Små ting

{Hjemmebagte boller i sommerhuset. Opskrift følger}

Sommerhus, onsdagsdate, sightseeing på Møn, jordbær og ærter fra vejkanten og andre ting, der får regnvejrsjuli til at føles sommerlige alligevel. Sådan har den forgangne uge været. Inklusiv masser af læsetid og kagespisning. For måske, det ikke er strandvejr hele tiden, men så er det til gengæld mægtigt godt kagespisningsvejr. Og krimivejr.

Dog skal man ikke læse krimier sent om aftenen, når man er alene hjemme, erfarede jeg i torsdags, hvor manden var draget til Musik i Lejet og jeg hyggede med alenetid og lidt for spændende bog. Og som resultat deraf ikke kunne sove.

Denne uge læser jeg således kun krimi i dagslys og ellers fortsætter jeg med at lege lidt ferie hist og her og nyde julistilheden, inden det buldrer løs igen på mandag.

Ps. Vi så I don’t feel at home in this world anymore (ligger på Netflix) i går og den var lige dele fin, morsom og tragisk på sin egen stille måde. En lille anbefaling til en regnvejrseftermiddag eller -aften.

{Onsdagsdate på El Nacional}

{Tukanhalskæde fra min mand. Den er lidt større end forventet, så tror den bliver lavet til en broche til at sætte på min armyjakke i stedet}

{Frokost på California Kitchen. Så føles det næsten som at være i LA}

{Giv dine bedste veninder en Soulmates tee (eller en Girlfriend Extraordinaire) og vær med til at passe på kvinders hjerter via Elsk Hjertet}

{Krimien der holder mig vågen om natten}

{Bedste fødselsdagstradition. ‘All you can eat’-kagedate med Sofie}

{Mummikoppen over dem alle}

{Morgenkittet}

{På eventyr ved Møns Klint}

(Visited 3.993 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Åh… jeg håber Julie Hastrup er hurtig til at få skrevet den næste bog i rækken. Jeg har lige læst Mirakelmanden færdig og er meget frustreret over at bliver efterladt med sådan en cliffhanger og uden en efterfølger indenfor rækkevidde. Men spændende bog med gode gys undervejs :)

  1. HELT enig. Blev ved med at bladre i går og tænke ‘der må da være noget mere’ ;) Krydser fingre for Niclas! Klem E

 2. Min kæreste havde første arbejdsdag efter ferien i dag, hvorfor jeg bagte banankage til ham + jeg har købt is hos Hjemisbilen ? #noregrets Ps. Har selv mumikoppen, virkelig et fint design!

 3. Hej, kan være jeg har misset et indlæg, men jeg er nød til at spørge hvor “tucan” kommer fra

  Knus

 4. Dejlige billeder! Hvor er tøjet på øverste billede fra samt kjolen på sidste billede? ?

 5. Hvor ser det skønt ud. Hvis du får lyst til at lave en lille guide til miniferie på Møn, vil den være kærkommen her. Jeg aner ikke hvad vi skal lave på vores miniferie på selvsamme sted, udover selvfølgelig at se klinten :-)

  1. Det var også en dejlig uge. Vi var desværre kun på Møn et par timer (netop for at se klinten), da vi kørte forbi i forbindelse med at vi havde været til fødselsdag på Falster, så tror desværre ikke jeg er den rette til at lave en guide ;) Men vi spiste is hos Møn is og det var lækkert :) Klem Emily