Små ting

{Hundemus med på visit}

Vi havde en helt utroligt dejlig tur til Bali, men den seneste uge har virkelig været en manifestation af “ude godt, men hjemme bedst”. For det har været så rart at se venner, nulre hundeørerne, være tilbage på arbejde og i gang med året i det hele taget. Nå ja og så har jeg også pludselig sat pris på selvfølgeligheder som at kunne drikke vandet direkte fra hanen, skraldespande, fortove i almindelighed og deslige. Det er nok meget sundt at få sat tingene lidt i perspektiv af og til ;)

Denne uge står ud over sædvanlighederne på oprydnings- og indretningsprojekter i bedste januarstil. Jeg har nemlig en boligreportage, der skal skydes herhjemme i næste uge, så det er alletiders lejlighed til at få ryddet op og ud. Ellers har jeg egentlig ikke så mange planer (endnu) og det er faktisk lidt rart.

Jeg håber, at I også får en glimrende uge, stille eller ej <3

{Kanelsnurrer fra min mors søde veninde i Sverige. Må få fingrene i opskriften}

{At sidde indenfor og kigge ud på sneen, der daler}

{Lørdagslæsetid}

{Second breakfast hos Sofie efter løbetur}

{Aftenbad med rosenbadesalt og flydelys}

(Visited 3.327 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Haha… godt nok er jeg all in for åbenhed omkring menstruation, men det havde nok været lige friskt nok ;)

 1. Ååhh! Gulvtæppet og puderne! <3
  Er det hjembragt fra en rejse, eller til at finde herhjemme?

  1. Hej Sidsel se svar længere oppe :) Hele molevitten tilhører Sofie, som vi var på besøg hos, men prøv evt at spørge hende på hendes insta :) Klem Emily

  1. Badekarret er desværre ikke mit, men mine forældres, men ja, det ville simpelthen være det ultimative at have sådan et! Kram og så meget i lige måde :)

 2. Jeg knuselsker simpelthen disse indlæg. Og selvom dine “små” ting ofte i min verden ville være “store” ting, så hjælper de mig netop til at sætte pris på MINE små ting i hverdagen som bidrager med glæde og lykkestunder!
  Jeg vil desuden vældig gerne høre hvorfra de fine marmor-æggebægre er fra? :)

  1. Så dejligt at høre! Og endnu dejligere at du kan bruge det til at blive mere opmærksom på dine små (som store) ting :D
   Av, der må jeg være dig svar skyldig. De tilhører Sofie som jeg var på besøg hos, men kan lige prøve at høre hende ad.
   Knus