Mig og mit klædeskab

Jeg inviterer indenfor i mit klædeskab i denne uges udgave af Alt for Damerne (det der udkom i torsdags).

Der er print, striber, farver, de bedste basissager og andet godt på hylderne.

Bladet er en alletiders ledsager til morgenmad på altanen skulle jeg hilse at sige ;)

(Visited 4.152 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Uh det blad må jeg have! Lidt ude af kontekst – jeg er så vild med din kæmpe bogsamling. Må man spørge, om du får nogle af bøgerne foræret af forlag til anmeldelse? Eller køber du dem alle selv? Spørger kun af nysgerrighed – elsker alle dine indlæg om bøger! Og drømmer selv om en dag at have en bare halvt så pæn og stor bogsamling som din :-) Kh.

  1. Bogsamlingen er blevet til over mange, mange år. Har været en læsehest siden jeg var helt lille ;) Og har læst litteraturvidenskab på min bachelor, så der blev det også til mange bogindkøb. Og jeg køber (og ønsker mig til jul osv) fortsat mange bøger hvert år. Kan slet ikke forestille mig at leve uden bøger :) Jeg får også af og til bøger til anmeldelse, men mange af dem giver jeg til velgørenhed eller bogbytteskabet her på Bryggen, hvis ikke de er ‘mig’/nogen jeg kommer til at læse. Kram Emily

   1. Fantastisk at give dem væk! Jeg synes, der på fx. Instagram er tendens til profiler, der får bøger af diverse forlag og giver en overfladisk anmeldelse af dem. Ikke for at dømme nogen – men jeg tror næppe, de læser alle de bøger, de får tilsendt, og det irriterer mig en smule – at de anmelder bøger overfladisk for derved at få flere følgere, som så resulterer i flere gratis bøger fra forlag. Så det gør mig varm om mit bog-hjerte at høre, at du giver bøger væk, du ikke får læst/ikke er dig. Derfor elsker jeg også at følge med i alle dine bog-indlæg, fordi din kærlighed til bøger og litteratur skinner igennem, og man fornemmer virkelig, at du har lagt meget energi og tid af til at læse bogen. :-)
    Har du egentlig lavet et indlæg om dine yndlingsbøger? Og har du nogen særlig læseteknik – jeg synes selv, det går lidt langsomt, når jeg læser. Og jeg nægter at springe sider over, for så føler jeg, at jeg snyder haha.

    1. Jamen både med bøger og alt andet, så omtaler jeg kun det jeg virkelig kan anbefale og holder af. Uanset om det er noget jeg har fået sendt til anmeldelse eller selv har købt. Det vigtigste for mig, er at jeg anbefaler jer noget, som jeg selv kan stå inde for og oprigtigt kan lide :)

     Nej ikke noget indlæg om yndlingsbøger endnu (men det er da også næsten for svært at vælge ;)), men det vil jeg overveje at lave :)

     Tog et læseteknikkursus dengang jeg læste litteraturvidenskab for at blive hurtigere til at læse og der var et par gode og simple tricks, som jeg stadig bruger. Måske det var et indlæg værd?
     Klem
     E

     1. Og det er lige netop derfor, du er min yndlings blogger :-)

      Jeg ville ELSKE et indlæg om læseteknikker, jeg har søgt på google for at finde simple og nemme tricks, men jeg synes ikke rigtig, jeg har kunne finde noget. Og jeg ville også elske et indlæg om yndlingsbøger, men jeg kan godt se, det er svært at vælge :-)

      Tak fordi du giver dig så godt tid til at svare på mine kommentarer :-)

      Kh.

     2. Ja jeg ville også elske et sådan indlæg. Og vil også gerne rose dig for at tage tid til at svare på kommentarer.
      Der er desværre flere derude, som virkelig ikke lader til at ville bruge tid på at svare. Så bliver en blog jo hurtigt en envejs kommunikation.

     3. Jamen det må jeg da vist hellere se at få brygget sammen så :)
      Tak skal du have. Men jeg tror nu også, jeg er ‘flink’ til det, netop fordi jeg rigtig godt kan lide det. Og fordi det bl.a. er derfor jeg holder sådan af at blogge. At vi kan ‘snakke lidt sammen’ om tingene <3

 2. Hej Emily :? Jeg leder med lys og lygte efter en god frisør- der kan klippe og farve mit hår ordenligt :)
  Hvilken frisør bruger du ?
  Tak for hjælpen
  MKH Jannie C