Elf

greengreen5

Nu er det jo næsten jul, så syntes det var helt på sin plads at trække i mit nisseoutfit. Tænkte slet ikke over det på dagen, men når jeg sidder og kigger på det nu, synes jeg blot der magler en lille rød tophue ;)

Vi skal holde jul hos os for første gang i år og det gør, at jeg glæder mig mere end almindeligt til jul. Og er en kende nervøs og har lidt sommerfugle i maven.

Heldigvis skal jeg på besøg hos en juleekspert i dag, nå ja hun er også en masse andet, mode-, kultur- og livsstilsjournalist, klummeskribent m.m., så håber på at blive klædt lidt bedre på til opgaven. Og at få en masse gode tips at dele med jer :)

greengreen1greengreen4greengreen2greengreen7greengreen3greengreen6

reklamelinks

Knit | Ganni
Dress | Ganni
Purse | Céline
Boots | Filippa K
Shopper | Goyard

(Visited 2.297 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Glæd dig! <3

  Der er altså noget helt særligt over den første jul, man holder hjemme som par, og som værter. Det er meget overvældende, der kan gå præstationsangst i den, for ikke at tale om perfektionisme, men hvis man
  1) Husker at messe "Det skal nok gå" og 2) Lægge en detaljeret slagplan, så går det alt sammen.

  Jo bedre tid man er i, jo bedre, i det her tilfælde.

  Jeg har faktisk lavet indlæg med en go-to guide og liste – der kan printes ;-)
  Godkendt af samtlige veninder, der også har førstegangs-julet

  Der er ingen grund til at gøre som mig, der fik en nedsmeltning den 23 om aftenen i perfektionisme, fordi jeg pludselig synes at der ikke var pynt nok på træet ;-) Jamen, det er jo det, jeg siger, at det griber om sig -:D
  Og man gider heller ikke blive uvenner over det

  De er her, listerne. Både til jul – og til december

  1) http://candthecity.dk/2014/11/17/komplet-guide-til-stressfri-jul-1/

  2) http://candthecity.dk/2014/11/28/guide-til-stressfri-jul-2/

  3) http://candthecity.dk/2014/12/02/guide-til-stressfri-jul-3-eller-kunsten-overleve-december-med-et-smil/

  Glædelig juuuul <3

  1. Dét gør jeg også, men ja, det er nemlig også lidt angstprovokerende. TAK for alle gode råd og lister <3