Fredagsslik

Jeg kan slet ikke få armene ned over denne omgang fredagsslik. Jeg er jo lidt af en slikmås og mens min søde tand egentlig ikke er en overspiser, så vil den gerne tilfredsstilles hyppigt. Sådan ca. efter hvert måltid for at være mere præcis. Og gerne ind imellem også. Hvis jeg alligevel drikker en kop kaffe eller snacker lidt.

Chokolade er helt klart min foretrukne gift, men det er altså lige i overkanten at køre et stykke chokolade eller to ned 4-5 gange om dagen, så derfor er jeg blevet forfalden til Gajol og Läkerol (er lige vel begejstret for den med saltkaramel) og sådan.

Så I kan nok forstå, hvor glad jeg blev, da jeg fandt ud af, at Peter Beier netop har lavet æsker med små chokoladebidder i pastilstørrelse. Og det endda i en fiks lille æske, som man kan have i tasken. Så kan man lige nappe en eller to (eller tre) til lækkersulten. GENIALT!

Ps. Og i så pæne farver, at man bliver nød til at købe fem forskellige på én gang, tsk tsk…

(Visited 2.642 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Vi kan jo ende med at blive de vildeste bedstemødre med små chokolader i tasken, selvom min mormors läkeroler stadig er de bedste ;-) nu er jeg 33 år, men jeg elsker når hun tilbyder mig en läkerol som da jeg var lille <3

    1. Haha… ja du har så meget ret. Men jeg er nu også ret 70-årig indeni, så det passer nok meget godt ;) Klem E