Blomsterlykke

Det kan godt være at Drømmemanden ikke lige er sådan en, der kommer med blomster hver uge. Eller måned. Eller kvartal for den sags skyld. Men når han så gør, er det helt uventet. Og ren betænksomhed (ikke noget aflad). Og de er altid SÅ utroligt fine og lige mig.

Således blev jeg forleden overrasket med blomster. Fordi han syntes jeg var sej og havde fortjent noget fint.

Måske det ‘bare’ er blomster, men jeg blev overrasket og glad og rørt. Det er egentlig sjældent, der skal mere til. Ofte langt mindre. Som at hænge vasketøjet op (selvom det er mig, der har sat vasken over), altid beredvilligt løbe i Netto efter skyr og bær og andre nødvendigheder, når jeg om aftenen finder ud af, at jeg ikke har noget at spise til morgenmad næste dag og sådan . Små hverdagstjenester og -betænksomheder ♥

Og så gælder det om, også at huske at gøre noget lignende den anden vej. Det er jeg ikke altid lige flink til. Udover at fodre ham altså.

Hvad giver man mænd i stedet for blomster?

(Visited 4.089 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Min mands lykke er gjort, hvis jeg køber en pose gode kaffebønner (især fra yndlingskaffebiksen og når han er løbet tør og har glemt at købe nye) eller en flaske god whiskey.

 2. Jeg tror egentlig det handler om at bide mærke i lige præcis de der små yndlingsting. Jeg synes fx det er dødromantisk, når min kæreste køber min yndlingssodavand, mine yndlingskiks eller kommer hjem med en rød læbestift (det går jeg med næsten dagligt), bare fordi han har lagt mærke til, at det er favoritter. Han bliver ligeså glad den anden vej, når jeg gør det.

 3. Min kæreste bliver rigtig glad, når jeg har købt popcorn og saltstænger med hjem :-) :-) God weekend til alle, kh Maiken :-)

 4. Det er sjovt og pudsigt med det små, der betyder det større. Jeg fortalte fx min kæreste, at supermarkeder smider mange såkaldte”single bananer” ud fordi de fleste kunder vælger bananer i klaser. Efterfølgende har han købt “single bananer” hver gang, og det gør mig så glad ??

 5. Min kæreste sætter pris på at jeg vasker hans tøj, overrasker med lækker mørk chokolade, eller at jeg har lagt nyt rent sengetøj på, det er de små hverdags glæder som bringer smil.

 6. Man går jo aldrig galt i byen med et spontant BJ … ?

  Her hos mig er det faktisk mig, der er bedst til de små betænksomheder og jeg tager egentlig bare udgangspunkt i det, jeg ved, han godt kan lide

  At der ligger en pose matadormix eller et par træstammer på bordet, når han kommer hjem, en sød seddel, spontane gaver inden for hans interesse, den store snack-pack når der skal køres cykeltur eller når der returneres fra foromtalte tur. Things like that

  Det kunne tilgengæld være super fedt, hvis han gad gøre det samme, så point for din indsats ?

 7. Har købt surprise spa ophold eller gemt hans favorit chokolade under dynen og sådan noget. :-D

  Har din plante det ikke så godt længere? :-/

  1. Jo jo den har det fint. Men den er meget stor (og gammel) og af og til er der et par af de ældste blade, der visner. Det er vist bare naturligt :)

 8. Man arrangerer en surprice-massage for ham, som man betaler i forvejen, på en dag, hvor han er flad efter for meget arbejde.
  Eller laver en hemmelig drenge-weekend i selskab med en X-box og hans bedste venner, uden at han ved noget om det.
  Eller man bestiller billet til den film, han gerne vil se i biografen og sender ham derhen en aften, hvor han troede, han skulle ordne alt muligt praktisk, og imens ordner man det for ham.
  Det bedste i verden er små oaser i hverdagen, hvor man overrasker hinanden med at kende hinanden lige det bedre, end man måske troede.
  Velkommen i klubben, smukke Emily! Ægteskabet er det dejligste, der findes! ❤️

 9. Min mand er helt vild med Cocio og beef jerky :) Ellers får han tit en lille massage, fx på skuldrene, når vi har spist og han sidder og fordøjer maden. Og så sikrer jeg, at han ikke løber tør for sin yndlingsyoghurt eller mælk til kakao.
  Er man i tvivl, er det også altid et godt trick at spørge hvordan han gerne vil forkæles ;)

 10. Er i egentlig nogensinde uvenner eller noget i den dur eller er alt bare lyserødt altid? ??

  1. Haha… jo vi diskuterer en masse. Men vi er sjældent uvenner. Og hvis vi er, er det i ret kort tid. Tror vi er ret enige om at være et team og at prøve at gøre den anden glad og det eliminerer i sig selv de fleste uoverensstemmelser. Klem Emily