Små ting

{Søndagshyggestund. Kaffe, strikketøj, magasiner hjembragt fra New York}

Sidste uge kan opsummeres kort i to kategorier:

  • Hæsblæsende og fashinabelt storbyeventyr i sus og dus i New York. Smart tøj, smarte mennesker, smarte restauranter.
  • Hjemmehyggefranseri galore. Joggingbuks, strik, mere strik, (fedtet) knold og rigelige mængder (fastelavns)bagværk. Sopranos marathon i sofaen og tidligt i seng.

Således en modsætningsfyldt uge. Lige som jeg allerbedst kan lide den. Er nemlig sådan ret præcist en del selskabspapegøje og en del sofakartoffel/eremitkrebs. Begge personligheder med andre ord tilfredsstillet til fulde.

Jeg håber, I får en vidunderlig, ny uge <3

{Elsker den hue}

{Sødeste hundebutik i New York. Max & Bone i Soho}

{Hygge. Tæppe-hoarder? Mig?}

{Lørdagsbrunch på Livingstone. Lækreste småretter! Service var so-so…}

{Selskabet var til gengæld i top over hele linjen. Koneklubben aka. Christina, Christine og Cathrine. Har fået lov at være med på trods af, at jeg ikke har et navn med C. Christina har lagt det fineste indlæg op fra brunchen, læs med her!}

{New York, New York! Er fuldstændig forelsket i (besat af?) den by. Vil. Tilbage. Nu.}

(Visited 3.118 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

    1. Den sort/hvide er fra Ikea, den grå pude fra Aiayu, det brun/hvide tæppe er købt på Island og de to andre hos Cousins i Vendersgade i København :) Kram Emily

  1. Jeg ville elske hvis du skrev lidt om dit strikkeri, hvornår du startede med at strikke, gode råd m.v.

    1. Åh jeg er så dårlig til at strikke Hanne, laver kun meget simple ting som tørklæder og huer og sådan, men vil så gerne blive bedre, så måske det ikke var et dumt emne at udfordre mig selv lidt med her på bloggen :) Strikker du? Kram Emily

  2. Jeg er nybegynder, strikkede sidst da jeg var barn. Det er kun karklude jeg har kastet mig over. Men synes det er hyggeligt

    1. Det er nemlig så hyggeligt! :) Men vil helt klart overveje mere strikkeindhold, men nok først til efteråret ;)