10 ting jeg vil lave i juli

Så blev det juli! Stillemåned, sommermåned og ikke mindst fødselsdagsmåned for mit vedkommende. Selvom jeg stadig holder mest af efterår og september/oktober i særdeleshed, så er juli lige bagefter i opløbet.

Og udover fødselsdagsfejring (som bliver på lavt blus her post bryllup), så har min juli måned ét formål: At lade som om det er ferie så meget som muligt. Middage på udeserveringer efter arbejde, besøge og opsøge steder jeg ellers ikke får set, spise en is om dagen, komme godt ned i min bogstak, klemme en morgenmad eller en frokost med veninder ind hist og her og så videre.

Nedenfor finder I min månedsønskeseddel.

Ps. Flere 10 ting jeg vil lave i

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Sove i vores telt i hver weekend.
 2. Være en hel dag på stranden. Inklusiv vandmelon, ærter, blade, bøger og strandtennis.
 3. Spise morgenmad på hypede Apollo Bar med en veninde. Og måske blive der alene bagefter og sidde og læse lidt. I solen forhåbentlig.
 4. I Tivoli og prøve Dæmonen til jeg ikke orker mere. Og spise churros med softice.
 5. Bruge en eftermiddag på biblioteket. Og låne en stak godt og blandet med hjem. Det bedste jeg vidste både som barn og studerende.
 6. Holde Game of Thrones-aften (sæsonpremiere d. 17/7) for venner med knas og drinks.
 7. Besøge et af de mange arrangementer på Ofelia Plads, måske Flid Marked.
 8. En tur i Botanisk Have og på Statens Museum for Kunst. Inklusiv ispause derimellem forstås.
 9. Invitere min mand på picnic ude ved vores bryllupslokation på Refshaleøen.
 10. Se udstillingen af  Erik Mortensens Haute Couture-kollektioner på Design Museum Danmark.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 4.520 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hold da op – sagde du stille måned??
  Men spændende planer du har.
  eg flyver til Gardasøen på lørdag sammen med min søde kæreste og vi skal bare slappe af i en hel uge. Derefter er vi hjemme indtil 22.8. hvor vi atter rejser ned til vores hus på Bjerget i Andalusien – fed sommer og ha’ en skøn en af slagsen!!

  1. Haha… ja, ja altså alt er relativt. Dét lyder bestemt heller ikke dårligt. Hav en fantastisk sommer :) Klem Emily

 2. årh sikke nogen fine tips TAK <3 jeg har allerede skrevet dem ned :) Håber du for verdens bedste fødselsdag- jeg fylder 30 år om en uge puha- ved slet ikke hvad vi skal lave- det jo såå stort… f… 30 år :))))

 3. Det lyder helt fantastisk! Det kunne være vildt fedt, hvis der kom et indlæg om jeres nye telt/weekendhjem. Det ser så fint ud :)

 4. Hej Emily! Håber såååå meget du når at lave en guide fra jeres Barcelona besøg inden d. 20 juli, der smutter jeg nemlig derned ? Knus Trine

  1. Hej Trine, av ved ikke om jeg når det, men ellers kommer her et par tips: Sensi til tapas om aftenen, Flax and Kale til morgenmad og tjek min instagram fra da vi var i Barcelona for det bedste churrossted :) God tur <3 Klem Emily

   1. Sjovt at I også var på Sensi – vi måtte derned to gange, da vi var i Barcelona sidst. Det smager virkelig virkelig godt :) Jeg kan også tilføje Vinitus som et godt bud, hvis man er til fisk og skalddyr :)

 5. Det lyder som den skønneste måned, du er i gang med. Jeg bor til daglig i Australien, og selvom jeg nyder det, så lyder en dansk sommer altså heller ikke dårligt overhovedet. :)

  1. Nej det er nu altså heller ikke sådan at kimse ad <3 Men avra, Australien dét gad jeg også godt. Hyggeligt at du læser med langvejs fra. Klem Emily

 6. Er totalt og helt vild med den gule neglelak!! Hvor er den fra? :) :)

 7. Jeg har allerede indfriet et par af min ønsker for juli, og dem kan jeg bestemt anbefale:

  Spise med Årstiderne på Fasangården i Frederiksberg Have

  Høre jazz på Balders Plads på Nørrebro under Copenhagen Jazz Festival

  Spise vegansk is fra Nicecream i Elmegade

  Derudover vil jeg gerne en tur på Louisiana, lære at danse swing til sommerdans i Fælledparken, besøge Trelleborg og til børnejazz med Master Fatman i Haveselskabets Have..

  Kom bare an, juli!! :-)