Solnedgangsjæger

sunset9

Jeg samler på solnedgange. Og selvom jeg ikke kan løbe fra, at jeg også gladeligt og flittigt foreviger dem med kamera, så forsøger jeg også ‘bare’ at gemme dem på den mentale harddisk. Altså tage billederne med telefon eller kamera for så at lægge det væk og så derefter ‘bare’ nyde og tage solnedgangen ind.

Stå og tænke lidt over alt og ingenting og forsøge at indprente det varme, rød-lilla-orange lys et sted indeni mig til en gråvejrsdag.

Det er måske nok lidt nemmere, når man er ude at rejse og tilmed på varme breddegrader, men jeg nyder nu også solnedgangene hjemme i København.

Jeg er i Thailand med Mie, Katrine og Rikke (bedste rejsesquad!) og nu skal vi på marked at finde Hello Kitty julepynt. Håber jeg ;)

sunset11sunset2sunset6sunset1sunset5sunset10sunset7sunset4

Dress | Baum und Pferdgarten

(Visited 2.403 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Smukke billeder! Ved du hvor, man kan købe kjolen? Den er udsolgt hos Baum und Pferdgarden :-(

  2. Alle dine veninder er altid så nogle ret chikke, slanke og ‘blogger-look’ piger;-)! Nu er det jo ikke fordi, jeg mistænker dig for at være overfladisk og kun omgås en bestemt type, men det er tit slået mig, at der er et ret ens look over jer;-)

    God ferie!

    1. Ah men det er nok fordi du kun ser dem, der netop er blogger-veninderne. De andre – for de findes og ser ud på mange forskellige måder – er jeg lidt mere nærig med at dele ud af på snap, instagram osv. osv. for at værne om deres privatliv :) Kram Emily