Deuxième Detaljer

annonce-u-baggrund11
deuxieme

Sponsoreret af Deuxième.

For mig er det i detaljen, at man finder både personligheden og sjælen. Og så er det egentlig helt underordnet om vi taler om påklædning, indretning eller noget der stikker dybere.

Og indretning er egentlig også en både ganske dyb og personlig ting i mit hovede. Det er når min base er i orden, at jeg føler, jeg kan klare hele verden. Og jeg holder meget af, at dekorere min base med ting, jeg bliver glad af at se på. Og gerne nogle der også har lidt sjæl og måske endda en historie.

deuxieme1

 1. Strandtaske med læderhåndtag
 2. Exfolierende sæbe med kul og tea tree
 3. Armbånd med kvast
 4. Notesbog med ananas
 5. Bambushåndklæde med striber
 6. Håndvævet koboltblå clutch
 7. Stribet Kelim pude
 8. Vægpynt i messing, hør og hamp

Hos Deuxième kan man finde de der helt særlige og i flere tilfælde tilmed one-of-a-kind sager til hjemmet. Nøje kurateret og håndplukket af pigerne bag webshoppen og produceret af dygtige kunsthåndværkere fra hele verden.

De der souvenirs som man ville ønske, man selv faldt over, når man var ude at rejse (og som man af og til gør, når man er heldig) og som både tilføjer noget særligt til ens hjem og som gør sig storartet som gaver.

deuxieme4

Jeg har længe haft et godt øje til små vævede vægtæpper og kan godt lide hvordan de skaber dimension i ens ‘væglandskab’. Denne har fået lov at flytte lidt rundt efter humør og har både boet lidt på væggen i soveværelset, ageret ‘halskæde’ på en lampe (se her) og nu pynter den i stuen over sofaen. Jeg er temmelig glad for at rykke rundt og med små, fine, mobile detaljer er det nemt at tilfredsstille den lyst, når den melder sig. Uden at skulle lave hele lejligheden om hver gang. Det tror jeg, der er nogle på matriklen, der værdsætter…

deuxieme3

(Visited 3.604 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Ja, den har vi skisme glemt. Den kommer snarest tilbage. Tak for at du gjorde opmærksom på det :) Klem Emily

 1. Hej Emily
  De flettede sivpuder du bruger som bor, hvor har du dem fra? De er så flotte.
  Mvh. Jane

  1. Hej Jane
   De er såmænd ‘bare’ fra Ikea. Købt sidste år, så ved ikke om de endnu har dem, men det tror jeg nu.
   Knus Emily

 2. Hej Emily.

  Det ser super hyggeligt ud :) Jeg er lidt nysgerrig omkring, hvor dit gulvtæppe er fra?

  Bh. Anna