Weekly Wanted

Jeg har gang i et ret hyggeligt (og potentielt farligt) “fordi jeg har ryddet op i mit skab”-belønnings-webshopping-trip i sofaen her til aften. Ovenviste er i kikkerten pt. og det gad jeg altså mægtig gerne trække i, i morgen. Lidt glam, lidt lak, lidt ruskind, lidt striber, lidt perlekvaster, lidt svaj, lidt army = meget godt.

 1. Stribet bluse med vide ærmer fra Mango
 2. Armyjakke fra Anine Bing
 3. Røde ruskindsstøvler fra Aeyde
 4. Ørering fra Julie Fagerholt Heartmade
 5. Bucket bag i lak fra Mansur Gavriel
 6. Croppede bukser med lille svaj fra By Malene Birger
 7. Mønstret blazer fra The Kooples

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 2.300 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

 1. Spændende!

  Har du ikke lyst til at skrive om din process og gode tips til oprydning i klædeskabet (og meget gerne op/udrydning generelt)?

  Jeg har brug for at blive moviteret;-)

  God weekend herfra!

  1. Haha… ja det kender jeg kun selv alt for godt. Jo det skal jeg gøre :) God weekend lige tilbage :) Kram