Pyntesyge

pyntesyge

Guirlander er ikke kun til jul og fest. Slet ikke når de er med kønne kvaster (hmm… det lyder på sin vis lidt uartigt) og i silkepapir i fine farver. Jeg har lige akkurat fundet mine ‘tassel guarlands’, som jeg havde hængende i min gamle lejlighed, frem fra gemmerne og kunne ikke lade være med at hænge dem op og frem.

En i kontoret og en i stuen…

Ps. Før i tiden hang de over mit sminkebord og pyntede.

pyntesyge5

De kommer nok ikke til at hænge der i månedsvis, men synes det er hyggeligt at have dem fremme nu, for et herligt, fesligt og barnligt twist på alt det sort/hvide.

Bliver slet og ret glad af at kigge på dem.

pyntesyge3

Og så holder jeg virkelig sådan af at flytte lidt rundt, tilføje lidt og med andre små virkemidler skabe bare en lille visuel forandring herhjemme. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det kan gøre mig glad helt ned i maven hver gang jeg kigger på det.

Det er det samme, når jeg rykker rundt og skaber små stillebener eller når jeg har købt nye blomster og går og kigger på og nyder dem. Små glæder :)

Mine guirlander er fundet på Etsy i sin tid, men man kan også få dem her og så er det tilmed et hyggeligt DIY-projekt, hvis man har mod på det. Se hvordan her.

pyntesyge2

 

(Visited 1.823 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer