Garderobekig

Strik fra Munthe, Rag & Bone jeans og By Malene Birger pumps.

Mit klædeskab var som skrevet i Alt for Damerne i forrige/sidste uge, men nu hvor bladet ikke længere er på hylderne, har jeg fået lov at vise jer billederne fra artiklen.

Jeg må dog tilstå, at det nok er nogle af de mere farverige items, der er blevet plukket ud, så det er ikke heeelt repræsentativt. Omend jeg holder af både farver og print, så bor der jo også en hel del lidt mere neutrale sager i mit skab. Men farverne er der øjensynligt også, så dem kan I altså se mere til her. Og de er jo gode at tilsætte til de mere neutrale basisting :)

Kom med indenfor i min garderobe, hvor I også kan se min brudekjole nummer to.

Foto: Luka Roné

Sko fra Notabene og clutch fra Leowulff.

Yndlingsstriber fra Nørgaard og sneakers fra Veja.

Min anden brudekjole, også fra Self Portrait, som jeg havde på til at danse i senere på aftenen. Sammen med hvide Vans selvfølgelig.

Mine to vildeste køb.

Yndlingsjakken fra Anine Bing og en gammel kjolefavorit fra Noa Noa.

Kjole fra Ganni og Vans. I sofaen. Det må man kun til den slags særlige lejligheder ;)

Happy feet. Lyseblå fra By Malene Birger, rosa fra Billi Bi, røde fra & Other Stories og sølv fra Zara.

Mine parfumer bor i et skab i gangen.

Kjole fra Réalisation Par.

Tre favoritter for tiden: Skjorte fra & Other Stories, nederdel fra Ganni og taske fra Mansur Gavriel.

(Visited 6.663 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Jamen det er Clean Reserve, der er anderledes end de almindelige Clean. Min er købt i Magasin :) Klem Emily

 1. Tak for en inspirerende blog og tillykke med din nye titel som hustru :)

  Hvor er din flotte “Girls are awesome” plakat fra?

 2. Så fint, altså. Elsker netop, at du er så god til at bringe farverige og spændende items ind i din garderobe, mens du stadig holder dit look cool og nede på jorden. Jeg bliver i hvert fald stadig inspireret dagligt her hvad? 7 år senere? :D

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Åh hvor er du bare sød Lisbeth, det var vel nok en herlig kommentar at få med på vejen. Og nu ved jeg ikke hvor længe du har læst med, men bloggen fylder 8 (!) år til september. Kram E

 3. Fine billeder :) Hvor er kaktussen købt, som står i baggrunden på billedet med Chanel taskerne?

 4. Hej Emily,
  De fine røde sko på øverste billede, har jeg længe gået og sukket efter. Jeg er nu faldet over disse, som jeg tror er ca. samme model som dine:
  https://www.boozt.com/dk/da/notabene/bethy_15386735/17419885 ?
  Det der med sko over nettet, synes jeg dog kan være svært, så jeg ville lige høre, hvordan du synes de er at gå i? Hvor behagelige er de (af “høje” sko at være)?
  Tusind tak for en dejlig blog, hvor jeg klikker ind flere gange om ugen – der er altid både god inspiration, men du har også sådan et fint, hyggeligt, lyserødt univers, der på engang kan have nogle store tanker og være nede på jorden. Det kan der være langt imellem i blogland :-)