Pakkekalender 8. december: Daniel Wellington

dw2

I ottende låge af pakkekalenderen er der de pæneste, klassiske ure fra Daniel Wellington på højkant. Og som en helt særlig treat fra vores svenske venner, bliver der udloddet to ure i alt. Så der bliver altså trukket hele to vindere i morgen. Føler mig næsten som julemanden.

Jeg er jo selv så glad for de minimalistiske, svenske ure og kan altså ikke sige mig fri for at være blevet lidt forelsket i deres nye, helt sorte model. Så smart jo. Men nu skal det ikke handle om mig, men om to af jer, der skal have nyt ur :)

Gårsdagens julekalendervinder af præmien fra Rudolph Care er Katrine W., stort tillykke!

Fra Daniel Wellington kan hele 2 af jer vinde:

Samlet værdi pr. præmie op til 1.695 kr.

dw2

Rabatkode til julegaveshopping
Få 15% på alle ure og smykker hos Daniel Wellington fra i dag og frem til d. 15. januar.

Rabatkoden er: EMILY15

Deltag i konkurrencen
For at deltage i dagens pakkekalender skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg hvor du linker til det ur du ønsker dig fra Daniel Wellington inden kl. 24.00.

Vinderen bliver trukket ved lodtrækning og offentliggøres allerede i morgendagens kalenderindlæg, samt får direkte besked via mail.

I morgen, i niende låge af pakkekalenderen, gemmer der sig en lækker gave fra Second Female.

Held og lykke :)

Pictures by Katerina/Only Deco Love

(Visited 2.835 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

831 Kommentarer

 1. Ih det er en fantastisk gave, synes DW ure er så smukke og klassiske
  Har selv et, men ville gerne give et til min dejlige tvilling mia.
  Sikke dejlige gaver du har i dette års julekalender ?? også god jul til dig Emily ?

 2. Urene fra Daniel Wellington er så smukke ?? Jeg har i mange år ønsket mig netop sådan et ur. Sikke en fantastisk og luksuriøs pakkekalender ☺️

 3. Min kæreste har ønsket sig sådan et ur virkelig længe!
  Det ville være en perfekt julegave!

 4. Det er de fineste klassiske ure. Har ønsket mig et længe – så jeg krydser fingrer.

  Glædelig jul til dig og dine
  Rikke

 5. Jeg er også blevet vildt forelsket i deres nye sorte ur, så håber virkelig jeg er den heldige vinder!

 6. Jeg er ved at have slidt mit DW ur godt og grundigt, fordi jeg elsker det, og går med det hver dag… -det med blå visere og rem. Nu ønsker jeg mig det med den brune læderrem <3

 7. Årh jeg ville elske sådan et smukt ur! Ejer ikke engang et armbåndsur, men nu runder jeg snart de tredive, så må det være på sin plads ?

 8. Det er mange år siden, jeg har gået med armbåndsur. På et tidspunkt holdte jeg bare op og da der kom smartphone virkede det helt fjollet at begynde at gå med ur. Men nu savner jeg faktisk et armbåndsur. Et ur ved hånden. Hvor jeg ikke behøver tage telefonen frem og se på den. Et armbåndsur er bare lidt mere diskret. Og dette ur er vildt flot, nedtonet og samtidig stilet:

  https://www.danielwellington.com/dk/classic-black-sheffield-lady

 9. De ure er så smukke og klassiske.
  Den nye sorte model er også fin.
  Et nyt ur vil pynte på mit håndled :-)

 10. Jeg er, ligesom dig, helt pjattet med det nye – så det ønsker jeg mig hvis jeg skulle være så heldig at vinde :) er så glad for mit brune klassiske som jeg har, men ønsker mig brændende et med sort rem :)

 11. Så kan det ikke blive meget større. Håber så meget på mit held. Det nye sorte ur, står øverst på ønskesedlen :O)

 12. Ooh hvor er de flotte!!
  Min kærestefyr skulle forkæles med et Dapper, med Sheffield rem i sølv.

 13. Skøn præmie! Jeg ville elske at kunne forære min mor den helt klassiske model i sølv :)

 14. Jeg har længe ønsket mig et sådan ur, så julen ville komme ekstra tidligt i år hvis jeg vandt(:

 15. Oh, YES en lækker pakke i pakkekalenderen! Jeg E.L.S.K.E.R Daniel Wellington (har allerede investeret i et klassisk, sort/sølv Sheffield ur) – jeg går stort set med det hver dag og ønsker mig derfor i den grad et ur mere fra DW, så jeg har lidt at skifte med ;-))
  Jeg har også lige opdaget deres nye, sorte kollektion – JEEZ de er lækre, så derfor smider jeg et lod i pakkekalenderen med denne smukke model:
  https://www.danielwellington.com/dk/classic-black-york-lady
  Og krydser alt hvad jeg har, for at jeg vinder! :-)))
  God dag – og tak for en fantastisk blog,som jeg altid følger med på! ;-*

 16. Lækker konkurrence :) hvis jeg vandt kunne jeg godt tænke mig den med sort skive. Så flot!

 17. Daniel Wellington laver de smukkeste ure efter min mening. Minimalistiske, men samtidig ikke kedeligt i deres udseende! Jeg krydser mine fingre!

 18. WAUUUUW!! Jeg vil gerne tilføje endnu et til min lille samling – det sorte er jo for lækkert!! :)

 19. Er helt vild med Daniel Wellington urene. Ville være en dejlig gave til mig selv.

 20. Det er allerede på min ønskeliste, så det ville være dårligt at få en tidlig julegave!
  Dejlig give-away<33

 21. Nu ejer ikke selv et ur fordi jeg synes det er så svært at finde et jeg bryder mig om. Men hold nu op for et drønlækkert ur jeg spotter her. Er vild med det nedtonede, klassiske lækre design <3

 22. SMUKT ur! Jeg har det allerede selv – men var jeg så heldig at vinde, ville jeg forære det til min søde Mor, der så ofte har sendt lange blikke efter mit.

 23. Ejer faktisk ikke et ur og er ved at være irriteret over alt for ofte at skulle se på tlf. for at checke klokken. Så det ville være kærkommen.

 24. Åh ja..! Jeg har netop fået mit stjålet (på mit arbejde ?), og savner det helt vildt ?

 25. CLASSIC | 36MM
  DURHAM
  Det ville jeg ønske mig, savner faktisk at gå med ur, det forsvandt lidt med mobiltelefonens indtog…. Nu er det vist mig der lyder som en på 80 år ?

  36mm
  ROSA GULD
  SØLV
  1.295 KR
  KØB NU
  KØB NU
  Med sin æggeskalfarvede urskive, det minimalistiske hus og den elegante, lysebrune læderrem i amerikansk læder er Classic Durham en flot tilføjelse til Classic flagskibskollektionen. Det ultratynde (6 mm) ur passer til enhver anledning og fås både i rødguld og sølv.
  Durham læderremmen er fremstillet af ægte amerikansk læder og er behandlet med vegetabilsk olie. På grund af det olierede læders karakter vil remmen være lysere i farven, når den bøjes eller strækkes.
  Farven på remmen kan variere, og forskelligheder i narv, struktur og naturlige mærker anses ikke for fejl. Daglige aktiviteter som udsættelse for sol, håndtering, fugt og behandling vil bidrage til denne naturlige proces.
  Alle Daniel Wellingtons urremme kan udskiftes og er nemme at bytte rundt. Med et stort udvalg af muntre NATO-remme og elegante læderremme at vælge imellem kan du finde et unikt ur til alle ugens dage.
  Læs mere

 26. Jeg har selv sådan et ur, som jeg er vildt glad for. Hvis jeg vinder, vil jeg derfor give det til min søster, som tit sender lange blikke efter mit håndled :)

 27. Sikke nogle flotte præmier du har i din julekalender!
  Jeg gider godt at vinde det her flotte ur, som jeg vil forære til min kæreste, hvis jeg er så heldig at vinde <3

 28. Jeg mangler et ur mega meget og det måtte gerne være det her ❤️https://www.danielwellington.com/dk/classic-york-lady