Små ting

{Morgenmad på Apollo Bar}

Bær over med mig! Jeg glemte små ting i går. Roder lidt rundt i dagene her i ‘juli på halvt blus’ og i al min iver for at score wifey point i går – havde ‘inviteret’ manden på frikadeller (hans livret) og Game of Thrones sæsonpremiere – så glemte jeg at udgive ugens vigtigste indlæg tsk tsk…

Men NU er det her. Og tilmed i en ekstra pompøs udgave med MANGE gode sager. Og hundedyr ikke mindst. Det forgangne uge har nemlig været smækfuld af øjeblikke, der ikke blot var mindeværdige i sig selv, men som også lige skulle foreviges og dokumenteres.

Har været dygtig til at overholde mit juliforsæt og ‘lege ferie’ en lille smule hver dag. Nogle dage blot en morgendukkert i havnen og andre dage for fuld udblæsning med middag på fortovsrestaurant eller strandtur.

Nå ja og så hjælper sommerhusweekend og fødselsdagsfejring jo også lidt på det hele ;)

Jeg håber, at I får en mageløs ny uge ♥

{Nye favoritter til fødderne}

{Når en hovedstøtte er nødvendig. Søde Skat i gården til Charlottenborg}

{Yndlingsslik}

{På onsdagsdate med min mand}

{… og med det her på tallerkenerne}

{Endnu en fantastisk bryllupsgave. Har lyst til at lave alt i den}

{På stranden med søde venner og deres Otto}

{Fineste fødselsdagsbuket}

{Vind i ørerne}

{Croissanter OG Dagmartærte}

{Når t-shirt-drømme går i opfyldelse}

{Fødselsdagsfejring fortsat. Filmaften med slikbuffet}

{Torben 9 uger. Min kontormakker Emilies lille, ny hvalp. Smelter}

(Visited 4.234 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer