Små ting

{Årets julekort og selvfølgelig med fine julemærker, der gør godt. Du kan også sende julemærker med sms, hvis du ikke er til de analoge julekort}

Klar parat, sidste uges race inden jul. Og juleferie. Dagen efter jul pakker vi sydfrugterne og tager på to ugers jule- og nytårsferie og jeg både glæder mig og er samtidig liiidt usikker på om alt kan nås inden da. Sådan lidt klassisk julestress tror jeg.

Nuvel med ferieguleroden ret i sigte går det hele nok og så kan jeg med glæde mindes sidste uge, der både blev til en dejlig julefrokost med mine kontorsloffer og en hyggelig juleskøjtedate med min (næsten) mand. Blandt andet.

Denne uge er julegaver der skal købes, ben der skal vokses (inden de varme lande forstås, tånegle der skal lakeres nok også), træ der skal pyntes, and der skal steges osv. Og så også sidste julefrokost i denne omgang. For slet ikke at nævne alt det arbejde der skal færdiggøres inden julefreden for alvor kan sænke sig.

Der må en del norske klejner (har I prøvet dem? OMG! har først lige opdaget og elsker) og en gløgg eller to til, men er sikker på, at det nok skal lykkes.

Jeg håber, at I også får en dejlig og ikke alt for trængsel og alarmfyldt uge <3

{Penny on pink <3}

{Fineste pressefrokost hos det nye, danske mærke Resumé}

{Torsdagsblomster}

{Lørdagens skøjtegangster (med en liiiiille smule tømmermænd ;)}

{Morgenmad hos mine forældre on point}

(Visited 2.618 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Norske klejner er magiske! Er helt vilde med dem, vaniljekranse og min mors fedtebrød :-). Julefreden har sunket sig ned over mig og jeg glæder mig bare til en rolig uge i familiens tegn. Må I have en skøn jul og en god ferie.

  1. Er glad for at høre at jeg ikke er alene om de norske klejner. Rigtig glædelig jul <3

 2. Som gammel julemærke barn bliver jeg så glad hver gang jeg ser nogle bruge julemærkerne! Glædelig jul :-)

 3. bliver du ikke laserbehandlet på benene længere? :-) eller var det ikke virkningsfuldt?

  og og og

  tænker i skal til bali… kunne du løfte sløret for hvilke områder i vil bo i? sidder selv og planlægger og specielt i forhold til nybegynder/medium surf og regnsæson er jeg sådan lidt i vildrede. :)

  1. Det virkede så godt, men man må ikke få sol på benene i 3-4 uger inden og det samme efter en behandling, så med mit rejseprogram på det seneste har det slet og ret været umuligt. Men planlægger at genoptage i det nye år :)

   Godt gættet ;) Vi skal til Canggu denne gang, håber det bliver et hit med masser af clean og små bølger :)

   Kram E