Pakkekalender 13. december: Casall

casall

I 13. låge af pakkekalenderen er der den flotteste sports-bh fra Casall på højkant. Og der er både en til vinderen og en til dennes veninde/søster/mor. OG så byder Casall også på shopping med 25% i rabat for jer allesammen. Læs mere nedenfor.

Confidence hedder det nyeste skud på stammen af funktionelle sports-bh’er fra Casall og den har ikke bare super god støtte og justerbare skulderstropper, men også et mægtigt pænt design med bl.a. en flot ryg og en smart (og fræk ;)) lynlås foran.

Gårsdagens julekalendervinder af præmien fra Iittala er Ida K., stort tillykke!

Fra Casall kan du vinde:

 • 2  af de helt nye Confidence sports-bh’er – både en til dig og din veninde til en værdi af hver 500 kr.

Samlet værdi 1.000 kr.

25% rabat på alt hos Casall
Som en ekstra jule treat er der 25% på alt hos Casall fra i dag og frem til og med d. 15. december.

Rabatkoden er Emilysjul – indtast den ved checkout under 4. ‘Order Summary’ under beløbet, der hvor der står ‘Enter your coupon code’.

casall confidenceFor at deltage i dagens pakkekalender skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvem du vil dele præmien med. Inden kl. 24.00 i dag.

Vinderen bliver trukket ved lodtrækning og offentliggøres allerede i morgendagens kalenderindlæg, samt får direkte besked via mail.

I morgen, i 14. låge af pakkekalenderen, gemmer der sig en lækker gave fra Aiayu.

Held og lykke :)

(Visited 2.712 times, 3 visits today)
Brunch
Lucia

Skriv en kommentar

577 Kommentarer

 1. Jeg vil dele med min ynglings træningsveninde, som tilmed også lige har fået lavet bryster og kunne bruge en super sports bh

 2. Uhhh hvor lækkert! Jeg mangler en ny til yoga og så ville jeg give en til min søster, som jeg ikke altid har været så gode venner med, men som nu også er begyndt til yoga.

 3. Jeg vil dele den med min mor. Hun begyndte at løbe, efter hun blev 50 og har nu gjort det næsten hver dag de sidste 9 år , så hun fortjener nogle godt sportstøj :)

 4. Glædelig decembertirsdag.
  Jeg ville dele gaven med min gode veninde, som blev mor i maj, og som LIGE er begyndt at kunne løbe igen. Og hun har virkeligt meget optur over det. Men jeg tænker; nye mor-bryster fortjener også ny støtte :) Så hun skal helt klart forkæles.

 5. De er godt nok flotte, og ser vildt behagelige ud! Min veninde og jeg sidder i eksamen til op over begge ører indtil slutningen af januar – jeg er sikker på, det både vil bringe smil og motivation til at komme afsted i fitness at vinde lid nyt lir :-)

 6. Jeg vil dele den med min bedste veninde og yndlingstræningsmakker Johanne. Så indtager vi holdsalene og løbestierne i ekstra lækker stil. Og mindst lige så vigtigt: med sikkerhed for ikke at få lange bryster før det er højest nødvendigt. Det ved jeg, min fantastiske nye mand sætter stor pris på ;)

 7. Jeg vil dele med min søster så hun forhåbentlig kan finde sin træningsmotivation igen ? (Vi er vel enige om at der ikke er noget så motiverende som nyt træningstøj?)

 8. Jeg ville dele med min veninde, Malene, som altid gør alverden for alle andre og er det fineste menneske. Vi nyder begge reformertræning, så det er helt perfekt med en til os hver:-)

 9. Jeg vil dele med min mor som skal starte til træning. Endelig. Hub har så ondt i ryggen så nu får vi gjort noget ved det ??

 10. Jeg vil dele den med min veninde Mia som netop er blevet mor for første gang og gerne vil tilbage i form.

 11. Øj, den skal deles med min bedste veninde! Vi elsker begge sport, så det ville være perfekt! :)

 12. Mega lækker præmie! Jeg vil dele med min lillesøster som er blevet glad for sport igen efter sit højskoleophold ? ???

 13. Det skulle ubetinget være min søster, for hvem udstyret er en vigtig del af løbeoplevelsen.

 14. Jeg ville dele med min søster. Hun er HÅBLØS til at købe nyt træningstøj og bruger den samme sports-bh, som hun også havde for 10 år siden. Jeg tror snart ikke, den hænger sammen mere ?

 15. Det er så pivvigtigt med en sportsbh, der sidde ordentligt. Har jeg erfaret på den trælse måde… Hvis jeg vinder, vil jeg forære en af mine bedste og ældste veninder den anden.

 16. Hvis jeg vinder vil jeg gerne forære den ene sports bh til min trofaste træningsmakker Camilla Gross ?? Var det ikke for hende, ville jeg ikke komme afsted to gange om ugen til fitness centret!

 17. Jeg vil dele gaven med min søde kollega Annette der heldigvis også er en fantastisk træningspartner ?❤?

 18. Jeg ville dele den fine gave med min bedste veninde Mette, som også en den bedste træningspartner! :)

 19. Præmien skal klart deles med min mor, i håbet om at hun kommer i gang med at træne igen :-)

 20. Jamen altså. Det er jo lige sådan en, jeg står og mangler til spinning. Krydser fingrene mine!

 21. Jeg vil dele med min søde mor, som har ønsket sig en ny sports-bh lige siden julen sidste år :-)

 22. Wow, sikke pæn den sports-BH faktisk er! :-D

  Jeg ville dele denne præmie med min søde mor.

 23. Jeg vil dele den med min veninde Jannie, som jeg har lavet en løbeopstartsaftale med efter jul :-)

 24. Jeg vil dele med min mor – hun trænger til forkælelse og har altid svært ved at finde sportsbh’er

 25. Min præmie ville blive delt mellem mine søde svigerdøtre Mette og Julie, dejlig ekstra december forkælelse

 26. Den ser lækker ud! Jeg vil dele præmien med min søde og aktive lillesøster! :-)

 27. Jeg ønsker at forære min veninde Dorthea den fine sports BH! Hun er naturligt godt fyldt ud og så har man jo brug for en god støtte når man er til fitness ^_^
  Kh Karina

 28. Den ser lækker og ikke mindst komfortabel ud. Jeg vil give min søster den anden :)

 29. Jeg ville give den ene til min veninde, Mette, og den anden ville jeg glæde mig til selv at træne i.
  God dag, Emily :)

 30. Den gad jeg virkelig godt vinde! Jeg ville dele med min veninde, som træner rigtig meget, den kunne hun helt sikkert bruge :)

 31. Ej perfekt til mig, der træner 5 gange om ugen og stadig bruger Nike sports bh’er fra efterskolen (5 år siden…)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg dele sports bh’erne (og sportsglæden) med min roomie, som også dyrker rigtig meget sport :)

 32. Er det taberagtigt at blive ved med at prøve at deltage i dine konkurrencer? :) De er jo alle bare så gode. Så, taber-eller-ej, jeg prøver igen.

  Jeg ville give en fantastisk sports-bh til min søde kollegie-veninde som ikke har trænet i lidt over et år, men som alle andre har sat sig for at begynde i januar. Hvad bedre motivation en 1 stk. lækker sports-bh? ;)

 33. Jeg vil dele den med min veninde og løbemakker, som til april skal hjælpe mig igennem mit første halvmarathon ???

 34. Jeg vil dele den med min veninde Maia, som jeg har aftalt at gennemføre nordic race med til sommer.. Og det er vidst ved at være på tide vi kommer i gang med at træne op til det :-D

 35. Jeg ville dele med min work-out buddy’inde, Ulrikke (som også er min barndomsveninde) ??

 36. Jeg ville dele præmien med min gode veninde, Cecilie. Vi træner sammen et par gange om ugen, og jeg er sikker på, at denne fine præmie vil øge vores begges motivation her i julemåneden :-)

 37. Jeg ville dele med min søster, da hun virkelig mangler en god sportsbh der støtter super :)

 38. VIlle dele den med min roommate, som er den vildeste til at få dyrket sport og yoga :)

 39. Jeg vil dele med en af mine gode veninder – dem ville vi begge få meget glæde af!

 40. Jeg vil selvfølgelig dele den herlige kalendergave med min dejlige veninde som også er helt vild med Casall! :-)

 41. Vil dele den med min bedste veninde ;-) Er sikker på at vi begge vil se hamrende godt ud i dem <3

 42. Jeg vil dele præmien med min søster, der er lige så vild med sport (og lækkert sportstøj ;-) ), som jeg er <3

 43. Min veninde, som har løbet TO marathon i år og har endnu et på tapetet i 2017 :-) Perfekt julegave til hende!

 44. Jeg vil dele præmien med min veninde Fie, der i foråret for alvor begyndte at træne og havde et mål om vægttab og øget styrke – t mål som hun nåede helt ii mål med. Derfor fortjener hun en lille gave for sit flotte resultat :-)

 45. Jeg vil dele præmien med min søster, da det endelig ser ud til, at vi kan begynde at træne sammen i 2017. Tak for en god blog. Kh.

 46. Sikken en god og flot sports-bh. Er vild med Casalls træningstøj. Hvis jeg vinder vil jeg dele gaven med min datter

 47. Ej hvor er den smart :) har længe kigget efter en der kunne lynes op foran så man slipper for at stå i den der akavede situation med en sportbh der dækker hovedet men som er umulig at få over hovedet – den gælder jeg i hvert fald alt for godt!! ??
  Jeg ville dele præmien med min gode veninde som jeg sammen er begyndt i fitness med for at danne træningsteam der kan holde hinanden oppe :)
  God dag

 48. Lækkert! Jeg ville dele med min søde veninde, der fortjener en ekstra god gave efter at have hjulpet mig igennem speciale-ræs!

 49. Jeg vil dele med min dejlige veninde Camilla, som har lidt udfordringer med at finde gode sports bh’er ❤

 50. Den ville jeg godt nok gerne vinde. En sportsbh står højt på min ønskeliste allerede. Desuden ville jeg dele præmien med min søde kusine, som er lige så træningsglad, som jeg er :)

 51. Uuh, hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg dele med min søster. Hun er netop begyndt at træne igen, da hun gerne vil være i form til hendes bryllup næste år, og jeg vil også gerne starte igen efter en længere pause pga. skade, så det kunne være en fed motivation :D

 52. Jeg vil dele med min søde søster, fordi vi sammen træner op til halvmaraton næste sommer :-)

 53. Ville dele den med min super sporty lillesøster, så hun kan få noget ordentligt støtte! Det sidste vi ønsker er hængebryster!

 54. Hvor er den bare flot! Den vil jeg rigtig gerne vinde, og dele den med min søde mor :-)

 55. Jeg sværger i forvejen til min sports-BH fra Casall og ville uendeligt gerne udvide med endnu en!

 56. Øøøøj! Jeg er lige begyndt at træne crossfit, og her ville den jo være perfekt.
  Min roomie vil få den anden – så kan det være, at jeg kan få hende med til træning ;)

 57. Den præmie ville jeg gerne nuppe – så skulle nr. 2 gå til min søde veninde Louise, da vi starter på at styrketræne sammen i det nye år!

 58. Jeg vil dele med min søde projektmakker og veninde, som fortjener at blive lidt forkælet ovenpå en hård projektperiode :-)

 59. Den er lækker! Mangler lige sådan en flot én, til når man har træningstoppen på, og man kan se sports-bh’en ;) Ville dele den med min veninde og træningsmakker, der har hjulpet mig til at smide et par kilo :D

 60. Jeg vil dele præmien med min meget søde veninde. Vi har lige tilbragt et halvt år på udveksling i Libanon sammen, hvor hummus og andet godt har sat sig lige lovlig fast på sidebenene.
  Når vi kommer hjem er vores mål at træne os op til halvmarathon til sommer, så nye sportbh’er ville være meget kærkomment!
  Glædelig jul :)

 61. Jeg ville dele med min søde veninde, som har så travlt i øjeblikket med at flytte, og hun + kæresten, må bo hos hendes forældre her i julen. Hun ville nyde at blive forkælet en smule <3

 62. Jeg ville dele præmien med min mor, som for første gang i hendes liv er begyndt at dyrke sport :)

 63. Ville dele med min søde veninde Kinnie, så vi kan få et spark bagi, til at komme igang med træningen igen ????

 64. Min nye træningsveninde, så vi kan motivere os til at komme afsted med et lækkert outfit! Glædelig jul :)

 65. Hvor ser den lækker ud. Ville give den anden til min søster som lige har født og gerne vil i form igen :)
  Glædelig jul!

 66. Så lækker en præmie!! Jeg vil dele den med min veninde Mille, der er gravid ligesom jeg selv – der bliver behov for nogle løbeture når vi kommer ud på den anden side til foråret :P Og så er lækkert nyt sportstøj jo altid en ekstra motivator! ;)

 67. Sikke en fin kalendergave! Jeg ville helt sikkert dele gaven med min mor, som jeg har en lille løbeklub med, som vi har holdt i hævd også efter jeg flyttet hjemmefra :)

 68. Jeg vil dele med min søde mor, fordi hun er verdens bedste mor, og sådan en lækker sports-bh er lige noget for hende. God dag til alle :)

 69. Jeg ville dele præmien med min allerbedste veninde, som jeg om to måneder rejser til Australien med :-) Tror hun ville ELSKE at have denne med i rygsækken :-D

 70. Jeg ville dele gaven med min yndlings træningsveninde. Hun er netop kommet hjem fra at have boet i Australien i to år, så på den måde kunne jeg vise hende hvor dejligt det er at have hende tilbage igen :-)

 71. Jeg vil hellere end gerne dele med min søde studieveninde, som har fødselsdag idag :)

 72. Lækker præmie! Jeg ville forære den til min gode veninde, der er gået i gang med træning her i år :-)

 73. Vil dele med min søster. Vi er begyndt at træne sammen og der er halvmaraton på programmet til juni :-)

 74. Jeg ville forære den til min veninde. Vi har endelig fået sparket en rigtig god løberytme i gang, hvor vi får løbet sammen en gang om ugen og får vendt hele verdenssituationer, herunder mand og børn derhjemme :) Det er en super måde at være sammen på i en travl hverdag med travle jobs og dejlige børn og en sød mand, som man jo også skal se. Men gode venskaber skal også plejes – så det bliver vores minimum en gang om ugen rundt i Søndermarken og Frederiksberg Have. Og her ville et par matchende sportsbh’er jo være helt perfekte :)

 75. Jeg vil dele præmien med en af mine bedste veninder, Mette, som også er min trofaste træningsmakker! :)

 76. Den er fin! Jeg vil dele med min søde veninde. Hun er gravid og hendes attributter er derfor vokset en del – trods graviditeten træner hun stadig meget, og derfor tror jeg, hun ville blive lykkelig for en ny sports-BH.

 77. Den vil jeg dele med min søster, som jeg i øjeblikket træner med mange gange ugentligt for at blive klar til sommerens bryllyp :)

 78. Wauw, hvor er den laber! Jeg har i mange år været stor fan af Casalls sports-bh’er, og det er stadig mit yndlingsmærke indenfor det område.
  Hvis jeg er så heldig at vinde, skal min veninde have den anden. :)

 79. Jeg vil give den ene til min mor. Hun kan løbe det ene marathon efter det andet i hendes, mens jeg kan bære den anden på mine lunteture i parken ;-)

 80. Jeg ville dele den med min mor som netop er begyndt at træne igen, efter længere periode med sygdom :-) den ville hun værdsætte, det ved jeg!

 81. Ja tak! Min nuværende yndlings sports-bh fra H&M hænger næsten ikke sammen mere så det ville være SÅ dejligt med noget nyt støtte :D

 82. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg dele præmien med min lillesøster der også går op i træning :)

 83. Jeg vil dele præmien med min bedste veninde, der lige er kommet i gang med at træne igen efter længere tids sygemelding :-)

 84. Jeg ville dele den med min veninde Ina, det í går havde sin første løbetur i over et år grundet graviditet.

 85. Hvor ville det være skønt ikke kun at invitere min veninde Anja med til reformer pilates, men også give hende en fin “velkomstgave” med.

 86. Jeg vil dele med min veninde, så hun kan få et kærligt spark bagi til at komme i gang med træningen igen ;)

 87. Jeg ville dele den med Marie – en af mine dygtige kollegaer. Vi træner begge to regelmæssigt og det er bare vigtigt at have en god sportsbh på. Jeg har ikke prøve denne før og er nysgerrig åbningen foran.

 88. Jeg vil dele med min bedste veninde, der er ligeså pjattet med at træne som jeg selv er :-)

 89. Sikke en lækker gave!!! Jeg vil dele med min fantastiske mor som stadig løber flere gange om ugen selvom alderen er over 70 :-) så min super seje mor skal have sådan en lækker gave!

 90. Hvor ser den bare lækker ud! Det ville være en skøn julegave at kunne give min gode – og næsten misundelsesværdigt sporty – veninde :)

 91. Jeg vil gerne dele denne lækre præmie med min elskede mor Lene, da vi begge ønsker os den nye model i julegave og kunne være lækkert at få den inden ???

 92. Jeg ville dele præmien med min dejlige veninde, som jeg desværre ikke træner med så ofte længere, da vi nu bor langtfra hinanden.

 93. Jeg ville dele præmien med min veninde Rikke. Hun løber, og jeg træner foran skærmen derhjemme.

 94. Jeg ville dele med min bedste veninde, så kunne vi starte op at løbe sammen igen. Vi har faldt fra i julestress og forkølelser på række.
  Glædelig jul!

 95. Den vil jeg dele med min bedste veninde som pt er min træningsmakker i kamp om at blive strammet op efter to fødsler med et års mellemrum ?

 96. Jeg vil dele præmien med min bedste veninde, Maja. :-) Som sportspiger med stor barm, er det vigtigt med en god sports-BH!

 97. Hvor er det smart med lukningen foran -det er altid et sandt helvede at komme ud af en sports-bh ?
  Det er jeg sikker på at min lillesøster også synes!

 98. Jeg vil dele præmien med søde Marianne, som jeg har mødt på havnen i Aarhus, hvor vi begge begyndte at træne crossfit for cirka et halvt år siden.

  Vi holder hinanden til ilden og har det skide skægt til træning, og det synes jeg da egentlig godt vi kunne fejre med sådan en über lækker Casall-sag x 2 :D

  Dbh
  Stine

 99. jeg vil gerne dele den med min søster, vi elsker begge at træne. og Casall laver nogle af de bedste sports bh’er!

 100. Jeg vil dele den fine gave med min kusine, som har fået sit første barn og som gerne snart vil i gang med træningen igen.

 101. Den vil jeg gerne vinde sammen med min datter Julie, hun elsker at træne og trænge til lidt opmuntring :D

 102. Jeg ville dele præmien med Sine, min søde træningsmakker. Hun har alt for længe skulle træne alene, da jeg er preggo – men glæder mig så meget til at komme igang på fuld styrke igen.

 103. Jeg vil dele den skønne præmie med min veninde som forhåbentlig kan motivere mig til at træne noget mere! :D

 104. Den skal deles med min veninde og så kan vi forhåbentlig motivere hinanden til at komme afsted og træne/løbe. Det kan være svært når man er mor til 2 små børn! Men vigtigt er det jo :).

 105. Fed præmie! Den vil jeg dele med min veninde Karina til al vores efterfødselstræning! ;)

 106. Jeg vil dele præmien med min veninde Kirstine, som jeg træner sammen med. Og oh boy, vi er ikke gode til at komme af sted til centret, men vi kæmper. :)

 107. Jeg ville give den ene til min mega seje mor som altid er så fin til at give mig gaver, så det ville være en glæde at give igen :)

 108. En god sports-bh gør en verden til forskel! Jeg vil dele gaven med min allekæreste storesøster. Så kan vi tage til yoga sammen, uden at bekymre os om forpartiet ;)

 109. Den vil jeg dele med min dejlige roomie, som læser idræt og derfor godt kunne bruge en ny sportsbh <3

 110. Jeg ville dele med min søster, som jeg også normalt træner sammen med – et skridt nærmere mod vores tvillinge-påklædning i fitnessworld!

 111. Jeg vil give den ene til min skønne veninde og spinning-makker, Camilla. Uden hende kom jeg aldrig afsted! ;)

 112. Jeg vil dele med min søster – vi er begge på SU så den slags gaver falder altid på et tørt sted ?

 113. Jeg vil dele den med min dejlige aktive veninde, som går i træningstøj så ofte som hun kan slippe afsted med det ☺️

 114. Jeg vil dele gaven med min meget seje 60-årige kollega, som løber minimum 35 km om ugen foruden den daglige cykeltur på 25 km samt aerobictræning to gange om ugen. Det bliver ikke meget sejere…

 115. Den er jo super fed! Casall laver det lækreste træningstøj, det er bare lidt pricy… Jeg ønsker at dele præmien med min søde veninde, Anso. Hun er studerende, pengene er små, og hun fortjener en ekstra julegave :)

 116. Endelig en sportsbh som ser fed ud og ikke råber mormor. Jeg skal så meget i gang med at træne igen efter en graviditet og barsel men lidt for mange kager. Og så er lækkert træningstøj jo en dejlig motivation.

 117. Ville dele med min seje mor, som inden for det sidste halve år er gået igang med at løbe i en alder af 56!

 118. Måske en ny sports bh kunne motivere mig til at komme i gang med at løbe igen ( har holdt pause i 1 mdr). Jeg vil dele gaven med min veninde, Anya, måske vi kunne tage en løbetur sammen.

 119. Jeg vil klart give en til min skønne mor, hun fortjener virkelig at få en gave i denne tid hvor hun er rigtig stresset og på kanten til at miste hendes job.

 120. Vil dele med min veninde, der er den sejeste super-mom som trænede sig op til en halvmarathon med to drenge på 10 mdr og godt 3 år. Hun er en stor inspiration og fortjener forkælelse! ????

 121. Jeg ville elske at vinde sådan en! Jeg ville dele præmien med min søster, som lige er startet på slankekur <3

 122. Jeg prøver at presse min veninde til at joine fitness center, så vi kan gå sammen. Hvis jeg gav hende overstående, kunne hun da ikke andet end at sige ja? :-D

 123. Topønsket denne jul! Ville dele gaven med min veninde – som elsker at løbe lange lange ture.

 124. Wauw de er fede! Den vil jeg få brug for, når jeg skal i gang med det klassiske nytårsforsæt ;-) Jeg vil helt sikkert dele præmien med min søster! <3

 125. Jeg vil gerne dele præmien med min søster, som har fortalt mig om denne fede blog ;-)

 126. Jeg ville dele min præmie med min veninde Line. Hun blev mor i sommers og er langsomt ved at genoptage løbetræningen igen. Er sikker på at den ville blive både lækrere og lidt lettere med en lækker sportsbh fra Casall :)

 127. Jeg vil give den anden til min søde storesøster, der er gravid og ønsker sig en dejlig og pæn løbebh – så det ville være perfekt!

 128. Uuuuh jamen det passer jo helt perfekt til nytårsfortsættet – som jeg allerede tog hul på i starten af December….hvorfor vente ;)
  Jeg ville dele med min søster Lene.

  Med venlig hilsen
  Nanna

 129. Jeg ville dele med min søde kusine! Vi skal have gang i træningen igen her efter vi begge har født ❤️

 130. Endelig en sportsbh som ser fed ud og ikke råber mormor. Jeg skal så meget i gang med at træne igen efter en graviditet og barsel men lidt for mange kager. Og så er lækkert træningstøj jo en dejlig motivation. Jeg vil meget gerne forære min veninde en, hun har heller ikke trænet siden pre baby. Go team kabelsnurre:-).

 131. Min søster. Hun kæmper med SRP, og jeg har 4 eksamener på uni, på bare 14 dage. Heldigvis ligger den sidste torsdag, og hvis jeg ikke dumper nogle, betyder det så ferie i halvanden måned!

 132. Jeg ville dele gaven med min søster der lige har fået en dejlig dreng. Så har hun lidt nyt gear til når hun må træne igen efter kejsersnittet:)

 133. den er lækker ud. jeg vil uden tvivl give min mor den anden. hun er ved at genoptræne fra et langt sygdomsforløb, så hun vil blive glad for lidt pænt til trænings brug. kh katrine

 134. Jeg krydser fingre for at min veninde Chalotte og jeg vinder. Hun er gået igang med en bootcamp og kunne sikke godt bruge en ny lækker sports bh.

 135. Jeg vil dele præmien med min storesøster, der dyrker meget sport og netop har sports-bh på ønskesedlen i år :-)

 136. Jeg vil dele med min søster, der hellere siger nej til aftale end at aflyse sin faste træning :-)

 137. Hvor er den fin! Synes egentlig ofte at sports bh’er kan blive lidt grimme, men er ret vild med denne her!

 138. Jeg vil dele den med min bedste veninde, som jeg har trænet ufatteligt mange timer sammen med :)

 139. Fed præmie! Jeg ville dele den med min seje veninde Frida, der har fået min røv med til træning utallige gange, når min motivation normalt ellers var helt og aldeles væk. Hun gør det sgu godt og fortjener bestemt en lækker julegave :)

 140. Jeg vil dele med mig selv…jeg er nemlig i gang med et stort vægttab & derfor ændrer min bh-størrelse sig drastisk imens :D

 141. Jeg vil dele med én af mine kollega, der lige som jeg, er gået i gang med at træne for fulde drøn, så mangler en god bh :-)

 142. Åhh en lækker gave. Den vil dele med min søster, da hun virkelig trænger til noget nyt og lækkert træningstøj??❤️

 143. Jeg vil dele med min veninde som pt er på barsel og normalt elsker at træne. Hun vil nok blive glad og måske glade sig til at komme ordenligt i gang med hendes træning igen ?
  God jul!

 144. Jeg vil gerne dele præmien med min gode veninde, som jeg har trænet med, siden vi var helt små :)

 145. Jeg vil dele gaven med min ultra seje mor, der selvom hun er sidst i halvtredserne er begyndt at cykle 50 km flere dagen om ugen! :-)

 146. Jeg vil dele med min veninde Johanne. Vi har lige meldt os ind i fitness sammen så det ville være perfekt lige at kunne have sådan en veninde bh :D

 147. Jeg vil dele med min kollega, Mette, så har vi ingen undskyldninger for at komme igang med vores nytårsforsæt?

  KH Anne W.

 148. Wau! glædelig LUCIA dag. Putter lige et lod i puljen og vil gerne forkæle en skøn veninde med en af de lækre Casal sportstoppe. Bedste julehilsner Lene @justlove2ndhand

 149. Helt klart min søster fordi hun er netop begyndt til håndbold efter at have født tre børn indenfor de sidste 8 år! Jeg synes det er top-sejt gået med tre små børn derhjemme.

 150. Jeg vil gerne dele med en af mine veninder, måske hun får lyst til være min træningsbuddy så ??❤??

 151. Jeg elsker Casall, og vil give den anden sports-bh til min mor, hvis jeg vinder :)
  Hun er lige begyndt at træne igen, og jeg synes, at hun er så mega sej, så hun fortjener det!

 152. Jeg ville mægtig gerne vinde den sammen med vin kommende mands lillesøster, som er så sej at være kommet rigtig godt i gang med løbetræning trods dårligt knæ :-)

 153. Jeg vil dele den med mi bedste veninde Mia, som elsker sport lige så højt som jeg gør.

 154. Uha jeg kunne godt bruge en ny sports bh. Jeg ville dele denne præmie med min søster som er gået i gang med den vildeste livsstil ændring.

 155. Jeg vil dele præmien med min søs i Paris, Anne. Vi trænger begge alvorligt til en opdatering på sportsbh-fronten.

 156. Jeg vil dele præmien med min bedste veninde, som netop er begyndt at spille håndbold igen efter mange års pause.

 157. Jeg vil dele præmien med min søde træningsmakker, der er den største årsag til at jeg får trænet nogenlunde regelmæssigt :)

 158. Sådan to vil jeg gerne vinde – min mor løber altid uden sportsbh, hvilket jeg synes er noget værre noget, som jeg fortæller hende hver gang vi løber sammen. men denne skal hun nok få brugt :)

 159. Jeg ville dele præmien med min søde veninde, jeg bor med. Vi mangler begge to sådan sportsbh’er, da vi altid er i sidste øjeblik med at få dem vi har vasket :-)

 160. Say what ….. fu.. hvor er det en super flot bh.
  Gid jeg bliver den heldige, så vil jeg glæde min datter Sandra med den anden ?

 161. Jeg vil dele den med min storesøster som vil blive rigtig glad for lidt ekstra til at holde på det hele..

 162. Tror min veninde gennem 20 år vil sætte stor pris på den til vinterens træning ?✨❄️

 163. Jeg vil dele med min søde veninde Rikke. Hun er verdens bedste løbe-partner. Sidste år løb vi vore første halv-Marathon sammen og planlægger, at gentage succesen i Århus til juni.

 164. Vil dele den med min søster som ingen tvivl fortjener den. Og lidt sjovt at se modellen på billede og finde ud af at hende har jeg går i klasse med. Sammen krop som for 10 år siden!

 165. Ville dele den med min søde læsemakker som er lige så vildt med sportstøj som jeg selv :-)

 166. Min (høj)gravide søster, så er der ingen undskyldning for ikke at komme i form sammen når vi begge har født.

 167. Yes!! Man skal passe på brysterne – altid, og især når man dyrker sport! Jeg vil smadder gerne have en Casall sports-bh til når jeg hopper rundt til fitness, sparker fodbold, danser lindyhop, er på lange vandreture, løber eller rider tur i skoven til hest. Og den anden sports-bh skal min søster have, da hun er mega sej og er ved at svede en del træls mangeårige ekstra kilo af ved en personlig træner. Så nogle sports-bh’er vil være nogle gode støtter (høhø) i vores træning. Yeah!

 168. Jeg vil dele med min veninde Stine – vi træner begge en del og med en lidt stor barm, er sportsbh´en næsten det vigttigste træningstøj :-)

 169. Jeg vil dele præmien med min søde veninde Lisbeth. Vi trænger til noget nyt sportstøj, det gamle er slidt op ;-)

 170. Jeg ville dele med min søde veninde, der er gået fra at være knap så aktiv til at være en ivrig løber?

 171. Min dejlige mor, selvfølgelig! Hun er mega sej på en racercykel, så sådan en her skal hun også have :)

 172. Jeg ville dele den med min veninde og boksemakker, som for nylig er blevet mor, og derfor har lidt større boobs i øjeblikket, og derfor godt kunne bruge en ny sports-bh ;)

 173. Jeg ville forære den ene bh til min faste løbemakker Helena, som tak for, at hun gider trækkes med mig på træningsturene, selvom hun er den hurtigste af os to :-)

 174. Vil dele med min seje alenemor-veninde, der ikke har så meget tid til træning, men hun forsøger virkelig..

 175. Når nu både min søde veninde Liv og jeg har kastet os i fitness Industrien klør igen, så ville jeg enormt gerne kunne glæde os begge med sådan en sag :D

 176. Jeg ville helt sikkert dele med min søster, hun har gennemgået et rigtig flot vægttab og er nu super sej med træning og fitness, så hun fortjener helt sikkert sådan en her ?

 177. Jeg vil dele med min datter. Den er virkelig flot og genial med lynlåsen, da sportstoppe kræver mere bevægelighed end jeg har i skulderen. Så virkelig fed og funktionel detalje❤️

 178. Jeg ville dele den med min skønne veninde, fake-søster og roomie gennem 4 år! Hun fortjener en ekstra julegave – bare fordi hun er hende og altid er klar med åbne arme uanset. Sådan en veninde, som alle burde have ???

 179. Min veninde line :)
  Mine sportsbh’er kostede 50 kr. og er 7 år gamle. Med træning to gange om ugen, så ville en ny være rart :)

 180. Super flot sports bh, den har en flot syning og pasform :-)
  Jeg ville ønske min unge datter og jeg var heldige ovenpå vores tur på Rigshospitalet, ikke en god en af slagsen.

  Ønsker dig en dejlig juletid, så dit indlæg med lusiaboller:-)

 181. Jeg vil dele med min veninde hvis hverdag er ligeså travl som min egen så vi trænger til lidt forkælelse.