Remix Fashion (+ Penny love)

GODT OG BLANDET.

Altså egentlig skulle det her handle om at mikse højt og lavt. At opnå ens eget, personlige ‘remix’, når det kommer til mode og påklædning. Det skal det nu stadig, men så var der en vis linselus, der syntes det skulle handle om hende.

Vi nåede lige akkurat at snappe ovenviste billede og så var frøken Plet ellers overbevist om, at kameraet var fundet frem for hendes skyld…

Men okay, der er heller ikke noget i vejen for lige at hygge lidt i solen og lade ens plettede ven fremvise tricks på slap line vel? Så hun fik lov at være med.

Overvejer (lidt) alvorligt om man mon skulle opsøge model- eller filmjobs til hende, hun kan spandevis af tricks og sager og nyder tydeligvis at være foran kameraet (langt mere end hendes ‘mor’ egentlig).

Men nu skulle det (udover Penny Plet) handle om det med at mikse godt og grundigt, når det kommer til mode. Jeg gør det hele tiden og I gør det sikkert også? For mig er det essensen af god og personlig stil. Altså at blande dyrt med billigere mærker (og dem midt imellem), pudsige fund, gamle garderobefavoritter, måske endda klenodier osv. osv.

Og der er noget grundherligt over, at man ikke kun kan se smart ud, hvis man har en bugnende pung. Til gengæld er der ting, der er værd at ‘investere’ i, synes jeg. Det kan variere fra person til person alt afhængig af stil og præferencer, men for mig er det jakker, tasker og jeans.

Jeg lægger gladeligt flere penge på jeans, der sidder godt og som holder pasform og farve. Det er dem, jeg går med til de bogstaveligt talt er ved at falde af, når cykelhullerne på inderlårene bliver for gabende.

Og lige netop det handler Zalandos #Remixfashion kampagne om. Altså ikke om gabende huller på lårene, men om at mikse forskellige prisklasser og stilarter til man opnår ens eget særlige, personlige miks.

Mine favoritter (og sød og påtrængende hund) ser I her (er især syg med øreringene) og der er links nederst i indlægget som der plejer :)

Tee | Levis
Top | Topshop
Sandals | Billi Bi
Jeans  | J Brand
Earrings | Sweet Deluxe
Sunglasses  |  Le Specs

(Visited 2.540 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer