Den bedste tid

Hvis vi ikke medregner store begivenheder, ferier og deslige, så har jeg 4 yndlingstider i løbet af dagen og ugen. Måske I kan nikke genkendende til dem? Måske I har nogle helt andre yndlingstider?

Vågnetid – Så længe det ikke er før klokken 6, så kan jeg godt lide at blive vækket eller vågne af mig selv. Ny dag, nye muligheder og morgenmad i sigte.

Nussetid – Måske der ikke er timer nok i løbet af en dag, men der er altid et minut eller flere tilovers til de vigtigste. Herunder hører Penny-nusse-tid. Hvor jeg sætter mig på gulvet og klapper min bedste ven. Og kan mærke hvordan hun nyder, at vi bare er i øjeblikket og vi ikke skal noget særligt.

Læsetid – Mindst 20 minutter hver dag til læsehesten. Min meditation og fordybelse og den bedste slags pausetid, jeg kender.

Lørdagstid – Lørdag formiddag er nærmest ikke-tid. Morgenmad, radio, avis uden skelen til klokken eller gøremål. En lille tidslomme.

Hvis I vil holde styr på jeres yndlingstider, så har jeg i samarbejde med Daniel Wellington en god urrabat til jer nedenfor :)

Daniel Wellington har netop nu lanceret en helt ny ur-kollektion, Classic Petite. Den pæneste, slankere urmodel (deres første 32mm ur) med en mesh-rem i stål, der sidder både flot og behageligt på armen. Nyt og iøjnefaldende og samtidig klassisk og minimalistisk.

Uret findes også i sølv.

Rabatkode
Koden EMILYSALOMON giver 15% på alle varer hos Daniel Wellington fra i dag og frem til d. 16. april.

 

 

(Visited 2.834 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Det er måske et lidt pudsigt kompliment og jeg håber ikke du tager det ilde op, men jeg synes du skal vide, at du simpelthen er så god til at gøre sponsorerede indlæg spiselige. Det er ellers noget, der tit får mig til ikke at læse indlæggene, men indlæg som f.eks. dette er stadig hyggeligt at læse og i øvrigt godt skrevet, selvom jeg har et ur og ikke fantaserer om at købe et nyt. God aften :)

      1. ENIG! Dk’s bedste blogger til at lave smagsfulde sponsorerede ‘reklame-indlæg’ !

    1. Dét tager jeg BESTEMT ikke ilde op Anna (og jer andre :)), det gør mig tvært imod mægtigt glad. Uanset om jeg laver noget der er sponsoreret eller ikke, så ønsker jeg først og fremmest at lave indhold der er hyggeligt og/eller inspirerende for jer at læse.
      Mange klem Emily

  2. Enig med de andre – jeg læser også altid dine (og Christinas) sponsorerede indlæg, fordi de altid er velskrevne og relevante ?