Julemazarin med kanel, appelsin og nougatskum

julemazarin1

I søndags var jeg hjemme hos verdens sødeste Anne at catche up (det var al for lang tid siden vi sidst havde set hinanden) og dyrke vores fælles passion, kaffe og kage. Nå ja og så talte vi lidt (meget) om vores seneste besættelse, SKAM, som vi begge ser og er blevet helt bidt af. Jeg er dog kun lige nået til 3. sæson, så I må endelig ikke spoile ;)

Anne havde ladet mig ønske en kage og jeg havde bedt om noget der rimede lidt på jul, men uden at være helt til den klassiske side. Og det havde hun løst på allerfornemste vis. En saftig mazarin med marcipan, kanel og appelsin toppet med fløjlsblødt nougatflødeskum og ristede hasselnødder. Avra, kunne godt et stykke til lige nu.

Hvis I også synes det lyder lækkert, er opskriften at finde lige her.

Enjoy :)

julemazarin4julemazarin2julemazarin3julemazarin5

(Visited 2.862 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer