Interior Updates

interior updates1

Jeg er kommer lidt op i indretningsomdrejninger igen efter slet ikke at have skænket det en tanke i månedsvis og vi har for nyligt lavet lidt tilføjelser og dims, som jeg tænkte var hyggeligt at vise jer :)

Der er endnu et par finishing touches på bedding, men det bliver nok først i starten af det nye år og så er vi vist også (endelig!) ved at være helt på plads. Eller så meget som man nu kommer.

Jeg nyder jo virkelig også, at det er et ongoing projekt og hygger mig med at flytte rundt og ordne og gøre ved derhjemme. Det er næsten sådan jeg slapper bedst af…

interior updates2

Vores surfboards er kommet op at hænge. Det blev bedre end jeg havde turde håbe på og selvom jeg var lidt skeptisk omkring idéen (som I kan høre, var det ikke min idé ;)), så er jeg så glad for hvordan det er endt i praksis.

interior updates4

Min kærestes garderobe. Elsker at han er mere ordentlig (i alle tilfælde på den konto) end mig. Hylde og bøjlestang er herfra.

interior updates3

Og ja, det rum er ligesom the man cave ;) Og så har jeg et tilsvarende, der er hjemmekontor og dimseriopbevaring.

Det er min kærestes ven, der også lavede vores reol, der har lavet surfboardophængene til os. Nu overvejer vi om vi også skal have noget tilsvarende til (alle) cyklerne.

interior updates5

Er så glad for vores nye, runde berber-tæppe, der knytter vores aparte og aflange stue/køkkenalrum fint sammen. Og så er det, det første man ser, når man kommer ind ad døren.

(Visited 6.741 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hvor er bøjlestangen fra? Den ville være helt perfekt til mit nye (og ikke så store) værelse! :-)

  1. Mere et meget scary minde ;) men er glad for at det var det, der knækkede og ikke min kærestes hals. Voldsomme bølger i Sydvestfrankrig, av for katten… Kram E

 2. Hej Emily, tusind tak for en dejlig blog!

  I et indlæg nævnte du på et tidspunkt, at du ville hoppe med på “SKAM”-bølgen, og så er jeg bare interesseret i at høre, om du er begyndt, og i så fald, hvad du synes om den?

  Og så måske lige et lidt pudsigt spørgsmål, men du bruger af og til udtrykket “i alle tilfælde”, som jeg ingen andre steder har hørt, siger du også det, når du taler, eller er det bare et skriftligt udtryk?

  Mvh.

  1. Selv tak, dejligt at du læser med :)

   JA jeg er og jeg er helt bidt af den! Er ‘kun’ lige akkurat nået til 3. sæson, men er helt vild med den. Det er som at få lov at gå i gymnasiet igen og være teenageforelsket.

   Jo jeg siger det også, når jeg taler, men der bliver det nok snare til ‘i al fald’ eller ‘i’hvert’fald’. Men jeg holder sådan af ord og udtryk, som måske lidt er ved at gå i glemmebogen (sminke, styrtebad, mægtigt, i alle tilfælde osv.), så prøver at holde lidt liv i dem her på bloggen :)
   Kram Emily

 3. No future, new culture – hvad lægger I i det mon? Jeg ved ikke rigtig, om jeg forstår det ?

  1. Haha… ikke så meget. Ikke på den måde i alle tilfælde. Det er et grafitti-statement fra 80’erne, hvor min kæreste var teenager og skatede, så det passer godt ind hos os :)

 4. Ej, hvor ser det fint ud! Må jeg spørge, hvor I har fået fat i de turkis-blå nike kasser henne? De er da for cool!

  1. Det er ‘bare’ dem min kærestes sko kommer i (han har lidt mange tsk tsk), det er farven på Nike SB skokasserne :) Knus Emily

 5. Kiggede lidt nysgerrigt på din kærestes garderobe – da det er mig der er garderobeindretningschef hjemme hos os :-) Meget fin løsning med hylde til hatte, stang til jakker/trøjer/tshirts, og kasser til sko – men hvad gør I af bukser? Har I en ligeså fiks løsning til det?

  … eller er hans tshirts bare så oversized at han slet ikke har brug for bukser? ;-)

  1. Der er et indbygget skab lige til venstre for den del som du kan se her og der er der bukser, strømper osv :)