Kaffeglæde & kageopskrift

nespresso4

Kaffe og kage er noget af det hyggeligste jeg ved. God kaffe og god kage forstås. Den der helt i orden hyggestund, alene eller i godt selskab, hvor man nyder noget sødt og en kop kaffe, er alt der skal til, for at jeg føler at den dag er noget særligt.

Hver morgen når jeg vågner, tænker jeg på et eller andet, jeg ser frem til i løbet af dén dag. Og hvis der ikke er nogle specielle begivenheder på menuen, så glæder jeg mig om ikke andet til min første kop morgenkaffe. Altså sådan rigtigt glæder mig.

Jo jo, jeg er måske nem at begejstre, men det er nu engang et rart mindset at starte dagen på.

nespresso2

Er der noget sødt til den kaffe, så glæder jeg mig dobbelt. Det er sjældent, der er det til morgenkaffen, men om eftermiddagen tager jeg ofte revanche. Som regel bare med en chokoladebid. Det er min trofaste eftermiddagsbelønning, men af og til også med kage. I særdeleshed når der står julehygge på skemaet.

Forleden inviterede Nespresso på en sød morgen med kaffe og kage à la Østrig i anledning af, at de netop har lanceret 3 Variations kaffer, der netop smager af tre ikoniske, østrigske kagefavoritter: Sachertorte, Apfelstrudel og Linzertorte. Og de havde været så gode at få chefkonditoren på Nimb, Torben Bang, til at bage de tre kager, så man for alvor kunne nyde, hvor inspirationen kom fra.

Lidt smart i øvrigt med kaffe, der smager af kage. Især her til jul. 2-i-1 ;)

nespresso1

Og I skal ikke snydes. Nedenfor kan I således finde opskriften på den lækre Sachertorte (det er den flotte chokoladesag på billederne) og så kan én af jer tilmed vinde den helt nye Nespresso Expert, en mælkeskummer, Limited Edition Variations kaffekapsler og et flot thermokrus at have med på farten.

nespresso7nespresso8

Vind den nye Nespresso-maskine, kaffe, thermokrus og mælkeskummer

Deltag i konkurrencen om:

 • 1 Nespresso Expert + mælkeskummer
 • Thermokrus
 • Limited Edition Variations kaffekapsler

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg inden søndag d. 4. december kl. 12.00.

Præmien har en værdi af 3.000 kr. Vi trækker en tilfældig vinder, der får direkte besked via email.

nespresso9nespresso5

Opskrift på Sachertorte
Chokoladekage
50 gram smeltet smør
1 stk. æg
3⁄4 dl kærnemælk
210 gram sukker
115 gram hvedemel
45 gram kakao
1 tsk. natron
1⁄2 tsk.bagepulver
2 x 40 ml espressoshots Nespresso Variations Sachertorte

Abrikosmarmelade
100 gram tørrede abrikoser 60 gram sukker
1⁄2 dl vand

Chokoladeganache
250 g fløde
1 spsk. honning
250 g Valrhona Guanaja 70% chokolade

Chokoladekage

 • Sigt alle de tørre ingredienser sammen.
 • Tilsæt alle de våde ingredienser, og rør massen sammen til en ensartet masse.
 • Hæld massen i en smurt springform (ca.16 cm i diameter).
 • Bag kagen ved 175 grader i ca. 25-30 min (tjek, at kagen er bagt,inden du tager den ud af ovnen).
 • Vend kagen ud på et stykke bagepapir,og lad den køle af.

Abrikosmarmelade

 • Skær abrikoserne i meget små tern.
 • Kog abrikostern,sukker og vand op,og lad koge i ca.10 min.
 • Lad marmeladen køle af.

Chokoladeganache

 • Hak chokoladen fint.
 • Kog fløde og honning op,hæld det over den hakkede chokolade,og rør det sammen til en ensartet og glat ganache.
 • Ganachen skal være ca.37 grader, når kagen overtrækkes.

Samling og pyntning

 • Skær chokoladekagen igennem med en brødkniv,så du har tre lige tykke bunde.
 • Læg kagen sammen med abrikosmarmeladen,og stil kagen koldt.
 • Overtræk kagen med den flydende ganache.

nespresso3

(Visited 3.373 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

625 Kommentarer

 1. Jeg elsker en god kop kaffe, men desværre er min daglige kop kaffe sjældent hjemmebrygget i mangel på udstyk – forhåbentligt bliver det ændret nu.

 2. Wauw, sikke en konkurrence!
  Jeg vil elske at vinde, netop nu hvor jeg står og skal flytte fra min mor og far’s nespresso maskine ;-)

  Krydser Fingre <3

 3. Ih, jeg ville også glæde mig , hvis hver morgen bød på en så lækker kop kaffe – det er da en opgradering fra instant ;)

 4. mmm ja!!! God kaffe og lækker chokoladekage og dagen er i den grad reddet!! Jeg vil elske at vinde, så jeg kan invitere veninderne på julehygge her i december :-)

 5. Åh den vil jeg gerne vinde. Først og fremmest fordi jeg vil glæde min kæreste, som helst ynder at starte dagen med en kop kaffe i toget på vej til arbejde, fordi jeg vil hygge med en kop kaffe om aftenen, og fordi det nye design er så pænt at jeg faktisk ikke er sikker på at mit køkken er pænt nok som kulisse til den:-)
  Krydser fingre for mig!

 6. fineste præmie – og TAK for dine ‘venindebog’-indlæg; er meget inspireret af dem, og har stor sympati for lige præcis de kvinder du har sat stævne indtil videre :) God søndag

 7. Min morgenkaffe er den bedste kop på dagen og en Nespresso-maskine ville kunne gøre den ekstra lækker.
  Den ville jeg meget gerne vinde!!

 8. Det ville min mand blive virkelig glad for, og ham vil jeg jo gerne glæde i den søde juletid?

 9. Uhhh den vil jeg gerne vinde. Jeg har kun nespresso kaffe, så er sikker på at mine gæster ville blive glade :-) Og jeg selv ikke mindst..

 10. Uhhhh håber jeg vinder. Vores nespresso maskine er lige gået i stykker, så det vil være den bedste gave til min far ??

 11. Min nespressomaskine, som jeg har arvet fra mine forældre, har lige her til eftermiddag lagt sig til at dø, mens der spredte sig en brændt lugt i køkkenet. Så nu er jeg tilbage på instant kaffe og drømmer om en ny Nespressomaskine ?

 12. Avra for Laura, det er den smukkeste Nespresso jeg har set!! Den skulle være MEGET velkommen herhjemme.
  Har smagt Wienervarianterne og de er så dejlige !
  Flot konkurrence!

 13. Uuuuuh, kaffe. Jeg kan næsten undvære kagen, så længe der bare er god, stærk kaffe. :)

 14. Ikke at der er noget galt med stempelkaffe, bevares, men åh, hvor ville sådan en kaffemaskine tage mit morgenkafferitual til helt nye højder. ;)

 15. Er helt vild med sachertærte-kaffen. God kaffe med lidt abrikos-sødme, mums! Min maskine kunne dog trænge til en mælkeskummer tilføjelse, så krydser fingre :-)

 16. Den maskine er så fantastisk flot! Jeg havde en af de gamle modeller, men jeg “mistede” den, da jeg gik fra min kæreste, og jeg har savnet den lige siden. Den her model er et godt bud på en ny til mit køkkenbord ?

  Glædelig 1. advent og nøj for en kage! Mmm…

 17. Elsker også det med at glæde sig til mindst én god ting om dagen, og det kan faktisk ofte være at lave en rigtig god kop kaffe at glæde min kæreste med. Gad godt overraske ham ikke bare med én kop, men en hel Nespresso-maskine. Wow altså.

 18. Det ville være fantastisk at kunne opgradere min morgen instant kaffe til den her lækre sag :D

 19. Jeg glæder mig virkelig også til min første kop kaffe hver morgen. Jeg når desværre først at få den, når jeg møder ind på jobbet, men så starter dagen også godt :-)
  Kh Katrine

 20. Jeg kunne ikke komme i tanke om en bedre konkurrence. Jeg ville elske at invitere min familie og venner over til fantastisk kaffe, bygget på denne maskine, sammen med æbleskiver i kærlighedsmåneden, december.
  Klem den kaffeglade, trofaste følger gennem maaange år

 21. Sikke en skøn konkurrence og et godt indlæg. Ville elske at kunne glæde min mor med en tidelig julegave i form af denne mælkeskummer, da hun altid står og varmer og pisker mælken til kaffen i gryde. Derfor er jeg sikker på at den ville skabe stor glæde. Termokruset er ligeså super fint og som ville være skønt at have med på arbejde med varm kaffe en kold vintermorgen. Krydser fingrer og venter i spænding! :-D

 22. Den gad jeg godt vinde. Jeg elsker en god kop kaffe med skummet mælk, men da min mand ikke drikker kaffe så hvis jeg skulle have sådan en må jeg selv spare op til den…

 23. Kaffe og kage er altså også noget af det bedste, jeg ved ;) Jeg er også meget nem at begejstre, og jeg er i forvejen meget glad for Nespresso-produkterne. De er helt klart lavet til ægte kaffeelskere!

 24. Det er jo nogle virkelig lækre sager, ikke lige noget ens SU rækker til. Det er jo det mest perfekte til at gå den kolde vinter i møde <3

 25. Jeg glæder mig desværre ikke til min morgenkaffe. Har kun insta kaffe og det ikke nær så godt som hvis jeg havde sådan en dejlig maskine ?❤ så ville jeg glæde mig hver aften jeg gik i seng.

 26. Min roomie og jeg er storforbruger af min nespresso maskine og vi elsker at prøve nye varianter!! Derudover er en mælkeskummer højt på ønskelisten ?

 27. Jeg elsker elsker elsker nespresso ?☕️ – og jeg ville sætte kæmpe stor pris på dette vidunder ???❤️

 28. Jeg bliver helt lækkersulten, selvom jeg lige har spist flæskesteg med det hele i anledningen af at det er første søndag i advent :) Og til søde sager hører der sig en kop friskbrygget kaffe til… Så den der maskine Nr må gerne komme hjem til mig.
  Glædelig 1. søndag i advent :)

 29. Det kunne være en ikke så dårlig erstatning til den nescafé der hurtigt bliver blandet op om morgenen hos mig.
  Krydser fingre :)

 30. Ih den ville jeg seriøst gerne vinde til min mand, der hsr kæmpet hårdt med kræft og operationer det sidste år, men nu endelig er ved at være rask og ovenpå. Han elsker kaffe og har ønsket sig sådan en

 31. Herhjemme elsker vi begge kaffe, men i dagligdagen står den ofte blot på instant kaffe. Så en rigtig god maskine fra Nespresso står højt på ønskelisten :)

 32. Sikke en lækker præmie, det ville være en ekstra lækker julegave til en kaffeelsker som jeg :)

 33. Åh en lækker præmie! Lige præcis en nespresso kaffemaskine står på min ønskeliste i år, så det ville da være fantastisk at vinde en :-)

  Jeg håber du får en fantastisk jul med dine kære Emily.

 34. Hvor er det nogle vilde konkurrencer du har! Dette er den ultimative julegave til mig og min kæreste. Vores kaffemaskine er på overarbejde da vores lille pige stadig vågner om natten. Så herhjemme er kaffe højt på dagsordenen og det ville være sååå skønt med en luksus model som denne. Krydser fingre og god søndag aften til dig ☺

 35. Ih, det er godt nok en meget lækker konkurrence – vil elske at vinde den fine maskine. Kaffe med smag af kage? Kunne være så hyggeligt at servere en overraskende kaffe til mine gæster!!

 36. Jeg er vild med min daglige morgenkapsel fra nespresso og det kunne blive endnu bedre med den her gave!!!

 37. Hold da fest en fed konkurrence! Den vil jeg enormt gerne deltage i, det kan jo ikke andet end pynte i køkkenet, sådan et fint design :-) Med det her indlæg glæder jeg mig om muligt endnu mere til at besøge min svigermor i morgen – hun har nemlig lovet at bage chokoladekage og servere kaffe. Haps!

 38. Uhhh, ville elske at vinde en lækker Nespresso maskine, har længe været på ønskelisten:-)

 39. Lyder ret skønt med kaffe som smager lidt af kage… Jeg er ved at etablere en startup virksomhed og ville elske at kunne forkæle min partner med super lækker kaffe. Som også er nem og hurtig at lave nu når jeg ikke er den store barista.. god avents søndag!

 40. Jeg har først for nogle måneder siden lært at drikke kaffe. Nu kan jeg til gengæld slet ikke undvære det! Har dog ikke en kaffemaskine selv, så det er gået hen og er blevet en lidt dyr fornøjelse hvis jeg vil have en god kop kaffe. Derfor kunne da være så lækkert at vinde en Nespresso-maskine, så jeg kan nyde en lækker kop kaffe og invitere venner/familie på en kop også:-)

 41. Årh! Hvor kunne den være fantastisk at vinde. Og så lige her i den kolde (og hyggelige) juletid (-; Krydser fingre!

 42. Åh manner hvor fint, det gad jeg godt vinde! Min maskine er desværre for nyligt afgået ved døden, snøft :-(

 43. Uhm den må jeg prøve at lave,ser lækker ud,krydser fingre for kaffe til kagen ?
  God søndag

 44. Årh, hvor har jeg alt for længe kigget på Nespressos seje maskiner! Tror dog alligevel jeg ville forære maskinen til min skønne lillebror. Han er netop flyttet hjemmefra og kunne i den grad bruge lidt ekstra luksus i denne tid!

 45. JAAAAAARH! Elsker jo god kaffe, og nespressos er jo ultimativt den bedste! men har desværre ikke klejnerne til at investere i en maskine her op til jul. Vil SYGT gerne smage de tre nye versioner med kagesmag, det lyder jo himmelsk og næsten for godt til at være sandt. Jeg lover at være sød helt ind til jul og i al tid frem, hvis jeg skulle være så heldig at vinde:-)

 46. Ville elske at vinde den fine nespresso maskine. Den vil passe perfekt ind i mit lille køkken :)

 47. Har ønsket mig sådan en længe, så det vil være den perfekte julegave at vinde :-)

 48. Åhh jeg kunne virkelig godt bruge en ny kaffemaskine. Jeg har den aller første Espresso lavede, som min Farmor købte for en del år siden i julegave til mig. Jeg krydser fingre!

 49. Sikken en skøn præmie!
  Jeg krydser fingre for at jeg vinder, for så vil jeg dele den med min kaffeelskende kæreste.
  Glædelig 1. Advent.

 50. Jeg har det på præcis samme måde. Jeg er nem at begejstre og en af de første tanker når jeg vågner, er ‘hvilke dejlige ting skal der ske i dag?’
  Og så er en god kop morgenkaffe eminemt så man altid er sikker på at dagen indeholder noget godt

 51. Hold op en fed giveaway! Min kaffeglade roomie og jeg ville blive så glade for sådan en lækker kaffemaskine, så vi kan nyde en god kop kaffe sammen hver morgen <3

 52. Kaffe drikker jeg også hver dag. Det ville blive en endnu større nydelse, hvis jeg vandt denne lækre maskine?

 53. Ej hvor ville det være lækkert at vinde. Den er da super fin og er sikker på den laver lækker kaffe. Kagerne må også gerne følge med :-D

 54. Super lækker maskine, det ville være fantastisk med en god kop kaffe i den kommende barselstid.

 55. Herlig gave. Har tidligere boet i Østrig og saver netop Apfelstrudel, som kun østrigerne laver den. Krydser fingre.

 56. Kære julemand ??

  Livet er for kort til dårlig kaffe
  Derfor må du mig en Nespresso-maskine skaffe
  Jeg har hørt, at den nye kan indstilles med tre forskellige temperaturer
  Åh, med en sådan maskine vil ingen dage blive sure
  Hvis du synes, at jeg har opført mig pænt og ordentligt i år
  Beder jeg til, at jeg kan starte 2017 med en fantastisk kaffetår! ☕️❤️

 57. Åh den er så pæn! Kagen må helt klart prøves næste gang veninderne kommer forbi

 58. Åh hvor ville det være fantastisk at min post baby obligatoriske morgenkaffe ikke var instant kaffe men sådan en basse her.

 59. Super skøn konkurrence – hvem er ikke pjattet med god kaffe ? Den kan kun skabe jubel herhjemme :))
  Krydser fingre !!!!!! Knus

 60. Smider hermed et lod i puljen! Ville være alt for lækkert at kunne brygge en god kop kaffe!

 61. Vi har en Nespresso-maskine på jobbet – det er skønt, men weekenderne bliver jo lange når kaffen derhjemme ikke er lige så god ;)
  Jeg er helt forelsket i Østrig og i særdeleshed Apfelstrudel, så jeg håber, håber, håber at mit navn står på sedlen med vindere!!

 62. Jeg elsker kaffe og kage, så jeg vil gerne vinde denne fine præmie :-)
  PS: Jeg kan godt lide denne type sponsorerede indlæg, som er interessante og personlige :-)

 63. Åhh sikke en dejlig julegave :-) Er blevet skilt og ” mistede ” I den forbindelse min Nespresso, så det vil være en skøn gave at få :-)

 64. Sikke en fin konkurrence! Det ville være en rigtig dejlig “julegave” – jeg krydser fingre!

 65. Ååååååh jeg trænger så sindssygt til en god kop kaffe <3 elsker udkants danmark, men her er virkelig langt mellem cafeerne :-P

 66. Nøj hvor ville jeg gerne vinde!
  Den ville være så fin i min nye lejlighed ;)
  Glædelig 1. advent Emily!

 67. Jeg er også virkelig begejstret for kaffe – lige nu bliver det dog mest til knap så god instant kaffe – det ville være dejligt hvis mig og mine kæreste (som også er glad for kaffe) kunne få god kaffe hver dag. Og at kunne servere god kaffe for gæster. Jeg krydser fingre! ?

 68. Som nybagte forældre får kaffe pludselig en helt ny betydning, derfor vil jeg drøngerne vinde sådan en lækkerbisken :)

 69. Det ville være det vildeste at vinde den her! Lidt ekstra krydderi på en SU-tilværelse :-)

 70. Sikke en lækkerhed af en maskine ? Måske den kan få mig op om morgenen når min søn på 4 mdr. har festet igennem hele natten i stedet for at sove. Hahaha.

 71. For mit vedkommende er kaffe livets eliksir. Duften af nybrygget kaffe hjælper mig til at få øjne om morgenen og er samlingspunktet for min mand og jeg. Til foråret bliver 2 til 3 og vi drømmer derfor en nespresso maskine til at gøre kaffebrygningen lidt hurtigere, når man har en baby på armen.

 72. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle den videregives til mine forældre, de elsker en god kop kaffe og kunne virkelig få glæde af sådan en nespresso :-) krydser virkelig fingre.

 73. Jeg skal være folkeskolelærer, så skal leve op til kravet om altid at have en kop kaffe på mig, meget gerne god Nespressokaffe ;)

 74. Wow, sikke en lækker konkurrence. Håber inderligt jeg er så heldig at vinde, da jeg absolut elsker en god kop kaffe (og meget gerne en Nespresso én af slagsen ;) og selvfølgelig et dejligt stykke kage til :)

 75. Jeg skal da nok love for at det var noget af en adventsgave du havde der ❤️ Som kaffe elsker (til det ekstreme siger jeg dig) ville det her jo være det fedeste ever ?❤️☕️

 76. Er der noget bedre end en virkelig god kop kaffe på en kold efterårs eller vinterdag?

 77. Den kunne falde på et tørt sted her i den sidste eksamensperiode efter seks års studier.

 78. Oh sweet Lord! Det lyder fuldstændig fantastisk. Jeg krydser alt, hvad der krydses kan. Har længe ønsket mig både nespresso kaffemaskine men i særdeleshed også mælkeskummeren! :)

 79. Jeg elsker kaffe, og ville rigtig gerne kunne nyde en (eller mange!) kop(per) kaffe her i min barsel. Jeg krydser fingre :-)

 80. Øj, den ville jeg elske! Min egen maskine er lige stået af, så det ville være den perfekte erstatning. Alt er krydset ??

 81. Jeg ved, at min kæreste ville blive lykkelig over at få den i julegave, så jeg håber virkelig, jeg bliver den heldige vinder :)

 82. Åh, jeg ville så gerne have en nespresso maskine! og hey, det thermokrus er for fint <3 sådan et mangler jeg også…

 83. Åh.. Er en sucker for kaffe … og kage! Julen er bestemt ikke en tid, hvor det bliver nemmere at modstå fristelserne, men hvis kaffen kunne komme med integreret kage, ville det da hjælpe på faren for sukkerchok i december!
  God første advent! :D

 84. Åh.. Nu fik jeg lyst til både kaffe og kage. Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!

 85. Sikke en fin konkurrence!
  Nyder også kaffe, og den bedste kop må være når vi kommer hjem fra job og har hentet børn og lige bruger 10 min. sammen med min mand for at snakke om hvordan vores dag har været.
  Dog er det med instant kaffe, men det kunne jo være man blev den heldige, så det blev opgraderet ;)

 86. Hvor ser det dog lækkert ud! Kaffe og kage er også noget af det bedste jeg ved? Jeg krydser fingre! ❤️

 87. Åh, ja……min gamle nesp nespresso synger vist på sidste vers, så det ville være dejligt om jeg var heldig?
  Glædelig 1. Advent

 88. Åh, kaffe er mit drug, og det her ville være den vildeste fødselsdags- / julegave i år!

 89. Jeg synes også at en god kop kaffe kan redde ens dag. Min morgen vil da få den bedste start på dagen med sådan en fin maskine.

 90. Ih, det ville være lækkert med en god kop kaffe, der kan friske en op morgen og aften, når man gerne vil møde oplagt op til studiet og arbejde ☕️☕️

 91. Åh det ville være den bedste julegave! Mon George Clooney kunne overtales til at levere?

 92. Åh, jeg drømmer dagligt om at skifte min instant kaffe ud med en lækker kaffemaskine! :)

 93. Den maskine fortjener at komme hjem til mig.. jeg vil passe så godt på den og værdsætte dem som var det mit eget barn☺️

 94. Damn en lækker konkurrence! Jeg er netop blevet opereret i kæben, og kommer derfor ikke til at kunne tygge (læs: spise kage eller anden juleknas) i december. Det kunne virkelig være et plaster på såret med lidt flydende kage ;-)

 95. Kaffe er altid godt – og det ville være lækkert med noget lækkert lir til køkkenet ;-)

 96. Min kæreste har længe snakket om sådan en maskine, så det kunne være dejligt at vinde den til ham :)

 97. wow, en virkelig flot præmie! Jeg er kæmpe kaffe-elsker men har desværre ikke haft ressourcerne til denne maskine på en SU. Men den er uden tvivl højest på min ønskeliste! ;-) Derfor vil jeg meget gerne deltage i konkurrencen. <3

 98. Wuhuuu – det vil jeg gerne vinde! Kunne være lækkert at have det med når jeg flytter hjemmefra til sommer! :-D

 99. Jubiii????Har så længe drømt om Nespresso☕️ Der ku være en skøn julegave?

 100. Ej en skøn giveaway! Ville elske at vinde den lækre kaffemaskine og skifte pulverkaffen ud med lækker nespresso og tilføje til luksus til SU hverdagen :-D

 101. Åhhhhh for en lækker konkurrence og ikke mindst præmiepulje!!! Jeg er først begyndt at drikke kaffe indenfor de seneste par år, og fortsat helst med en god sjat mælk i, så med en lækker kaffesag som denne inkl. mælkeskummer, vil mit liv nå sit absolutte højdepunkt??? (nej jeg har ingen børn endnu…?)

 102. Oj, den gad jeg godt forære til min kaffeglade kæreste, som på sit SU-budget slet ikke kan dyrke sin sorte yndlingsdrik nok!

 103. Min mand har gennemskuet, hvad han får i julegave i år, så jeg gad virkelig godt tage r…. på ham og overraske ham med en Nespresso maskine juleaften!

  God 1. søndag i advent!
  KH Anne W.

 104. En skøn skøn adventsgave. Den ville jeg gerne vinde ???
  Glædelig 1. søndag til dig i det thailandske. Nyd det! ?

 105. Uh sådan et sæt ville jeg bare gerne vinde. Der ville ikke være noget bedre end en god kop Nespresso her i den kolde vintertid. :-)

 106. Årh håber universet forbarmer sig over mig og lader mig vinde den! Ønsker mig virkelig en Nespresso maskine!

 107. Ville være en så lækker adventsgave, der ville være skøn at have, når jeg skal flytte hjemmefra :-)

 108. Nuiiij, en dejlig omgang! Som kvart østriger og ganske uden adgang til god kaffe på arbejdspladsen ville dette være en perfekt julegave!

 109. Ville virkelig sætte pris på sådan en maskine i mit køkken!

  Er lige blevet mor, så det at kunne lave en god kop kaffe hurtigt og uden alt for meget arbejde vil virkelig falde i god jord!

  Jeg krydser fingre ??

 110. Jeg elsker kaffe, jeg glæder mig til min kop morgenkaffe hver dag, men i særdeleshed til eftermiddagskoppen! Sådan en nespresso ville passe perfekt til mit SU-køkken og ville være noget af en opgrade fra hverdagens instant coffee… Fingers crossed!!

 111. Elsker kaffe og kage, og ville elske at få sådan en lækker kaffemaskine her op til jul, så der kan laves kaffe til familie og venner :D – Glædelig 1. advent

 112. Årh jeg ville elske at vinde. Er på vej til at flytte til smukke, men kolde og mørke Norge og jeg er sikker på at en Nespresso kan hjælpe med hyggen i de mørke aftenstunder.

 113. Åh lige netop en Nespresso maskine står øverst på min ønskeliste ? (Dog en af de billigere modeller så der er en chance for at jeg får den ?)
  Så ville være så fedt at vinde den ? Og lyder ret lækkert med kaffe som smager af kage?

 114. Åh, det ville være et sandt julemirakel at vinde sådan en maskine!
  jeg er lige startet på psykologi-studiet, og jeg har aldrig drukket så meget kaffe, som jeg gør nu! Det ville være SÅ tiltrængt at kunne få brygget en virkelig god kop kaffe, fremfor den sædvanlige instant ;-)

 115. Sikke dog en lækker konkurrence! Den vil jeg virkelig gerne vinde, så jeg slipper for den instant-kaffe, jeg har tid til at brygge nu…

  Glædelig første søndag i advent!!

 116. Hold op, hvor ser det lækker og smukt ud. Tror, jeg vil forsøge mig med den Sachertorte – mmmm.

  Glædelig adventssøndag :-D

 117. Kan ikke lide kaffe, men vil SÅ gerne lære det. Jeg tænker at en lækker kop kaffe er nemmere at lære at elske end en kedelig kop. Så det kunne være vildt lækkert at få fingeren i sådan en maskine!

 118. Lækkert! Jeg har lige lært at drikke kaffe sådan rigtigt – troede aldrig det skulle ske, men jeg nyder det faktisk nu. Så det ville være en fornøjelse at kunne lave lækker kaffe derhjemme!

 119. Jeg elsker en god kop kaffe! Derfor er det også helt pinligt at skrive, at jeg herhjemme kun får instant coffee. Eller hvis jeg flotter mig – så smækker jeg nogle bønner i en kaffetragt. Koger noget vand. Og hælder gennem tragten.
  Jeg trænger til en gevaldig kaffeupgrade på hjemmefronten. Så jeg krydser fingre for jeg bliver den heldige vinder! Glædelig 1 søndag i advent.

 120. Elsker også min morgenkaffe. Om det så er en travl morgen, skal jeg gerne lige have 10min til at stirre ud i luften med en god kop kaff’ ?

 121. Uhlala, hvis der er noget jeg skal have om morgenen, så er det stærk kaffe. Jeg krydser fingre for at jeg vinder <3
  Tak for en fed blog.

 122. Jeg kan ikke selv lide kaffe, men min bedste veninde ville blive SÅ glad for at få sådan en børge i julegave! :D

 123. Jeg drikker ikke kaffe, men er sikker på at min kæreste vil sætte stor pris på sådan én smart maskine :)

 124. Ih, det lyder som et alletiders arrangement. Krydser fingre for at det bliver mig der vinder maskinen :)

 125. Åh, sådan en kaffemaskine ville være perfekt når jeg (forhåbentlig) flytter hjemmefra (igen) til næste år!

 126. Jeg ville elske at kunne drikke kaffe fra den maskine. Lyder til at have været et ret fantastisk arrangement, kunne godt blive fristet af chokolade kagen.

 127. Den ville jeg gerne vinde til min kaffeelskende kæreste, der lige er flyttet i ny lejlighed :-)

 128. Årh mums hvor lyder og ser det bare utrolig lækkert ud!! – bliver helt lækkersulten :)
  Jeg deltager meget gerne om en lækker nespresso maskine. Kunne være dejligt at få skiftet min nescafe ud, med noget mere lækkert :)

 129. Sikke et kagebord? Jeg ville også være mega begejstret hvis jeg havde været der?
  Og sikke en præmie der er på spil
  I love it❤️

 130. Kaffe og kage – til en hver tid og med den nye nespresso maskine kan det ikke blive bedre.

 131. Oh yes, please! Jeg er fuldstændig forelsket i den maskine og nespresso generelt og på SU ville den virkelig falde på et tørt sted. Jeg ser også altid frem til min morgenkaffe allerede om aftenen. :D Det er så dejligt let bare at kunne smide en kapsel i og så trykke og Bum så er der lækker kaffe.

 132. Wow. Sådan én må jeg da eje som ny kaffe-drikker (som varmer mælk i mikroovnen og blender den herefter). Jep. Der er kun en enkel café her hvor jeg bor (Vendsyssel).

 133. Ja tak siger jeg bare…og smider straks et lod i puljen. ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️

 134. Oh det ville være den perfekte julegave til min søde familie – og en undskyldning for at komme forbi og besøge dem lidt oftere :)

 135. Den vil jeg så gerne sende videre til min mand, han fortjener en masse god kaffe til lange lange arbejdsdage

 136. Jeg ejer Nespressomaskinen selv og er rigtigt glad for den.
  Jeg ville forære den til min søde veninde Line og hendes lige så søde kæreste, for jeg ved at de ønsker sig sådan en. Det ville være skønt at kunne overraske dem med en lækker gave :)

 137. Hjemme ved os tager vi ikke en dag ad gangen, men en kop kaffe – derfor ønsker jeg mig en ny nespresso ;)

 138. JA JA JA JA. Det ville være perfekt. Idet min kæreste ikke kan udstå kaffe er jeg sgu lidt alene om mit kaffeforbrug, hvorfor det også ofte blot ender med neskaffe, hvilket alle jo ved ikke er helt ligeså læks som en espresso. MUMS.

 139. Ville være den perfekte julegave og det bedste at kunne byde mine gæster velkommen i min nye lejlighed! :)

 140. Nøj… Den vil min kæreste og jeg utrolig gerne have med til Grønland i det nye år. Skal begge arbejde deroppe og glæder os helt vildt til at møde en spændende kultur og fantastisk natur, men kommer også til at savne nogle af vores hverdagsglæder her i DK, bla. vores lokale kaffepusher. Det kunne sådan en Nespresso jo hjælpe gevaldigt på, og så kunne vi også invitere nye venner på kaffemik :)

 141. Vi har lige pensioneret vores nespresso og blev enige om, at vi bare skulle lave filterkaffe fremover, men jeg savner den simpelthen så meget! God mandag ?

 142. Ej men jeg eeeeeelsker jo kaffe. Drikker Nespresso hver morgen i forvejen. Desværre fra en skræntende pixie maskine, så det ville være så lækkert med en ny opgraderet version.

 143. Ej ville da være en super jule gave til herhjemme, er vild med ideen om nespresso at lave en enkelt kop kaffe så hurtigt om morgenen…

 144. Vi har lige ødelagt vores termokrus og mælkeskummeren på vores nespresso maskine driller lidt. Så vil virkelig krydse fingre for at vinde denne gave!!!

 145. Jeg har allerede smagt de lækre kaffer, men ville da ikke have noget imod at få en tidlig julegave :)

 146. Det kunne være fantastisk med en før julegave! Elsker kaffe, men det skal laves ordentlig, og det ville en Espresso maskine hjælpe med <3
  Krydser fingre.
  God dag!

 147. Ville elske at kunne forkæle min mand med denne skønne præmie! Drikker ikke selv kaffe – så sådan en maskine må kunne sikre, at jeg kan servere en god kop for ham :-)!

 148. Uhhh, jeg er lige kommet hjem efter at have arbejdet et år i Italien, så er der noget jeg savner, så er det en GOD espresso! Krydser fingre :)

 149. Wauw… det er jo en fuldkommen fantastisk præmie, der er på spil!!

  Jeg krydser de vildeste fingre og håb for, at jeg bliver den heldige vinder;-)

  God december til alle!

 150. Sikke en super lækker præmie, den vil jeg virkelig gerne vinde;-) Håber og krydser alle fingre her;-)

 151. Hvor ville det blive nemmere at komme ud af fjerene om morgenen, hvis man havde sådan en god kop kaffe i vente ☺️

 152. Sikke en lækker præmie. Jeg elsker også en god kop kaffe (især med kage til), så jeg ville elske at vinde!

 153. Tak for opskriften. Får nu også lyst til at bage apffelstrudel. Bliver faktisk bare voldsomt draget af kager, ikke mindst af kageborde, med det helt store udtræk. Er desværre ikke født sønderjysk – eller østrigsk.

 154. Jeg skriver speciale i øjeblikket og drikker i den forbindelse rigtig meget kaffe! Desværre er det mest instantkaffe, så sådan en nespresso ville virkelig oppe mit speciale!

 155. Uhh hvor lækkert! når kaffe redder min dag flere gange i løbet af en uge, kunne jeg godt bruge sådan en maskine i mit hjem!

 156. Åhh hvor ville jeg gerne vinde! Så ville jeg give den til min søde søster, som står meget tideligt op og lufter hunden Cornelius, inden hun skal på arbejde. Med Nespresso maskinen, kaffeskummer og den lækre kaffe, er jeg sikker på at de kolde morgner, bliver lidt bedre med termokruset i hånden :)

 157. Dette ville ikke være en dårlig tidlig julegave for en kaffe-elsker som mig. Håber den kommer til at stå på mit køkkenbord. :-)

 158. Årrrh jeg har lyst til at gå i gang med alle opskrifterne! Jeg ville forære min kæreste kaffemaskinen, den ville vi begge blive meget glad for i hverdagene :)

 159. Jeg ville ville blive meget populær hos min kæreste, hvis jeg vandt denne her konkurrence :-)

 160. Sikke en konkurrence! Jeg ville give den til min kæreste. Han ville blive overlykkelig, specielt nu hvor pengene er små, når han kæmper for at blive selvstændig. Jeg krydser fingre for mig og alle de andre, der også håber. God dag og nyd Phuket. Kh :-)

 161. Sådan en ville jeg virkelig elske at vinde! Drikker kaffe hver dag, og synes ligesom dig at det er så hyggeligt med kaffe og kage :-)

 162. Jeg er først for nyligt blevet rigtig vild med kaffe – men allerhelst hvis jeg kan hælde varm og skummet mælk i den mørke bitre drik. Det er virkelig særligt for mig, og jeg ville elske at kunne gøre det til en særlig weekend ting, med det sæt man kan vinde! Jeg krydser fingre! X
  – Anna

 163. Jeg har det på præcis samme måde som dig, Emily. Jeg vågner hver morgen, og ser frem til min morgenkaffe. Derfor står en mælkeskummer allerøverst på min ønskeseddel til jul! Hvis der samtidig følger kaffemaskine, krus og lækker kaffe med, så er det jo bare ‘icing on the cake’. Glædelig advent :)

 164. Uh, elsker simpelthen de årlige jule-variations kapsler! Det er faktisk en årlig begivenhed, jeg glæder mig til – helt på linje med julekalender og risalamande :)

  Dog har jeg ikke selv en maskine, men har i stedet glædeligt besøgt besøgt mine forældres maskine i mange år – og selvfølgelig også mine forældre, forstås :D – men jeg kunne nå så godt tænke mig at kunne brygge derhjemme også!

 165. Sikke en lækker julekonkurrence! Jeg krydser sådan fingre for, at jeg bliver den heldige vinder, da jeg så vil forære den til min bror i julegave :)

 166. Så må der krydses fingre – det er ikke lykkedes mig at få overbevist manden om at vi ikke kan leve uden en Nespresso endnu

 167. Arg sikke en lækker præmie – så ville jeg virkelig også GLÆDE mig til min første kop kaffe om morgenen! Jeg krydser fingrer :-) Tak for en god blog.

 168. Uh hvor kunne det være en fin tidlig julegave!! Så ville jeg dele den med min søde kæreste, som er italiener, og om nogen også sætter pris på en god kop kaffe :-)
  Glædelig jul

 169. Har det på PRÆCIS samme måde med min morgenkaffe (kan næsten glæde mig allerede, når jeg går i seng hehe) – men jeg er ofte også meget let at begejstre ;-) Det er de “små ting”, der tæller ik’…

  Håber jeg vinder!

  KH
  Henriette

 170. Åh krydser fingrer for at det bliver mig, der er den heldige. Ville forkæle mig selv med lækker kaffe, når jeg skal have opereret mine mandler væk meget snart :(

 171. Lige meget, hvor grå og trist en dag kan være, så bliver den altid lidt bedre med kaffe og kage. Ville elske at kunne gøre det med stil?

 172. Min kæreste og jeg har desværre ikke råd til at give hinanden julegaver i år, så det kunne være SÅ SKØNT, hvis denne lækre præmie kunne være en fælles julegave i/til vores lille hjem! :-)

 173. Jeg elsker kaffe, og min morgener ville ikke være det samme uden, må dog for tiden nøjes med instantkaffe da morgerne er meget travle ?
  Så krydset alt hvad jeg kan for at det bliver mig, intet slår ind god kop kaffe ??

 174. Jeg håber jeg vinder, så hele mit dejlige kollegiekøkken kan få lækker kaffe <3

 175. Uh, jeg er noget af en kaffenyder og forstår især at sætte pris den gode kop kaffe i en god og holdbar termokop, når jeg sidder på uni hele dagen. Ville simpelthen blive så glad for at vinde sådan en fin kop.

 176. Wow, en lækker præmie. Har ikke set mig tilbage siden den første mælkeskummer – desværre har den lige givet op :(

 177. Uhh sådan et kit vil være den mest optimale gave til min barsel fra foråret☕️

 178. Uhm, hvor lækkert. Jeg har taget din idé til mig, og starter nu også dagen med at finde én ting (minimum), som jeg glæder mig til. Og det virker.
  Nogle gange er det kaffe, men oftest når jeg kan drikke den ude, fordi pt. består mit kaffebryggersæt derhjemme af instant kaffe og kogt vand. Ok, men ingenlunde en feinsmeckeroplevelse.
  Jeg krydser fingre for, at jeg får muligheden for at byde venner, veninder og familie på ordentlig kaffe med den nye Nespresso fremover.

 179. Eiiii, min elskede espresso maskine gennem de sidste mange år har sat træskoene, og ville derfor elske at vinde denne nye version :-)

 180. Min Nespresso maskine er ved at være gammel og træt. Denne ville være en perfekt erstatning :-)

 181. Min lille Nespresso maskine kører på 7. år og trænger til en udskiftning,så jeg krydser fingre!

 182. Hold op, hvor er den flot! Den ville passe så godt ind i mit køkken, og så kan jeg endelig få en ordentlig kop kaffe at vågne på, om morgenen :-)

 183. Elsker også kaffe! Gad jeg især godt vinde, nu hvor min egen maskine er ved at stå af:-)

 184. Det er en vældig lækker præmie! Jeg drikker for det meste kun en eller to kopper kaffe om dagen. Men det skal så også være en god kaffe! Så det må lige være noget for mig :-)

 185. Krydser fingre! En ordentlig kaffemaskine ville virkelig gøre underværker for de sidste tre måneder af min specialeproces ?

 186. Jeg elsker også kaffe med lækre smage, så jeg skal da helt klart prøve disse varianter når jeg næste gang besøger min veninde der har sådan en smart Nespressomaskine – og så vil jeg krydse fingre for at blive den heldige vinder af en selv i mellemtiden ?

 187. Skøn gave at vinde! Ville være fantastisk at have, når jeg skal flytte hjemmefra om et par måneder :)

 188. Da jeg stod og afkalkede min kaffemaskine i dag tænkte jeg netop, at det kunne være mega lækkert med en Nespresso eller lignende maskine med kapsler. Så krydser fingre:-)

 189. Uh, sådan én vil jeg vældig gerne have fingrene i. Min mand har nu researchet espressomaskiner i et år, og jeg vil bare så gerne have kaffe. Snart…;-)

 190. Åh, hvor ser det godt ud! Hvis ikke man er heldig nok til at vinde, så kan maskinen da nå at komme på ønskesedlen til jul :) Og mon ikke Julemanden også leverer gode kaffeoplevelser? Man kan da håbe..

 191. Har på mærkværdigvis formået aldrig at skaffe en kaffemaskine. Det er næsten på tide. :)

 192. Åh ja en god kop kaffe er ikke det værste at se frem til. Det er mine daglige belønninger og jeg har fundet en skøn espresso med chokoladenoter. Win win. Krydser fingre❤️??

 193. Jeg ville gerne introducere min mor for glæden ved rigtig kaffe ved at forære hende en maskine – hun tror nemlig Nescafe er lykken – og selvom man godt kan være lykkelig uvidende, så er det aldrig for sent at få (ekstra) gode kaffevaner :-)

 194. En lækker kop morgen-kaffe til at tage med til forelæsningen – det ville da være fantastisk <3 – så er det måske også lidt lettere, at komme op om morgenen ;-)

 195. Uuuh jeg er så forelsket i din kaffemaskine! <3 Krydser alt for, at jeg kunne være lidt juleheldig i år! :)
  Hav en fantastisk dag og nyd Thailand <3
  Knus Amanda

 196. Håber så meget, da vores kaffemaskine lige et stået af og barselsdagpenge ikke rækker til alverdens :)

 197. Kunne virkelig gøre mit 9. semesters projektskriveri (og dertilhørende kaffetrang) så meget mere behagelig :-)))

 198. Jeg har aldrig lært at drikke kaffe , men håber dagen kommer, så jeg kan blive rigtig voksen.
  Jeg nyder til gengæld den skønne duft af kaffe , når manden min laver sin kaffe.
  Øjeblikket er måske NU.

 199. Nøøøj jeg ville elske at vinde sådan en til min kommende eksamensperiode, der altid kræver kaffe en masse! :D

 200. Jeg ville ønske at vinde Nespresso-maskine til min far i julegave! Han elsker kaffe.

 201. Jeg elsker kaffe og vil derfor gerne selv eje en kaffemaskine så jeg kan nyde en god kop kaffe hver eneste dag :) Krydser finger det er mig der får fornøjelsen at vinde ;)

 202. Jeg er også kæmpe fan af morgenkaffe ☺️ Krydser fingre for at maskinen finder min vej. Fortsat god mandag aften.

 203. Tak for en god blog som jeg følger hver dag.
  Jeg elsker også kaffe og vil gerne eje en nespresso.

 204. Ihh hvor skønt, min nespressomaskine er ved at være slidt op , efter jeg har brugt den ihærdigt i 5-6 år nu. Så ville da så gerne vinde denne smukke afløser den 4 december ( min fødselsdag ?)

 205. Jeg vil så gerne vinde den kaffemaskine. Jeg tror den bliver helt uundværlig, når min kæreste og jeg om to måneder bliver forældre til en lille dreng :)

 206. Uha sådan en ville jeg gerne eje! Elsker en god kop kaffe og den bliver jo kun bedre hvis der også er en lækker kage ved siden af ;-)

 207. Mhm, hvor lækkert. Jeg har aldrig smagt sachertorte, så det kunne være, at den her opskrift skal prøves af :)

 208. Elsker Nespresso-kaffe, og er vild med det nye look den nye maskine har. Det er en maskine, der godt må stå fremme herhjemme☺️

 209. Er først som 27 årig begyndt at drikke kaffe – men nu er jeg SÅ klar til en maskine. Og meget gerne en Nespresso :)

 210. Ihh en skøn konkurrence – ville være en fantastisk julegave at vinde til min kaffenørd-kæreste ??

 211. Det lyder da som den ultimative julegave – og bestemt en lækker én af slagsen. Min kæreste og jeg vil være så oven ud glade for at vinde sådan en bandit. Herhjemme står den nemlig på studie med masser af læsning hver dag, så ih hvor vi håber :-)))

 212. Jeg er helt med på glæden over den første kop kaffe, den kan altså noget.
  Sikke en lækker før-julegave det ville være.

 213. Min bedste veninde trænger så meget til at blive forkælet. Så jeg vil forære den til hende, skulle jeg være så heldig at vinde☺️

 214. ORV hvor kunne jeg bare godt bruge sådan et RIGTIG ordentligt kaffesæt dér, til god, god kaffe!! Finger’s crossed

 215. Det ville være så lækkert med sådan en fiks kaffemaskine i vores køkken… lillebror bør melde sin ankomst inden for få dage og så ville lidt “køkkenhjælp” være perfekt timing :-)

 216. Du sætter baren højt for resten af december, med sådan en lækker gave! ? Jeg bor pt på Sri Lanka og kaffen vi har her svarer til en nogenlunde instantkaffe, blot med grums i. Når jeg kommer hjem til Danmark igen, start april, ville jeg elske hvis der stod sådan en Baby og ventede på mig!

 217. Sikke en skøn præmie!
  Jeg vil elske at kunne glæde mig til smagen af Nespressos lækre kaffe. Det kan nok bedre få mig op af sengen end den nuværende instant.

 218. Kaffe og kage er bestemt en del af nogle af mine foretrukne hyggestunder ♥
  Bare duften af kaffe spreder glæde ♥ smagen er selvfølgelig fantastisk ♥ og så drikkes kaffen ofte i rigtig godt selskab ♥♥♥

 219. Jeg elsker kaffe men har kun en filterkaffemaskine så en nespresso er et stort ønske

 220. Der er ikke noget som en god kop kaffe med hjemmebagt kage til. Mmm – Mine tænder løber allerede i vand.

 221. Åh kaffe! Elsker duften, men har aldrig rigtig lært at nyde smagen – men kaffe, der smager af kage? DET må da være mit cue ❤️ Ville elske at vinde – så ska kaffedrikkeriet have en ny chance ?

 222. Inden længe flytter jeg hjemmefra, og en Nespresso maskine med tilhørende mælkeskummer står højt på ønskelisten!

 223. Det vil simpelthen være den bedste gave her midt i bachelorræset! Krydser alt, hvad der krydses kan!

 224. Det ville blive julegaven til min søde mand, fordi han elsker kaffe – og trænger til kaffe med to små krudtugler i hjemmet!

 225. Fed konkurrence – jeg ville bestemt ikke have noget imod at vinde den maskine. Morgenkaffen er også noget, jeg glæder mig til. Der er bare noget særligt over dagens første kop kaffe :)

 226. Lækker konkkurrence! Jeg har stadig til gode, at smage Nespresso-kaffe (studieliv og instant kaffe hænger desværre bare alt for godt sammen) – så ville virkelig ikke være dårligt at vinde sin egen maskine. Krydser fingre :)

 227. Jeg har ønsket mig sådan en kaffemaskine i 3 år, og stadig ikke fået taget mig sammen til at investere i én. Ville blive ovenud begejstret for at vinde!

 228. Dét er lige hvad jeg ønsker mig! :)
  Vågner også hver morgen og tænker som det første på dagens første og gode kop kaffe – som jeg plejer at få på jobbet, i mangel på bedre herhjemme.

 229. Jeg elsker kage og mine gæster elsker kaffe, så jeg kunne bage kagen til mig selv og byde dem på kaffe:-)

 230. Elsker kaffe, og det kunne være så super skønt at lave det på denne maskine;-) krydser alt her;-)

 231. Jeg krydser fingre! Drikker ikke selv kaffe, men det ville være alletiders julegave til min far.

 232. Åh, wow, det ville virkelig booste min kaffeglæde endnu et par skyskrabere op! Love that coffee!
  Glædeig Jul!!

 233. Jeg håber virkelig virkelig at jeg vinder den til min kæreste og jeg, vores egen gik i stykker for et år siden. Vi savner den men budgettet har simpelthen ikke været til en ny i år.

 234. Jeg har det præcis lige som dig – jeg glæder mig altid til min morgenkaffe. Det er altså lige som om, at kaffen smager bedre om morgenen ;-)

 235. Jeg er uendeligt træt af kedelig og dårlig kaffe, som der er så meget af rundt omkring, så jeg ville elske at kunne brygge en lækker kop om morgnen med sådan en sag og så sige nej til alle de kedelige kopper i løbet af dagen.

 236. Jeg sidder midt i mine eksaminer både i december og januar, så en kop kaffe (eller mange) er nærmest et must. Så en kaffemaskine ville helt sikkert forsøde eksamensperioden en helt del.

  – I øvrigt en rigtig fin blog. Jeg elsker at følge med på sidelinjen. :)

 237. Åhh! Elsker Nespresso, men er aldrig kommet til at få købt min egen – så jeg prøver lykken ;-)

 238. Åååh hvor lækkert; jeg flytter snart hjemmefra, så sådan en maskine ville være så skønt at have!

 239. Glædelig 1 advent!
  Sikke en vild give-away og lige hvad jeg ønsker mig. Mangler sådan at kunne lave en lidt god kop kaffe til min kæreste og jeg på travle morgener ❤️

 240. Hos den inkarnerede kaffedrikker, som jeg er, står sådan en lækker sag altid øverst på ønskelisten! ☕️

 241. Nu har jeg backpacket i 3 måneder og der har derfor været langt mellem gode kopper kaffer. Håber virkelig jeg vinder – det ville være den hyggeligeste gave at vende hjem til :-)

 242. Det er faktisk det eneste der står på min ønskeseddel i år, en Nespresso kaffemaskine med mælkeskummer <3
  Min mand drikker ikke selv kaffe. Derfor har jeg længe kørt på instant kaffe herhjemme og undet mig en god kop kaffe ude i ny og næ. Nu hvor jeg er blevet mor for første gang, er det noget af den største luksus at stå op til en god kop kaffe efter en meget afbrudt nattesøvn. Her ville Nespresso maskinen være vidundermidlet for mig. Jeg krydser alt hvad jeg har :)

 243. jubi, hvor god en konkurrence til en kaffesøster som mig (der OGSÅ glæder sig til kaffe om morgenen. og specielt også øjeblikket lige inden, man drikker kaffen. så god en fornemmelse :D )

 244. Åh ville elske at vinde den smukke sag :P Fantastisk konkurrence! Jeg krydser fingre :D

 245. Har altid haft lyst til at smage sachertorte, men aldrig haft muligheden for det. Husker, at Spise med Price bagte kagen i et af deres programmer. De er nu søde :) Håber jeg vinder konkurrencen.

 246. Nøj hvor ville det være en ære at kunne nyde denne luksus hver morgen når man slår øjene op?

 247. Jeg er tosset med god kaffe, så at kunne vågne op til en god kop kaffe gør kun eksamenslæsningen lidt bedre og dagen ekstra god :-)

 248. Hvis jeg vinder Nespresso maskinen, bliver den en gave til mine kæreste. Han har måtte nøjes med nescafé, men jeg vil så gerne lave en rigtig god kop kaffe til ham. Og især også en to go om morgenen, til hans 5 kvarter lange tur på arbejde, vil være et hit?☕️
  Tak for en skøn blog??

 249. Har længe luret på om jeg ikke snart skal blive voksne og drikke kaffe – det kan denne præmie hjælpe mig med :o)

 250. Jeg elsker hyggestunder med kaffe også! Og med en Nespresso maskine ville det være nemt altid liiige at lave en “hyggekop” ;-)

 251. Jeg ejer ikke en kaffemaskine, men er storforbruger/drikker af god kaffe. Det betyder, at jeg som oftest ender med at bruge en uhyre masse penge på god kaffe ude i byen. Jeg kunne virkelig godt trænge til lidt udstyr til hjemmet, så jeg også selv kunne lave god kaffe (og undgå ruineringen) :)

 252. Jeg flytter hjemmefra om et par måneder og ville dø for en kaffemaskine som denne ?
  Så kunne jeg invitere mine venner og kære familie på uanede mængder lækker kaffe ☕️

 253. Det vil jo være perfekte gave til min kaffeglade mand ….håber jeg vinder :-)

 254. Jeg er ret glad for special kaffer med forskellig smag, det er ret lækkert engang mellem at skifte den almindelige kaffe ud. Og så er sachortorte noget nær den lækreste chokolade kage.. Så lyder bestemt som en lækker kombination af kaffe og lækker kage i et. :)

 255. Wauw, en skøn præmie! Jeg krydser alt, hvad der kan krydses, og håber, at det bliver mig, der vinder denne ‘ekstra-julegave’.
  Jeg vil ønske alle held og lykke og en skøn december :-)

 256. Nespresso-maskinen er slet ikke til mig – den skal gives til mine forældre, der trænger til ekstra god julegave i år ❤️

 257. Jeg er ny her på siden, men faldt over din opskrift på koldhævede boller, som vi skal have til morgenmad for at fejre min søns fødselsdag.