Fredagsslik

lakridspibe xl 1

Kender I det, at man spiser en lakridspibe og den ligesom forsvinder lidt for hurtigt. Og det føles lige i overkanten, at gå i krig med endnu en? Det problem er en saga blot, for nu findes der gudskelov ekstra store lakridspiber.

De er i grunden en skæg størrelse, for normalt kan jeg slet, slet ikke lide sød lakrids, men piberne smager altså ganske særligt godt og er en undtagelse.

lakridspibe xl

Dog har jeg en lidt spøjs ting med, at jeg allerbedst kan lide, hvis de lige har ligget og ‘modnet lidt’ i kiosken. De må egentlig helst ikke være for friske og bløde. Er det bare mig?

Så må vi se om XL-piberne på billedet holder så længe, at de opnår perfekt sejhed. Jeg spår, at det bliver et nej ;)

 

(Visited 2.916 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Haha det kender jeg godt – jeg har det sådan med næsten alt slik, og særligt skumbananer. De er nu bedst, når de er på grænsen til tvivlsomt hårde ;)

 2. Ja præcis de skal være lidt tørre og hårde, så smager de super. Lidt som de der lakrids cigaretter man kunne få I 80’erne med papir på.

 3. Helt sikkert. Gamle vingummier er også de bedste. Helt hårde. Vi lægger dem til tider i fryseren. Lidt mærkeligt ik- men lækkert

 4. Åh lakridspiber, de er så gode

  Jeg kan bedst lide ostepops hvis posen har været åbent et døgn eller 2 ;-)

  1. Åh er glad for at høre, at jeg ikke er alene. Gule lakridspiber? HVOR får man dem? Kram E

   1. …altså piberne er ikke gule, men krymlet er :D Og de smager helt anderledes. Salte, men slet ikke som almindelig saltlakrids. SÅ gode! Mener man kan få dem i Kvickly og Meny.

 5. Jeg ligger ofte mit slik i køleskabet, så det bliver helt hårdt :-D det må nemlig ikke være for blødt ;-)

 6. Gammelt slik er DET BEDSTE..især Hollandsk saltlakrids det er specielt “salmiakket” og hvis det så ligger til det er gråt…uuuhhhh! Så godt! Har faktisk et stash i kælderen der når 2-3 år (det er så også en 500gr. pose!!! :D
  OMG…det lyser jo nærmest som ost eller lufttørret skinke…. :D :D :D