Interior Updates

bedroom1

Hermed endnu en lille opdatering på indretningsfronten, hvor vores soveværelse nu også spiller og alt er på plads og i orden. Eller måske ikke lige i forhold til min garderobesituation. Den er noget kaotisk. Så jeg planlægger at rydde grundigt op og sælge ud i starten af det nye år.

Men resten af soverværelset er altså efterhånden lige som vi gerne ville have det. Så rart og med så god en seng, at vi faktisk af og til også savner den lidt, når vi er ude at rejse.

Det er rimeligt ‘clean’ og roligt, hvilket jeg synes er dejligt og skaber en god, afslappende stemning.

Ps. Sidste omgang interiøropdateringer her.

bedroom2bedroom4

Sengeborde | Kartell
Sengetæppe | Murumuru
Hylde over sengen | String
Seng og matchende puffer | Auping
Lamper | Frandsen
Star Wars væggeur | Lego

(Visited 5.424 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Hvor ser det rart og hyggeligt ud, det kan jeg godt forstå I kommer til at savne lidt.

  Kan det passe at I engang havde en projektor i soveværelset? Jeg synes det var noget med at hylden skulle op grundet den. Men kan ikke rigtigt se den mere, har I den stadig? og i så fald kan du sige lidt om den?
  Er det besværligt/let at bruge? og skal bagvæggen den lyser på være helt bar og neutral. Vi har et kæmpe hvidt skab, og overvejer om det ville kunne gå med håndtagene.

  Så er jeg også virkelig nysgerrig på det der tucan og meat. I skriver det efterhånden altid i jeres hashtags for rejser osv, og det står også her, men har stadig ikke helt forstået hvad det går ud på :p har prøvet at søge men synes ikke der kom en forklaring frem :D

  1. Jeg melder mig også ind i klubben, der gerne vil vide, hvad det der Tukan and Meat går ud på ;-)

  2. Så vidt jeg forstår, er Emily Tukan og Drømmemanden er kød, men hvad der ellers ligger bag ved jeg ikke, og det vil jeg sådan set også gerne vide :)

   1. Haha ja så langt er jeg også kommet i min undren, men umiddelbart lyder det ikke sådan helt vildt romantisk, så tænker der må ligge en eller anden forklaring bag. Hvis nu det havde været putte og snutte var vi nok mindre nysgerrige ?

    1. ;) Forklaring følger i aften, men den er nu ikke så fiks eller spændende endda, sorry ;)

  3. Hej Christina,

   Jo det er helt rigtigt husket og den har vi stadig, den er bare ikke med på billedet her, men gemt af vejen i sengebordet. Det er pocket versionen fra Xsories og den er helt fin. Larmer lidt, men fungerer perfekt. Vi bruger den på en hvid væg, men tror også det andet går :)

   Har skrevet et indlæg om ‘Tucan & Meat’ der kommer på bloggen i aften :)

   Kram
   Emily

   1. Tak for svar. Det vil jeg lige kigge lidt videre på så ? Vil helst gerne være fri for at have et tv op – men vil samtidig gerne ind imellem se en film i senge #Firstworldproblem ?

    Uhh det vil jeg glæde mig til at læse ??

 2. Det vækkeur er jo HELT fantastisk!!! Nu ved jeg (bl.a.) hvad jeg skal købe til min kæreste!!!! :-D
  Og jeres soveværelse ser virkelig, virkelig dejligt ud! Rolige, skønne farver :)

  1. Ja det er så optur, jeg gav det til min kæreste i fødselsdagsgave og det var et hit :) Kram E

 3. Plejede sengelamperne ikke at være kobberfarvet? I så fald, har I haft gang i malerpenslen eller fås de i matsort?

  1. Jo jeg havde dem i kobberfarvede for et par år siden, men dem solgte jeg og så købte vi dem i mørkegrå i stedet :) Der er link under sidste billede. Knus Emily

 4. Hvor er den “lyst tavle” hvor der står Tucan & Meat fra? Virkelig fint soveværelse i har! <3

 5. Hej Emily.

  Har du overvejet at sælge ud af dit fine tøj på nettet denne gang?

  God lørdag❤️

 6. Hej Emily.
  Tusind tak for en super inspirerende blog.
  Hvor har du fundet de skønne puder på sengen? De passer så fint til sengetæppet.
  tusind tak
  vh
  Anni

 7. Må jeg spørge, hvilken farve jeres sengetæppe er – det blå eller sorte?

  På forhånd tak;-)

 8. Hej Emily

  Det er mig igen… :-)
  Jeg kan umiddelbart ikke finde den på deres webshop – er det noget med at de også har en fysisk butik? Er det der du har købt den?