Fredagsslik

flipper2

Det kommer nok ikke som den store overraskelse for jer, men jeg har en sød tand. Den er langtfra umættelig (det er kun chips-tanden der er det), men den vil gerne tilfredsstilles ofte. Og mens den foretrækker chokolade, is og kage, så går den heller ikke ad vejen for lidt slik i ny og næ.

Lidt men godt. Og med måde.

flipper

Derfor tænkte je,g at byde ind med et lille fredagsslikindlæg i ny og næ, så det hele ikke bare er fredagscocktails (de forsvinder dog ikke). For at hylde det særlige og/eller det ekstra gode slik.

Denne gang er det således Flipper i miniatureformat, som jeg faldt over i Netto i denne uge. Cloetta laver efter min mening det bedste skum (Juleskum, Polly osv.) og Flipper er ingen undtagelse. Miniatureudgaver er jeg altid en sucker for, så posen med de små babydelfinerne måtte selvklart med hjem. Jeg har prøvesmagt dem og de er akkurat så gode som storebroren. Resten gemmer jeg til Vild med dans i aften.

Ps. Vil du hellere have en sjus end skum med frugtsmag, så er det drinksarkivet du skal forbi.

 

(Visited 3.038 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Jaaah!! Så er det ikke kun mig der mener, at Cloettas skum er bedst! ? Jeg har en kæmpe svaghed for deres juleskum ❤️
    Glædelig fredag

  2. Åh, Flipper smager så godt! Vidste ikke de fandtes i en mini-udgave, det må straks prøves :D Tak for tippet og god weekend!