Weekly Wanted: Home

ww42

Nu hvor jeg siger og foreslår ‘hjemmehyggetid’ (evt. med et ‘efterårs-‘ foran) i enhver tænkelig sammenhæng, har jeg atter fået blod på indretningstanden efter en periode, hvor jeg ellers følte mig lidt uinspireret på den konto.

I det store og hele er alt på plads og i orden herhjemme (det tog også ‘kun’ et år…), men der mangler lige den sidste finish hist og her, så jeg glæder mig til at kæle for detaljerne, tilsætte lidt farveklatter rundt omkring og ikke mindst til netop masser af hjemmehyggetid ;)

 1. Kaktusbande fra Greenify.
 2. Monthly planner fra Kartotek.
 3. Metalkasse til opbevarig fra H&M Home.
 4. Matisse plakat fra Stilleben.
 5. Bomuldstæppe fra Ellos Home.
 6. Marokkansk puf fra Marokko Indretning.
 7. Palmesengetøj fra Auping.
 8. ‘Opslagstavle’ i trådnet fra Urban Outfitters.
 9. Messingurtepotteskjuler fra Svenskt Tenn.

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 3.141 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Fine ting! Jeg vil bare gøre opmærksom på, at jeg har købt en kæmpe cowboykaktus med krukke til 200 kr hos min lokale blomsterhandler på Nørrebro! Og den står noget så fint her et halvt år efter jeg købte den! Synes det er ret vildt, at de tager over 2000 kr for den hos greenify. Et lille sparetip, hvis nogen forelsker sig i den.

  1. Tak for tippet, hvad hedder blomsterhandleren/hvor på Nørrebro ligger den? :) Jeg læser det som at de tager mellem 200-2000 for dem afhængig af størrelse, men vil helt sikkert tjekke din blomsterhandler ud. Klem Emily

 2. Netop! Jeg har lige skrevet om det samme på min blog, at efteråret kalder på boligindretning. Vi har lavet reoler af æblekasser, plankebord og en køkkenhylde af fyrretræ og hængt billeder op!

 3. Den jeg har købt er over en meter høj! Jeg ved ikke, om han stadig har dem, da det som sagt er over et halvt år siden jeg købte den. Måske kan de bestilles hjem. Ved ikke, hvad den hedder, men ligger på Tagensvej lige før Rovsingsgade…

 4. Er dynen en dobbeltdyne? Jeg kan ikke rigtugt finde ud af, om det fungerer, eller om man ikke får spat af at dele dyne – hvordan fungerer det for dig?

  1. Sengetøjet fås både til dobbelt- og enkeltdyner :) Vi har to separate dyner, men synes faktisk dobbeltdyne er noget af det hyggeligste, så det tror jeg vi ønsker os i bryllypsgave :) Kram Emily

 5. Trådnet til opslagstavle kan skaffes easy peasy ved en hundeluftetur omkring den nærmeste byggeplads. Amager Strand fx.
  Gratis, vel at mærke.

  Officielt hedder det rionet og man kan jo altid lige spørge først, inden man tager det med hjem :-)
  Jeg har aldrig fået nej, når jeg har spurgt om jeg måtte nappe et stykke til fx opslagstavle, altanplanter osv.