En god værtindegave #2

wardrobe fragrance2

Da jeg var lille havde min mor sådan nogle stofposer med tørret lavendel i, som hun lagde imellem det rene sengetøj i skufferne, så der altid var en diskret og fin lavendelduft i skuffen og tilmed lidt i sengetøjet, når man lagde det på.

Og jeg er lige stødt på noget lignende i form af velduftende og tilmed kønne duftposer til garderoben fra Karmameju.

Alletiders værtindegave tænker jeg og lige akkurat sådan noget, som man snildt kan have et par stykker liggende af, så man altid har en sød, lille gave ved hånden.

Ps. Se værtindegave #1 her.

wardrobe fragrance1

Vi bruger ikke vaskemiddel med duft, men når de her banditter ligger i mit tøjskab, så dufter både skab og tøj helt fantastisk. Noget der går lige i hjernen og simpelthen gør mig glad.

Man kan også hænge en på toiletrulleholderen eller en knage i badeværelset, for en rar duft dér eller på et dørhåndtag i stuen eller entréen.

 

(Visited 1.981 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Nu kommer jeg lige med den mest kedelige anbefaling i århundreder, mdn jeg synes virkelig den billige og grimme men svanemærkede (og dermed duftfri osv) vaskepulver fra fakta, brugsen og de andre coop-butikker ved navn Sensitive Colour fungerer upåklageligt. Og så koster den meget mindre end neutral osv. Min står i en kurv hvor den ikke generer øjet

   1. Hehe… synes da det er en fin anbefaling :) Den vil jeg prøve snarest. Tak for tippet :)

 1. Hej Emily!

  Hvilken af de to dufte kan I bedst lide?

  Ved du, hvor de kan ‘prøves’ (altå hvor de sælges fysisk)?

  ;-)

  1. Jeg kan bedst lide ‘Wood’ altså den grå og jeg mener at Magasin har dem + måske også Matas :) Knus Emily