic, jeg skal på skiferie til januar for første gang i 5 år, og jeg glæder mig helt utroligt meget! Kunne det tænkes at du mon vil lave et indlæg omkring skitøj/skiudstyr inspiration? Det ville være lækkert!

  1. Det er jeg så glad for at du synes :) Jo, min kæreste og jeg er faktisk ved at brygge på et (det er ham der er eksperten), skal bare finpudse lidt på det og så tror jeg det er klar til at gå online i næste uge :) Kram Emily

 6. Uhh, skal også ud at løbe her til aften, selvom jeg sidder lidt småkold under tæppet og venter på aftensmad nu ? Godt, du minder om, at det er skønt både under og bagefter ?

  Og jeg må lige melde mig i koret: Hvor er dine fine lys fra?