København under neglene

^^Negle à la Den røde plads på Nørrebro^^

Ugens højdepunkt? Onsdag til essie-workshop med nordiske kollegaer. Spot on nail art à la København, som jeg fik lov at få fingrene i – bogstaveligt talt, cool nyheder jeg er ivrig efter at dele med jer, sneak peek af kommende kollektioner (pæne, pæne farver!) og masser af gode idéer og trends til fingerspidserne. Mine som jeres.

Jeg fortsætter nemlig mit samarbejde med essie og som deres danske ambassadør, glæder jeg mig meget til at dele masser af godbidder og inspiration indenfor emnet (og lidt udover) med jer i løbet af året.

Og hvorfor er det så lige, at det der neglelak bliver ved med at være så interessant? Fordi det er den lille, men afgørende detalje. Fordi det befinder sig i spændingsfeltet mellem to af mine yndlingsemner, skønhed og mode. Fordi det er noget man kan lege med og et sted hvor man kan prøve trends og farver af, uden at skulle forpligte sig på samme måde, som hvis man købte en (dyr) taske eller frakke. Fordi det ikke kræver, at man har en særlig størrelse eller højde. Fordi det er noget hvor alle kan være med uanset budget. Fordi man i et snuptag kan tilføje en iøjnefaldende kontrast. Eller matche og understrege et look. Og fordi det er hyggeligt at sidde og dimse med og slappe af med. De der 15 minutter hvor man ordner negle og ikke rigtigt kan lave andet, føles som en stor luksus. Noget jeg tager mig tid til.

Den nok så name-droppede, men også nok så vigtige, me-time.

^^Plejende og pæne nyheder.^^

^^Tæt på bryllupskagepotentiale ;)^^

^^essies dygtige global lead educator (og fashion show og celebrity manicurist), Rita Remark, i færd med at trylle med mine fingre.^^

^^Dagens negledesigns var til lejligheden inspireret af København, nærmere bestemt Superkilen og Den røde plads på Nørrebro.^^

^^Godt tænkt.^^

^^Først et lag sart lyserød.^^

^^Dernæst detaljerne med en tynd pensel (og en ret sikker hånd!).^^

^^Voilà!^^

 

(Visited 2.627 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hej Emily. Jeg har længe tænkt over din holdning til Essie neglelakkernes indhold af både mikroplastperler og hormonforstyrrende stoffer. Har du en holdning? Eller er det blot noget du ikke tænker over? Det er ikke ment som en kritik. Jeg er selv vild med Essie, men ville også ønske at der blev lagt pres på brandet for at revidere deres ingrediensliste en smule.

  1. Hej navnesøster :) Nej det har jeg faktisk aldrig tænkt over, men vil da kigge lidt nærmere på det nu. Hvilke hormonforstyrrende stoffer tænker du på? Som udgangspunkt er jeg nok lidt mere obs, når det handler om eksempelvis bodylotion, der er i kontakt med store hudområder vs. neglelak der kun berører et meget lille område. Knus Emily

 2. Der er mange ting i dit liv, som jeg ofte beundrer, men især dit ambassadørskab for Essie er altså virkelig noget, som kan få mit hjerte til at banke lidt ekstra. De gør det bare så godt! Og hvis det look, du fik lavet på neglene her, er sigende for den kommende sæson, så tror jeg hellere, at jeg må begynde at spare sammen med det samme, for sikke nogle farver. Wauw, siger jeg bare :D

  Knus
  // http://www.moonæitmadness.dk

  1. Hvor er du rar Lisbeth og ja, der er så mange, mange flotte farver fra essie i 2017, så det er helt på sin plads at glæde sig. Det gør jeg i alle tilfælde :) Knus Emily

 3. Uh så fine negle – og er meget enig i, at det kan løfte et helt outfit og være den flotte detalje. Selv har jeg lige lagt en meget klassisk vinrød forud for min første dag retur på advokatkontoret i morgen efter over tre års orlov! Jeg tænker, at det måske lige kan give mig ekstra 5 % selvtillid, selvom jeg nok kommer til at føle mig lidt ‘rusten’ uanset. Men høje hæle og neglelak kan et eller andet :-)

  1. Sådan AC pøj pøj med det hele og er sikker på at neglelakken virker. Og hælene. Kram E

 4. Så fine negle du altid har :-) Et lille spørgsmål… Får du ikke misfarvede (gule) negle af at have lak på hele tiden?

  1. Hmm… nej ikke noget mærkbart. Men er også altid artig og bruger underlak. Og så har jeg meget sjældent sort eller blå lak på, hvilket efter min erfaring er det, der potentielt misfarver mest. Hvis uheldet er ude, så kan man efter sigende gnubbe en halv citron på neglene, for at fjerne den gule farve. Knus Emily

 5. Jeg syntes der er noget Stine Goya over de røde negle, det var det første jeg tænkte da jeg så dem. Det, og at jeg uden tvivl skal prøve at lave noget ligende. Det er simpelthen så fint!

  1. Det kan jeg sagtens følge dig i Ida. Og ja, de var så fine altså. Måtte fjerne lakken i søndags efter den havde holdt flot i 5 dage og det var altså lidt vemodigt. Må genskabe snarest. Klem Emily

 6. Hej Emily :-).
  Hvor er dine fine ringe fra? Tænker især på den på pegefingeren med sten hele vejen rundt, og den på langefingeren ved siden af din forlovelsesring :-D

  Kærlig hilsen

  1. Hej Katrin, den på langefingeren er fra Pandora og pegefingeren med sten er fra byBiehl. De to andre er fra Jane Kønig og Trine Tuxen :) Knus Emily