Skønhedsfavoritter december

De skønhedsprodukter der overraskede og begejstrede mest i december. Og som har fået lov at blive stående på badeværelseshylden også i januar.

En super hårolie uden silikone (endelig!), en allround-vidunderbalm der redede alt fra tørre knæhaser til surf-rash, en showergel der fik hverdagsbadet til at føles som spa, en mildt eksfolierende hånd-/kropssæbe, en invendig beauty booster, den bedste, pæneste og mest velduftende shampo og balsam, en uundværlighed til læberne og sidst men ikke mindst en god øjencreme til de tørre.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment
Virkelig god læbepomade? Tjek. Solfaktor? Tjek. Let farve/lip tint? Tjek. Denne her læbepomade med bl.a. kokosolie, squalane og sheasmør, har boet i min taske, siden jeg blev præsenteret for den i november. Den kommer i flere forskellige farver, men min favorit er Touch of Berries, der ser meget mørk ud, men som slet ikke farver så meget. Man får bare den der helt perfekte ‘jeg har lige kysset i en time’-farve på læberne.

Kommer først i butik 15. februar. Kan fås bl.a. fås hos Magasin, i lufthavnen og på Kiehl’s.

Egyptian Magic
Denne blev min redningsprodukt nummer 1 i december. Først kurerede den let kløende, tørre knæhaser (det får jeg altid, når det bliver koldt), siden tørhed/sår i næsen (sorry hvis det er for meget info, det får jeg også altid, når det bliver koldt), derefter slidsår på tommelfingrene fra vægtstang (jeg løfter ikke tungt, jeg har bare sart hud på fingrene…) og sidst men ikke mindst så gjorde den at de slidmærker og det ‘surf rash’ jeg fik af at ligge og sidde på surfbrættet på Bali helede hurtigt og pænt. Ja, beklager al knapt så lækker info, men satte den med andre ord på prøve og den gjorde det godt. Den skulle også være god at komme i hårspidserne, men det har jeg endnu til gode.

I modsætning til lignende produkter er denne allround-balm/salve lavet kun på naturlige ingredienser (olivenolie, bivoks, honning, bipollen m.m.) og ikke på en base af petrolatum. Jeg er (også) fan!

Kan bl.a. fås hos Matas.

Raaw in a jar Algae Hand & Body Wash
Lækker hånd- og kropsvask med små, eksfolierende korn (fintmalet pimpsten) i pæn flaske i glas. Jeg bruger den mest i badet til kroppen og den efterlader huden blød og pæn. Udover pimpstenskorn indeholder den bl.a. også alger og tang, salt fra Det Døde Hav og spirulina. Også et hit ved håndvasken hvor det er en hel lille oplevelse for flere sanser, at vaske hænder med den.

Fås bl.a. hos Strøm.

Vichy Douche Spa Gel-Crème
En anden dejlig sag til badet er denne cremede badegel, der ikke bare er rar ved øjet og køn at have stående i sin ombre-indpakning, men også gør hverdagsstyrtebadet til en lille spaoplevelse. Ja, ja overdrivelse og sådan, men god er den og fugtgivende og let opstrammende (tipper at det er det hvide ler den indeholder, der har den effekt) og skal det gå hurtigt, kan jeg godt slippe afsted med ikke at bruge bodylotion, når jeg har brugt denne.

Fås på apoteket.

Grown Alchemist Strengthening shampoo og balsam
Jeg har først lige lært økologiske Grown Alchemist at kende og jeg er allerede lidt besat. Det naturlige, australske mærke er ikke bare ultrapænt i sin minimalistiske unisexemballage, men også fyldt med gode ting, der forskønner. Også selvom det ret ofte er nogle knapt så kendte ingredienser. Eksempelvis er der baobab-protein i både shampoo og balsam og begge dele dufter mere af smoothie (har vitterligt lyst til at smage på dem) end af traditionel hårpleje. De er uden både sulfater (SLS) og silikone og mit hår bliver helt umanerligt pænt af dem.

Fås bl.a. hos Magasin.

Rudolph Care Eye Cream
Jeg har tør (dehydreret siger de, når jeg får lavet en hudanalyse) hud her, der og alle vegne og øjenomgivelserne er ingen undtagelse. Denne øjencreme fra Rudolph Care gør dem lidt mindre tørre og gør de fine linjer og smilerynker lidt mindre synlige. Bruger den også mellem øjnene, på ‘rynke brynene’-rynken.

Fås i Matas, hos Magasin og hos Rudolph Care selv.

Living Proof No Frizz Nourishing Oil
Endelig har jeg fundet en hårolie, der kan bruges i vådt som i tørt hår og som er uden silikone. Efterlader mit hår uden frizz og lidt mindre groft og uregerligt. Og er god til lige at samle spidser eller få håret til at se blankt ud igen, efter man har brugt tørshampoo.

Den er fra Living Proof, der laver hårprodukter, der gjorde selveste Jennifer Anniston så begejstret, at hun er endt med at blive medejer af virksomheden. Og der er noget om snakken, for det er gode sager. Er også glad for deres shampoo og balsam fra no frizz-serien.

Fås bl.a. i Matas.

Vitaviva 3 in 1 Beauty Booster
Om man er til kosttilskud eller ej er lidt af en smags- og skønssag, men jeg er altså og tager en del forskellige kosttilskud hver dag. Jeg roterer lidt i dem efter årstid m.m. men et jeg har været glad for gennem længere tid er denne ‘beauty booster’, der indeholder godt og blandet med særlig fokus på at understøtte hud, hår og negle indefra.

Og jeg tager altså blot 1 om dagen for at strække indholdet lidt.

Fås hos Vitaviva.

(Visited 3.665 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Hej Emily. Synes også godt om kost tilskud men synes ofte at det bliver lidt dyrt med alle de nye produkter man gerne vil prøve. Jeg tager longo vital acai og vitex for pms. Derudover skal jeg snart teste imedeen time perfection som jeg har hørt meget godt om. Derudover overvejer jeg fiskeolie da jeg ikke spiser fisk. Ved dog ikke om det overhovedet er muligt at sluge sådan noget uden at få fiskesmagen men håber det. Det skulle jo være rigtig godt og sundt for mange ting. Vil høre dig om du har erfaring med netop fiskeolie? Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, jeg tager lige nu nogle der hedder Omega 3 70% fra Life. Har købt dem i en helsekostforretning. De giver ikke eftersmag og dem er jeg glad for. Tager 1 hver anden dag (jeg spiser ofte fisk). Kh Emily

 2. Egyptian Magic er bare det bedste. Jeg har altid en stående, og ud over at udøve magiske tricks, så bliver ens hud og super blød og den hele hurtigt grimme ting i ansigtet…!

  1. Ahmen den er så god. Er næsten ked af at jeg først har opdaget den nu, men bedre sent end aldrig :)

 3. Hej Emily.
  Min hud er også knastør, især om vinteren. Økologisk, koldpresset jojobaolie har reddet min hud. Det tørrer super hurtigt ind i huden, og fugter virkelig i dybden. Bare lige et tip. Den er også super lækker i håret og på kroppen :-)

  1. Tak for tippet, det må jeg prøve snart. Elsker kokosolie og mandelolie, men har til gode at prøve jojobaolie :) Klem Emily

 4. Læbepomade ser så lækker ud ? Især når man både har en svaghed for Kiehls og læbepomade med rød farve. Ved du hvad prisen bliver?

   1. Jeg synes ikke jeg kan finde læbepomaden nogen steder. Ved du om det er i dag den kommer?
    KH Christine

    1. Det skulle være i dag ja, men måske den ikke er kommet online endnu. De skulle dog meget gerne have den fysisk i Magasin + lufthavnen :)