Room tour

Det lykkedes at få taget lidt billeder af mit lille hjem i weekenden, så hjerteligt velkommen indenfor. Jeg er simpelthen (laaaangt om længe) ved at være på plads og mangler nu blot at få hængt billeder op og så skal jeg tapetsere og ordne lidt på badeværelset, så det har jeg sparet jer for i denne omgang. Nå, ja og måske omorganisere mine reoler lidt. Alle bøger blev kastet ind i hast, den dag jeg flyttede ind og der står stadig en kasse eller to med bøger i kælderen. Men der skal jo også være noget at lave på de lange mørke vinteraftener ikke?

Jeg har listet de ting, der typisk bliver spurgt om hvor er fra op under hver ‘afdeling’, men ellers spørger I selvfølgelig bare løs, hvis der er noget I undrer jer over hvor er fra, så skal jeg forsøge at hjælpe på bedste vis :)

ENGLISH RECAP: Welcome to my tiny ‘house’ :)

Stue

 • Reoler – Billy fra IKEA
 • Barbord – arvestykke
 • Blå-grå stole – Dråben fra Fritz Hansen
 • Hvidt tæppe i stuen – Souk Rug fra West Elm
 • Sofa – Wegner, arvestykke
 • Sofabord – fundet på loppemarked i Berlin
 • Skrivebord – IKEA (lågerne er sprayet med kobberspray)
 • Gennemsigtig skrivebordsstol – Victoria Ghost fra Kartell
 • Plakater – de fleste er fra Just Spotted og Sort på Hvid
 • Rammer – fra Just Spotted

Soveværelse & garderobe

 • Seng – Essential fra Auping
 • Sengetæppe – HAY
 • Strikkede puder – Aiayu Home
 • Grøn pude – Normann Copenhagen
 • Tøjstativ – Ziito Racks
 • Hvid kommode – Malm fra IKEA
 • Hylder – Lack fra IKEA
 • Lille kommode og spejl – loppefund
 • Smykkeskrin – Zara Home
 • Grå vase og rund dåse – Anne Black
 • Rundt opbevaringsmøvbel – Componibili fra Kartell

Køkken

Troede egentlig også at jeg havde taget en del billeder af køkkenet. Det havde jeg så ikke, kunne jeg konstatere, da jeg efterfølgende kiggede billederne igennem. Så det kigger vi bare nærmere på igen en anden dag :)

 • Små hvide hylder – Urban Outfittes
 • Metalreol – Hyllis fra IKEA
 • Skull plantekrukke – Etsy
 • ‘Vandtank’ – Notre Dame
(Visited 3.019 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

48 Kommentarer

 1. Ej hvor ser det hyggeligt ud:) og den sofa der! Den måtte gerne bo hos mig, er helt vild med den indbyggede hylde det ligner der på den:)

 2. Måske et mærkeligt spørgsmål, men hvor er dine køleskabsmagneter fra? – Går ud fra at de der små “flag”/vimpler i forskellige farver er magneter, eller hvad? :)
  Synes de er super fine!

 3. Sikke fint du har det :) Et nysgerrigt spørgsmål: Min kæreste og jeg er ved at skulle købe en lejlighed og snuser derfor rundt til de forskellige kvarterer. Frederiksberg har mit hjerte, men min pengepung kan slet ikke hamle op med priserne der. Hvilke overvejelser havde du om at flytte til Brønshøj og kan du fortælle lidt om området/omstillingen til et nyt sted? Mange hilsner, Karoline

  1. Jeg synes her er rigtigt dejligt og man er tæt på byen/Nørrebro især, så det er egentlig ok. Det er nogle hyggelige typer der bor her, en blanding af dem, der altid har boet her og ‘den kreative klasse’. Og så er man tæt(tere) på natur og lidt mere ro og højt til himlen, det er rart synes jeg :)

  2. Man Vanløse også er værd at kigge på for jer? Det er jo lige op ad Frederiksberg, minder meget om Brønshøj ellers, men så har de jo det plus, at de har metro :)

   1. Tak for dine svar. Altid rart at høre fra dem, der rent faktisk bor der og ikke en frisk mæglertype :) Vanløse er også i spil, så nu står den på lejlighedssøgning :) God søndag!

 4. Ej hvor er det hyggeligt!! Må jeg spørge hvor dine fine magneter er fra? :) De ser meget hyggelige og festlige ud :D

 5. Hvor er det bare fint dit hjem! Jeg står og skal til at flytte, så det er rart med lidt inspiration. Vaserne ved siden af dit smykkeskrin, hvor er de fra? :-)

 6. Åh så fin en bolig du har! Jeg elsker indlæg som disse, da de altid inspirerer mig til at flytte rund på ting og lege med lysestager, vaser, figurer osv :-)

 7. Ih, hvor det altså både nogle fine, fine billeder og et helt fantastisk hjem, du har! :) Må man spørge, om du bruger nogle redigeringsprogrammer til eksempelvis disse billeder – hvilke? :)

 8. Virkelig fint Emily! Jeg er vild med den måde hvorpå du formår at skabe ro trods du har meget nips og fint pynt. Meget anderledes fra min egen indretning, men jeg er vild med det! :) Jeg modtager faktisk samme gulvtæppe imorgen, det er så vidunderligt pænt. Rigtig god aften til dig! x Mille Emilie

 9. Så fint! Jeg elsker kombinationen af helt almindelige IKEA-møbler sammen med unikke og personlige ting. Dét er måden man bygger et hjem op, i mine øjne (:

 10. Åååh, jeg vil flytte inn i ditt hjem!! Så lekkert du har det! Jeg elsker at du har en forskjellig miks av merker både ved dekorasjoner og møbler, veldig chic! Kan jeg spørre hvor den røde skuldervesken er fra? :-) Du gir mye inspirasjon!!

 11. Altid spændene, at se hvordan andre bor. jeg elsker altid at se de små detaljer man har. Jeg skal helt sikkert have set nærmere på plakaterne. Er ved at overveje hvordan jeg kan ændre én af vores vægge med billeder og gerne nogle tekst-plakataer med noget kæresten og jeg begge ka enes om, så nu er det med at finde et udvalg ;-)

  1. Det er en rest fra mine forældres nabos badeværelsesbordplade (som de havde købt i et byggemarked) :)

 12. Åh, jeg er vild med din boligstil. Der er simpelthen sådan en hyggelig og behagelig stemning – samtidig med at stilen er simpel og lækker. Jeg er også vild med at det stadigvæk er meget personligt , hvilket jeg synes er meget vigtigt.

 13. Hvor er Piet hein plakaten fra? Ville altså være den perfekte gave til min ven, som er vild med gruk!

 14. Heej Emily!
  Dette er faktisk min første kommentar til ét af dine indlæg. Jeg har efterhånden fulgt med i nogle måneder nu, og bliver bare hele tiden gladere for din blog (og dig lidt også ;)). Når jeg læser et indlæg, kan jeg tit sige til mig selv “Årh hun er bare så sød!” Det er jo i virkeligheden lidt fjollet for jeg kender dig ikke, men al det personlighed som din blog, indlæg, billeder og tekster udstråler er bare så tiltrækkende! I forhold til at blive glad for din blog! :)

  Nå men, jeg har faktisk et spørgsmål til dig. Den skull-plantekrukke fra Etsy er den perfekte julegave til min bedsteveninde! Problemet, så vidt jeg kan se, er imidlertidig at den koster ca. 260,- som jo er over de 80,- der er sikkert at købe for uden for EU. Jeg er simpelthen nødt til at skaffe den til min veninde, men tænker at det kan blive frygteligt dyrt med told og moms osv. oveni. Så jeg vil høre hvordan du har gjort det??

  På forhånd rigtig mange tak, og al ros til dig!! :)

  1. Takker :) Nej, det er faktisk selve sofaen. Det er en gammel sovesofa, så den har et magasin til opbevaring af sengetøj bagpå og dermed en ‘indbygget hylde’. Men man kan få samme effekt ved at sætte en svævehylde op bagved en sofa :)

 15. Hvor dine skobokse fra?? Det ret smart at have polaroid billeder udenpå :)

  Har du et billed/indlæg hvor man kan se hele setuppet med din tøjstativ/skohylder osv?