Weekly Wanted

Lyserød er fortsat FARVEN. Til alt fra tøj, detaljer, interiør, over skønhedsprodukter og dims. Jeg klager ikke ;)

Med lyserød er det smart at bruge det som en accent, kontrast, detalje eller farveklat. Både når det kommer til påklædning og indretning. Går man all in på farven, bliver det nemt for meget (Barbie).

 1. Arne Jacobsen 7’er stol fra Fritz Hansen. En vaks måde at snige lide lyserødt ind i hjemmet på uden det bliver for voldsomt.
 2. Tee med print fra Adolescent Clothing. Farvekombien og printet altså!
 3. Almond Sensitive bodylotion fra Weleda. Min yndlings! Er på min tredje nu.
 4. Gazelle sneakers fra Adidas. Klassikeren i den fineste farve.
 5. Faye skuldertaske fra Chloé. Stadig ufatteligt pæn.
 6. Dagbog/notesbog med palmeprint fra Urban Outfitters. Den vil jeg gerne grifle daglige noter og to-do-lister ned i.
 7. Keramikskål fra Kähler. Køn til smoothie bowls m.m.
 8. Lys med bærduft fra Skandinavisk. Måske det kan konkurrere med storfavoritten Baies fra Dyptique.
 9. Striktrøje fra & Other Stories. Bubblegum yes please :)
 10. Multipurpose Superbalm fra Lanolips. God til det hele og dødpæn.

Indeholder reklamelinks/affiliatelinks

(Visited 2.763 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Fine, fine ting. Også hende Faye, som jeg overvejer i sort. Også selvom jeg efterhånden er lidt lunken på “it-tasker”.

  1. Ahmen også SÅ pæn (og nok lidt mere sikker) i sort! Men den er vel næsten ovre i ‘klassiker’-genren tænker jeg? ;) God søndag! Klem Emily

 2. Eeeeej øv, strikken fra & Other Stories er udsolgt! Pokkers ;) Er også klar på at hamstre lyserød, ind til videre må jeg så nøjes med min pink musemåtte :D

 3. Jeg har gået og sukket efter lidt lyserødt – måske jeg skulle starte i det små med en balm eller et lys? Ellers bare gå all in. Det jeg virkelig drømmer om, er nok en lyserød strik i stil med den du viser :)

 4. Jeg har lige fået en lyserød taske – elsker den!! En Mulberry Lily, simpelthen så fin <3 Den passer til overraskende meget og når man netop ellers ikke gør det alt for lyserødt, så er den et super fint "lys" til et outfit.

  Og så er jeg i øvrigt vild med hele Almond serien. Hvis du ikke har prøvet kropsvasken, så kan jeg virkelig anbefale den. Super plejende og lækker.

  1. Okay hvor lækkert, tillykke med den <3

   Det har jeg ikke, men det vil jeg da gøre, nu du taler så pænt om den :) Klem Emily

 5. Har du mon besøgt den nyåbnede Rudo ovenpå Eataly? Holdet bag Relæ, Manfreds, Bæst og Mirabelle har åbnet den lækreste bar – de serverer bl.a. Københavns bedste tartar fra Manfreds og Mirabellebrødet. Men interiøret er næsten det vildeste: grøn-blå fliser og tunge rosafarvede velourgardiner gør stedet føles og ser helt fantastisk ud!

   1. Det er nemmest at træde fra Piletræde, for det ligger i gadelevel, men man kan også gå gennem Eataly. Der er indgang lige over for Agent Provocateur og byens bedste helsekost – selvom den på Christianshavn også er god. Kh en med CG’er ;-)