Weekly Wanted

Sort/hvide sager, Alperne indenfor rækkevidde, skønhed inde- og udefra, forårsduft, bogen på alles læber, flæset strikbuks og en ny vase til alle de blomster jeg skal slæbe indenfor i den nærmeste fremtid er det jeg ønsker mig i denne uge.

Har tyvstartet lidt endda og nr. 9 sidder allerede på mine fødder…

 1. Punk Bouquet Body Mist fra & Other Stories
 2. Alps plakat fra Desenio
 3. Lyserød glasvase fra Bloomingville
 4. Beauty Elixir fra Alchemy Super Blends
 5. Stribet skjorte fra By Malene Birger
 6. Facial Clay Mask fra Mirins Copenhagen
 7. Finstrikkede bukser fra H&M (Studio Collection)
 8. Sweetbitter af Stephanie Danler
 9. Stribede pumps fra Topshop

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 3.012 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar

 1. Hej Emily! Vil du ikke nok skrive et indlæg om, hvordan man kan følge moden og lade sig inspirere? Jeg synes altid, at jeg meget sent forstår, hvad der er på mode i denne sæson osv. Og når jeg endelig tager mig sammen til at købe et dyrt stykke tøj, så bliver jeg i tvivl, om det bare er “so last year” lige om lidt. :’D
  Måske du kunne lave et indlæg om dine “strategier” eller, om hvad du synes, der er værd at investere lidt ekstra penge i, og hvad som bare er en flygtig modedille.
  Jeg elsker at følge din blog, den er fantastisk.
  God aften :-)