Små ting

{Glæder mig til årets første bryllup}

Sidste uge gik af en eller anden årsag ekstra hurtigt. Men den var også ekstra effektiv. Fik hakket massevis af på både den private og professionelle to do og så er det måske ikke så underligt, at tiden fløj afsted. Men på trods af det føltes den ikke travl. Eller i alle tilfælde ikke fortravlet.

Det er noget jeg tænker meget over for tiden. At jeg gerne vil være produktiv, men ikke travl.

Denne uge bliver nok hverken det ene eller andet og hurra for det. Det er nemlig vores vinterferie og den bruger vi på croissantspisning krydret med ski i Frankrig.

Jeg håber, at I også får en vidunderlig uge <3

{Pæneste frokost på Hafnia Bar med en god veninde}

{Min strelitzia har fået et nyt blad}

{Gårsdagens fødselsdagsbarn (-hund?), der blev fejret med lang løbetur, spiselige gaver, pivedyr og spejlæg, leverpostej og andre hundedelikatesser}

{La Croix-vand med kokossmag. Kom så til Danmark}

{Fødselsdagsforkælelse af Frede med donuts i lange baner}

{Prøver at matche Penny. Fluffy (fake fur) og sort/hvid}

{Kirsebærgrene med forårsfornemmelser hos min lokale blomsterpusher}

(Visited 4.674 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Hvis du får lyst til at skrive et indlæg om dine tanker vedrørende at være produktiv, men ikke travl, så ville jeg i hvert fald helt sikkert læse det. Det er mit indtryk, at du har nogle teknikker konkret til at håndtere det, når tingene bliver for travle (måske læser jeg for meget ind i det, men bl.a. at du er så god til at fremhæve og værdsætte “de små ting”). Det er inspirerende :-)

  Fortsat god mandag!

  1. Hej Anna, altså det er delvist hjemmebrygget, delvist noget jeg samler op hist og her, men det virker for mig (selvom det bestemt er ‘work in progress’), men jo, det vil jeg gerne overveje at skrive et indlæg om :) Kram Emily

 2. Sorry et lidt kedeligt spørgsmål, men leder lige præcis efter en smuk strelitzia plante som din, så ville høre, hvor du har købt din? Og evt pris.

  1. Den er fra Inwear, men fra sidste sæson. Men måske de stadig har den på udsalg et sted :) Kram Emily

 3. Hej Emily, ved du tilfældigvis, hvor bryllupsinvitationen er lavet/købt? Eller har du gode tips til, hvor man kan designe nogle flotte invitationer? Jeg skal nemlig, ligesom dig, giftes med min kæreste i nærmeste fremtid :-) Kh Maja.