Iniala Kitchen & Bar

iniala2

Endnu et lille tip, hvis I skulle komme på disse kanter eller også bare, hvis I kan lide avokadomadder og halloumi. På Iniala fik jeg nemlig begge dele og mens der ikke var noget raketvidenskab over det, så var kombinationen af surdejsbrød, olivenolie, avokado, feta og ruccola rigtig dejlig og lige til at gøre efter derhjemme. Og salaten med bulgur, avokado, tomat, mynte og grillet halloumi ligeså.

Så godt og også rart med lidt variation fra thaimaden, der nu også har en særlig plads i mit hjerte (mave?). Har spist pad thai, spicy pomelo salat og grøn papaya salat i lange baner og kommer til at savne især sidstnævnte, der er lidt svær at lave selv. I alle tilfælde, når man ikke lige har adgang til de grønne papayaer.

Iniala har også en lækker bager og takeaway, Iniala Gourmet, lige ved siden af.

iniala3

Mine søde rejsemakkere <3

iniala1

What: Iniala Kitchen & Bar

Where: 49/27 Boat Avenue, Cherng Talay Road
Cherngtalay, Amphur Talang
Phuket 83110, Thailand

(Visited 1.376 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Uh, er også blevet helt pjattet med grøn papaya (og grøn mango og bananblomst)-salat efter min Vietnamtur :)

    Har tænkt at udfordre det vietnamesiske supermarked på, om de evt. kan skaffe grøn papaya eller mango. Det er i hvert fald et forsøg værd.

    Forsat god tur!

  2. Du kan købe grøn papaya i thai supermarkedet på Istedgade hvor de også har den rigtige fiskesauce, de tørrede rejer, lange grønne bønner og birdeyechillier til salaten:-). Og meget friskere urter og grønt end du ellers kan få. Dog desværre ikke øko. Kan også anbefale de forskellige (lowcarb) Chips af tang!