Små ting

{Farvefrokost}

Små (og store), gode øjeblikke fra den sidste uge, direkte fra kameraet og mobilen.

For sidste uge var mægtig fin og lidt til og jeg har store forventninger til nærværende uge også. Også selvom jeg i skrivende stund har allermest lyst til at gå i hi. Dyne, te, knas og en bog. Helst hele dagen og aftenen med. Er bare ikke en ørn til kulde.

Men på fredag går turen til New York og jeg er ellevild over at skulle opleve min nye yndlingsby igen og så er der selvklart en masse at gøre inden, så ud må jeg…

Jeg håber, at I også får en dejlig uge <3

{Smarte chokolader til Munthe-showet}

{Min amaryllis er sprunget ud igen igen}

{Flettefin}

{Lyserød kettlebell = motivation}

{Gang i pindene}

{Mine <3}

{Yndlingsspottet for tiden}

(Visited 3.003 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Åh din seng, din dyne! Det ser rart ud. Vil du dele, hvor dit sengetøj er fra? Skal have nyt, og ved ikke hvor jeg skal lede – vil have noget simpelt og blødt :-)

  1. Hej Lise, det er fra Aiayu og det er verdens blødeste og lækreste sengetøj. Elsker det. Intet mindre. Klem Emily

  1. Haha… ja det var ret kækt og fint :) Jeg glæder mig også kæmpemeget til at dele. Kram E

 2. Hej Emily, jeg er lige kommet hjem fra en to måneders rejse rundt i Asien uden net, og sidder nu og triller alle de ulæste indlæg igennem. Så hyggeligt. Skriver nu, fordi den salat ser noget så lækker ud, kunne man mon få en opskrift? Eller er det mig, der blot er bagud, og ikke ved, at den allerede ligger ude et sted? ;-)

  1. Ih hvor hyggeligt! Og det lyder som en fantastisk tur, håber at den også var det. Mon ikke.

   Salaten er ‘bare’ middagsrester (brune ris med miso, bagte søde kartofler, lynstegt spidskål og broccoli med sesam) peppet lidt op med nødder, granatæble og blodappelsin.

   Velkommen tilbage :) Kram Emily