Små ting

office du jour

{Dagens kontor}

Som I ved er jeg lidt af en hjemmekartoffel og en tryghedsnarkoman. Eller det er en del af mig i alle tilfælde. Den anden del vil gerne opleve nye ting og drømmer i smug om at pakke rygsækken og tage på en årelang rejse. Egentlig allerhelst med skib à la Troels Kløvedal og co. Med få ejendele og få ting, der binder en.

Det er unægteligt noget modstridende, men lige nu får både den eventyrlystne side og ‘ude godt men hjemme bedst’-versionen, begge behovene tilfredsstillet til fulde. Det er egentlig en god balance for mig, tror jeg.

Den kommende uge er jeg fortsat på Phuket, så den kan næsten kun blive mægtig. Tak til alle jer, der er kommet med gode tips til øen, glæder mig til at prøve en masse af dem.

Jeg håber, at I allesammen får en formidabel uge <3

solopgang

{Forleden morgen hjemme på Bryggen}

{Juleknas på D’Angleterre}

penny

{Kælegris}

IMG_7854

{At Costume og Boligmagasinet har været så rare at nominere mig som Årets Instagrammer i livsstilskategorien. Jeg bliver SÅ glad, hvis I har lyst til at stemme her}

kakler

{De her badeværelsesfliser}

Processed with VSCO with a5 preset

{Hundemusen igen. Savner hende sådan, når jeg rejser}

Processed with VSCO with tk preset

{Solnedgangstid à la Thailand}

(Visited 2.595 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Jeg kender også modsætningsforholdet fra mig selv, der dog svinger lidt fra tid til anden. Måske er det meget naturligt som menneske at have behov for både at opdage nyt og at have tryghed? :)

    1. Det tror jeg du har helt ret i. Også at det ikke er statisk, men kan variere lidt :) Klem Emily

    1. Hej Anne, den er fra Kenzo x H&M, men er desværre udsolgt på H&M’s webshop… Knus Emily