Weekend-tid

Foto herfra

Min weekend tegner temmeligt spektakulært og fashionabelt, når hyggebuks og rodeknold bliver skiftet ud med høje hæle og lakerede negle. Og trendspotting og inspiration en masse i byen der aldrig sover. Turen går nemlig til modeuge i New York.

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig weekend uanset om den skal bruges på de bonede gulve med en cocktail i hånden eller i sofaen i selskab med en fastelavnsbolle <3

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder, vigtigheder og finurligheder fra www at slappe af med i weekenden:

Skal du (også) snart på skiferie? Her er lidt tips til at rejse med ski fra Drømmemanden.

Måske min store skiudstyrsguide også er relevant.

Hygge er hot som aldrig før og på hele verdens læber, men hvad er hygge egentlig?

Bloggen Cookie and Kate. Sød hund og vegetarmad, I’m in!

Lidt om hvad der kan ske, hvis man ikke shopper nyt tøj i en måned.

Har du fået set den nye Beauty and the Beast trailer?

Det burde være så simpelt: Eat food. Not to much. Mostly plants. Men hvorfor er det så, så svært?

20 gode (og sunde) opskrifter på hjemmelavet hundemad, som din hund vil elske. Jeg er sikker på, at Penny ville synes det var et hit, hvis jeg kokkerede lidt til hende!

Det er ikke kun kroppen, der har godt at motion. Hjernen bliver også mere fleksibel.

Og sidst men ikke mindst syv yogaøvelser, der gør godt inden sengetid.

(Visited 1.754 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Hej Emily. Jeg er normalt SÅ stor fan af dig og din blog – det virker til at du har nogle rigtig sunde perspektiver på livet. Jeg blev derfor virkelig overrasket og ærgerlig over, at du er med til at videreformidle en gammel og udokumenteret artikel, som den med økologien, til så stor en følgergruppe, som jeg regner med, at du har?

  F.eks. indikerer artiklen fra Femina meget tydeligt, at vi skal være bange for antibiotika og kunstige hormoner i vores kød (punkt nr. 2) – og det kan rigtig nok være et problem i f.eks. kød i USA og Sydamerika, hvor hormoner er tilladt. I hele EU er brugen af kunstige hormoner dog aldeles forbudt – og det har det været siden 1981! Og derudover er der meget stramme regler for antibiotikaforbrug, grænseværdier og tilbageholdelsestider (tiden fra et dyr har fået antibiotika – til det må slagtes) – alt dette for, at vi danskere kan være HELT trygge ved at spise dansk kød. Som fødevarestyrelsen skriver: “I Danmark er der en rigtig god kontrol, der sikrer, at der ikke forekommer rester af medicin i kød, mælk og æg.” Og så skal det også lige nævnes, at økologiske dyr må altså også gerne få antibiotika – det fremgår bestemt heller ikke af artiklen. (https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Maksimale-grænseværdier-(MRL).aspx). På den faglige baggrund synes jeg det er SÅ trist, når udokumenterede påstande får lov at fylde i hovederne på forbrugere, som ikke har overskud til at læse mere end et par frygtindgydende overskrifter. Det håber jeg, at du er enig i?

  Jeg håber virkelig, at du vil tage dette til dig blot som en kærlig og faglig info fra en meget politisk forbruger, der selv går meget op i det jeg spiser – som det jo (heldigvis) også virker til, at du gør :-) Og det er slet ikke, fordi jeg er imod økologi som fænomen – der kan være flere andre gode grunde til at vælge det – hvis man f.eks. synes, at det er rart at de dyr man spiser, har gået ude og nydt livet under fri himmel. Jeg synes bare, det er SÅ ærgerligt, når debatten om vores fødevarer bliver en form for frygt og skræmmekampagne i stedet for en debat baseret på forskning og faglige indsigter :-)

  Kh. Charlotte Clausen

  1. Hej Charlotte, det er modtaget og tak for dit indspark + ny viden for mig. Og så må jeg indrømme at jeg ikke havde set at artiklen var så gammel, min fejl! Jeg har slettet linket. Resten må Femina stå til ansvar for. Kh. Emily

   1. Hej igen – hvor er jeg glad for din feedback/reaktion! Bare endnu en bekræftelse for dig og din gode blog!:) hav en skøn dag :)

 2. Hej Emily. Jeg kan simpelthen så godt lide dine weekend-artikler, det er altid lidt god underholdning :-) Denne gang kunne jeg især godt lide artiklen fra manrepeller om købestop. Jeg har aldrig selv prøvet at have et decideret købestop (kunne du mon finde på det?), men jeg har vænnet mig til kun at købe ting jeg virkelig har brug for, og ja, det er faktisk fantastisk befriende…

  Rigtig god weekend til dig i New York :-)