Små ting

{Sen frokostdate (og luksuspause) med mig selv på Cousins}

Det bliver en billedrig omgang Små ting denne gang, men sidste uge var også fuld af gode øjeblikke og fine sager. Som det tilmed lykkedes mig at forevige. Nogle uger glemmer jeg det slet og ret, men der er nu ikke noget bedre end at have lidt fotodokumentation af de gode ting. Det skulle da lige være de gode ting selv. Uanset hvad føles det som lidt af en skat, at have sådan et arkiv over de sidste mange års dejlige ting, der har fået mig til at trække på smilebåndet.

Så et lille mandagshurraråb for Små ting herfra :)

Den kommende uge byder på masser af shows, arrangementer, middage m.m. i den københavnske modeuges tjeneste og ellers glæder jeg mig til weekenden, hvor jeg skal på et spændende madkursus og siden holde venindeaften med ansigtsmasker, neglelak, vin og godter i lange baner.

{Bedste opfindelse. Pæne ballerinasutsko med blødt og varmt foer}

{Morgengrød med toppings/toppings med grød}

{Fredagstøsehygge}

{Inklusiv balladebaby <3}

{Fastelavnsboller in the making}

{På solnedgangstur med Kia og Penny}

{Elsker når der kommer ny Aarstiderne-kasse}

{Weekendbrunch på Wulf & Konstali. Vi fik mere efterfølgende ;)}

(Visited 3.181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Denne uge var det den veganske måltidskasse, men det skifter som vinden blæser. Har ikke fast abonnement, så bestiller når det passer ind og der er en kasse vi synes lyder god. Men ofte er det vegetarkassen, verdenskassen eller den veganske :)

 1. Har tit tænkt over dine/jeres indkøbsvaner, altså madindkøb, da din mad altid ser super lækker ud ? Altså hvad I prioriterer at købe og om I skærer noget fra. Vi køber selv økologisk og vil gerne have blandt andet friske bær, nødder og masser af frugt og grønt hver dag, men syntes let det bliver meget dyrt. Måske lidt langhåret, men det kunne være interesant at høre lidt mere om jeres daglige madforbrug ?

  1. Det er nok også noget af det vi bruger allerflest penge på. Altså mad. Det er der jeg er mindst interesseret i at gå på kompromis. Både fordi jeg gerne vil spise noget godt og ordentlig, men også for at påvirke som forbruger.
   Men vi får kabalen op ved ikke at spise særligt meget kød. Jeg spiser næsten slet ikke noget og min kæreste klarer et par ugentlige dage eller tre uden. Derudover prøver jeg at gå efter tilbud og så synes jeg egentlig også måltidskasserne fra Aarstiderne (el lign) er gode, fordi man får lige akkurat det man skal bruge = intet spild. Hmm… og så køber jeg generelt øko, men hvis det eksempelvis er æbler og de eneste øko der er, er fløjet ind fra New Zealand el. lign, så tager jeg gladeligt de danske ikke-øko.
   Nogle ting (eksempelvis gulerødder, bananer) spiser jeg kun øko, mens andre ting er ok ikke-øko (men gerne lokalt), der findes gode lister på nettet over hvad der er dumt at spise ikke-øko og hvad der går bedre. Prøv at søge på Dirty Dusin. Håber det gav svar :) Knus Emily

 2. Jeg har altid elsket de her indlæg, og i dag er bestemt ingen undtagelse. Jeg skal ikke kunne sige, om det er roen fra aftenens yogatime der stadig sidder i kroppen, eller de bare er de skønne billeder, men det her indlæg fylder mig virkelig med velbehag og gåpåmod for ugen, så tak for det :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Det var bestemt så lidt sødeste Lisbeth, dejligt hvis de (krydset med lidt yoga) ligefrem kan fremkalde velbehag <3 Klem til dig

 3. Hvor ser det alt sammen hyggeligt og dejligt ud! Kunne der måske eventuelt komme en opskrift på fastelavnsbollerne, de ser umådeligt lækre ud?