Små ting

{Søndagsvafler}

Sidste uge var en rigtig januaruge. Alle måltider blev spist hjemme og i stedet for at gå ud, kørte vi i weekenden filmmaraton på sofaen. Sådan helt ordentligt og spareagtigt. Men det var altså ret lækkert. Ingen planer, ingen makeup, slaskebuks og fuldt blus på hyggen.

Denne uge bliver lidt lige sådan. Fuldt blus på arbejdstiden og masser af projekter i gang, mens der er mere roligt ovre i fritiden. Drømmemanden skal speake X-Games på DR3 hele weekenden (husk at følge med ;)), så jeg planlægger tøseaftener på rad. Med ansigtsmasker, vin, sladderblade, neglelak og chokolade i rå mængder.

Jeg håber, at I også får en mægtig fin uge <3

{Parfumernes holdeplads}

{Blodappelsiner, grapefrugt og granatæble. Sæsonens yndlinge}

{Ny (næsten for) nuttet hue}

{Når man rydder op og rykker rundt og bliver forelsket på ny i små kroge og hjørner}

{Rester. Elsker rester! Her fra tre forskellige måltider. Salaten er en variation af denne}

{Nyt medlem af junglen. Med det passende navn Strelitzia Nicolai. Min kæreste hedder nemlig ikke Drømmemanden i virkeligheden, men Nikolaj ;)}

(Visited 3.381 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Åhhh, hvor er dit liv bare lækkert ifølge disse billeder <3 lækker mad, et parfumeskab fyldt til randen med de smukkeste, æstestiske parfumer OG vafler. Det vil jeg lave, når jeg er hjemme fra Caribien. Efter en to måneders eksamensperiode som endelig er overstået, flyver jeg på ferie og føler mig heldig. Tak for inspiration <3

  1. Ja, det er bestemt også ting og øjeblikke der er værdsat. Men netop også det rareste fra ugen. Det er jo blot et udsnit af det store billede :) Det lyder som en god plan og jeg ønsker dig en rigtig, rigtig dejlig ferie til Caribien. Avra hvor lyder det lækkert <3 Klem Emily

 2. Sikke dog et fint skab til parfumer! Hvor er det fra? Og jeg eeelsker din nye plante! Ville ønske jeg havde plads til at drive en jungle hjemme i min lillebitte mini-lejlighed!!

  Forresten, har du fået opstøvet hvorfra de fine marmor-æggebægre er fra? (Dem der var afbildet i din forrige “Små ting”).

  Smil herfra!!

  1. Det er købt i Cousins i Vendersgade. Det er håndlavet af genbrugstræ, så der findes ikke et nøjagtigt magen til, men de har mange lignende :)

   Ja, har lige hørt tilbage fra hende og det er desværre nogle hun har fra sine bedsteforældre og der står ikke noget mærke på.

   Kram Emily

 3. Måske et lidt besynderligt spørgsmål, men har du skåret dine grøntsager på noget specielt, siden de snor sig sådan i salaten? Jeg kæmper en intens kamp for at få flere grøntsager ind i kosten til trods for min ekstreme kræsenhed, og erfaring siger, at måden tingene er skåret på, faktisk snildt kan påvirke smagen (måske det bare er psykisk?), så jeg er i gang med at opbygge den helt store maskinpark til grøntsagsbehandling :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. De er skåret på en spiralizer/spirali. Så smart og ja, det bliver lidt pænere og mere appetitligt :) Den kører på håndkraft, så koster ikke det store. Kram Emily

 4. Kom med til Aspen næste gang, der er X-Games. Vi er her nu og sneen vælter ned. Meget, meget dejligt skiområde. Og meget, meget dejlig service.

 5. Hej Emily,

  Hvorhenne har du fået fat i den fine Strelitzia Nicolai plante?? Jeg kan kun finde den på Greenify.dk hvor de pt ikke har dem på lager….