Små ting

Processed with VSCO with a5 preset

{Sneak peek af en helt særlig kjole}

Sidste uge var lidt af det hele og føles nu både som en hastig hvirvelvind og lidt som en flygtig drøm. På den gode måde. Kulturchokket ved at komme direkte ind i ugen fra Thailands strande fik Decemberdanmark til at virke lidt ekstra magisk og endda en kende eksotisk. Julerier på vores breddegrader føles nu en gang mest som rigtig jul og jeg hyggede og arbejdede mig gennem jetlag.

Apropos første billede, så kommer her en lille update på bryllupsplanlægningen: Den er grundet juletravlhed slet og ret sat på hold til først i det nye år. Men jeg skal nok pippe op igen, når der atter er nyt på den konto :)

Denne uge skal jeg julehygge med en masse søde veninder, spredt ud over hverdagsaftenerne, knokle på med alting der skal nås inden jul og så byder fredag på endnu en julefrokost.

Jeg håber, at I også får en ganske vidunderlig uge <3

glitter tree

{Mit lille glittertræ}

perchs te

{Den bedste værtindegave. Assorterede tebreve fra Perch’s}

julebag

{Klar parat julebag!}

tukan chokolade

{Har man læst dette indlæg, forstår man nok hvorfor jeg er særligt glad for denne chokolade}

(Visited 4.019 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Åh, elsker fine emballager som den på chokoladen. Har lige været ude at rejse med min kæreste, og skulle virkelig nærre mig, for ikke at købe alt der så flot ud, i deres supermarkeder og store pladser. Altså, jeg forstår ikk en brik ungarsk, så både sardindåser og boullionterninger fristede pludselig, fordi æskerne var fine ;)

    – A

    1. Haha.. Dét kender jeg kun alt for godt! Vil ofte hellere i supermarkeder end i tøjbutikker, når jeg rejser ;) Knus Emily