Yndlings t-shirt

beach6

I har set den mange gange før. Til hverdag til jeans eller nederdel, under en læderjakke. Eller til fest med læderleggins og pumps eller under en stropkjole. Denne gang er den kommet med til Thailand og i selskab med en uldnederdel (ja. ja det er vel december ;)).

Og I har sikkert en selv. Den der yndlings t-shirt, der efterhånden er helt forvasket, men som bare altid fungerer og går til alt. Sådan en som man ville ønske, man havde en hel lille familie af i skabet. Ikke nødvendigvis magen til, men bare af den slags som man altid føler sig tip top i, som er rar og sidder pænt. Men desværre går der ikke to på dusinet af den slags t-shirts. Så man må holde fast i dem, når de er der.

Og slide dem med kærlighed og håbe, at der dukker en erstatning op, inden den gamle yndling falder helt fra hinanden.

Måske at andre ikke altid forstår ens tee-kærlighed, men hvis man har et stykke tøj, som altid får en til at føle sig smart og godt tilpas, så er det i og for sig også ligegyldigt, hvad andre tænker.

Se det var en lille kærlighedserklæring til min alleryndlings-tiger-tee.

Ps. Det er egentlig helt samme historie med tasken i indlægget, der også har mere end 10 år på bagen. Men den må I få en anden gang.

beach7beach2beach4beach3beach5beach1

Tee | Tiger of Sweden (old)
Skirt | Aiayu
Bag | Balenciaga
Sandals | Nomadic State of Mind
Sunglasses | Céline

(Visited 2.276 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer