Bogklub-update

Hmm… enten så læser jeg ikke helt så hurtigt, som i mine læsehastighedsvelmagtsdage på litteraturvidenskab… Eller også så har jeg/tager jeg mig ikke nok læsetid.

Det er nemlig ikke lykkedes mig, at blive færdig med Born to run endnu. Altså februar måneds bog i læseklubben. Ups…

Men jeg arbejder ellers på sagen. Tygger mig igennem. Og er ret begejstret for det meste af den og glæder mig meget til at tale med jer om den meget snart. Hvis I ellers har fået tygget jer igennem.

For den er en lang krabat på 600 sider. Nok lidt for lang kan jeg godt se nu og jeg prøver at tage ved lære og nøjes med relativt korte (eller meget letlæste) bøger fremover ;)

Blot en lille update. Har altså ikke glemt den (eller jer!), er bare en snegl, der ikke selv er færdig.

April måneds bog (der er kort!) kommer på bloggen i morgen :)

Ps. Der er ‘små ting’ lige om snart, så kig ind senere.

(Visited 2.154 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg elsker, at du siger, at du ikke har/tager dig nok læsetid, i stedet for at sige, at du har for travlt.. prøver selv at være opmærksom på, at man selv er herre over sin tid, og at det snarere end at være et spørgsmål om at man altid har så travlt med vigtige ting, virkelig gælder om hvordan man selv prioriterer og hvad man ‘tager sig tid til’… hehe :) bare en lille tanke. Og jeg kender det SÅ godt ift. læsning! Som jeg husker det, i et meget lyserødt og antisocialt skær, læste jeg cirka en bog om dagen da jeg var barn og teenager, og holdt hastigheden godt ved lige, ej, det blev nok til en bog om ugen eller måneden, i løbet af mit, mere sociale, engelsk- og tyskstudie på KUA. Nu tager det mig 100 år at læse en bog, selvom jeg så gerne vil og prøver at være opmærksom på det. Har cirka gang i 10 på én gang, og slæber dem med på flyveture og har dem liggende ved min seng… og der ligger de så så fint. Selvom de er nok SÅ spændende og stimulerende. Tak for bogklubben – det er den slags motivation, jeg åbenbart har brug for. En bog, jeg læser lige nu, er Shantaram, som så mange anbefalede da jeg skulle på min første tur til Indien for et par uger siden.. Den er cirka 1000 sider lang. En ordentlig moppedreng. Men virkelig en pageturner… For 10 år siden ville jeg have slugt den i én mundfuld; eller i hvert fald på den tur til Indien, vi så var på, hvor jeg både havde mange timer til at slappe af mellem teplantager i bjergene og masser af transporttid. Jeg er stadig kun på side 296. Ihh. Har heller ikke helt færdiggjort Born to Run endnu. MEN ville lige anbefale dig interviewet med ham i Desert Island Disc, sådan en fin BBC-podcast!

    1. Kære Camilla, tak for den kommentar. Kunne spejle mig lige kontra i den. Så dejligt at du også tænker over det med at travlhed kan være en selvskabt/-valgt størrelse og ikke mindst for at få mig til at have det lidt bedre med at jeg er blevet en læsesnegl. Kender det med at have gang i mange på én gang og slæbe bøger i massevis rundt alt for godt. Ved ikke hvorfor jeg pludselig tror, at jeg kan nå at læse 5 bøger på en uge, når jeg er på (som regel aktiv) ferie ;)
      Vigtigst er dog at jeg stadig ELSKER at læse og (af og til) får taget mig tid til det. Kram til dig og god læselyst