Really Red

When in doubt: Classic red.

Det er detaljerne der gør det hele og selvom jeg ‘bare’ hoppede i Levi’s jeans og min elskede læderjakke en af dagene i New York, så er det nemt at opgradere et ellers klassisk og måske lidt anonymt look med et par røde pumps, en tee med print og ved at toppe det hele af med en neglelak i samme nuance. Så ser alting lige pludselig gennemtænkt og samlet ud.

Det er sådan jeg bruger neglelak. Som en kæk kontrast og accessory man altid kan let kan tilføje og som overrasker og understreger, men som aldrig overdøver eller er for meget.

Underlak, 1-2 lag neglelak og så overlak. Tørre lidt (til den føles tør/er støvtør). Skyl i koldt vand. Lidt negleolie og så er man good to go. 

Underlak | essie first base
Farvet lak | essie i ‘really red’
Overlak | essie gel setter

Foto: Lasse Bak Mejlvang

 

 

(Visited 3.134 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Jeg bruger meget sjældent neglelak, fordi jeg synes det er en besværlig proces at få af. Kan du anbefale en god neglelakfjerner + metode?

    1. Jeg er glad for de der dåser man bare dypper fingeren ned i. Sephoras er bedst synes jeg, men der findes mange gode :) Nemt og hurtigt og vat er overflødigt :)

  2. Urgh, jeg er altid så imponeret over folks neglelak-skills, men jeg kan også se, at det er fordi jeg selv er så forhippet på at komme helt ud til kanten, hvilket jeg så ikke kan styre med de der pensler :P Lad os bare sige at der er et vist arbejde efterfølgende med vatpind dyppet i neglelakfjerner *abe der holder sig for øjnene*

    1. Ja, tricket er nemlig at undgå at komme for tæt på neglebåndet, så er det nemmere at styre og bliver pænt i første forsøg ;) Klem Emily

  3. Jeg bliver nødt til at spørge hvor jakken er fra -mener helt bestemt at jeg har set den før, men nu kan jeg slet ikke finde den igen.. så har vi vist også været alt igennem fra billederne?