10 ting jeg vil lave i juni

Juni lige om hjørnet. Og ikke nok med at min pragtfulde mor, har fødselsdag på Sankt Hans, så er juni også studenter, sommerkådhed, sidste skoledag, danske jordbær, Distortion og andre ting, der slet ikke er så dumme endda.

For selvom det er mange (!) år siden jeg sidste gang stod og sang “Ferie ferie ferie, slap nu af du har fri og syng en glad melodi” sidste skoledag i 9. klasse på en skole på Frederiksberg, så hænger juni altså stadig uløseligt sammen med netop det: Begyndelsen på den store sommerferie. Måneden hvor man afslutter og runder af for at holde fri.

I år bliver der føjet endnu et juniminde til samlingen. Bryllup. Lige midt i juni. Måske i strålende solskin, måske i blæst og regn. Man ved aldrig helt, men jeg er nu sikker på, at det bliver helt fortryllende uanset hvad.

Og netop fordi der er bryllup (og ditto forberedelser) på menuen og bryllupsrejse umiddelbart efter, så har jeg været varsom med at fylde for meget i kalenderen eller for avancerede ting på månedsønskelisten.

Men lidt hygge og nusserier skal der jo også til. Læs med nedenfor.

Ps. Flere 10 ting jeg vil lave i

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1.  Lære Penny at bære en lille kurv. Pønser lidt på, at hun skal komme med ringene på den måde til vores bryllup. Håber ikke forloveren bliver ked af, at blive frarøvet tjansen.
 2. I sommerhus med to af mine bedste veninder i weekenden. Og sludre i timevis. Og fnise.
 3. Plukke en stor buket syrener og/eller lupiner, mens jeg lytter til Farmænd podcast. Den ene farmand er vores toastmaster til brylluppet.
 4. Tage i Tivoli en aften. Prøve Dæmonen og sidde på en bænk og spise churros med softice.
 5. Lave rosé sangria. Måske i forbindelse med førnævnte sommerhustur. Måske til en grillaften på altanen.
 6. Lære at danse brudevals. Vi havde første lektion i går og øver nu på livet løs.
 7. Tage på biblioteket en eftermiddag. Det er noget af det bedste jeg ved og det er alt for længe siden, jeg sidst har været der.
 8. Jeg har købt stedmoderblomster til altanen og nu vil jeg lave de her smukke ispinde.
 9. Holde bryllup. Er (stadig) ikke stresset, men glæder mig til gengæld helt vildt ♥
 10. På bryllupsrejse. Og komme helt ned i tempo og holde rigtig ferie. Vi skal være afsted i 2 uger og jeg planlægger minimum en uge helt offline.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 4.311 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Apropos forestående bryllup: har du mon lyst til at fortælle historien om, hvordan I mødte hinanden og blev kærester? Det er altid så hyggeligt at høre om :-)

  1. Ja det vil jeg gerne :) Ser lige om ikke der kan blive plads til den i næste uge :) Kram E

 2. Hvem får I brudevalsundervisning hos? Kan det passe at det var hjemme ved jer selv? Min kæreste og jeg skal giftes i august og med vores travle kalendre og en lille én har vi lidt svært ved at overskue at skulle køre til forstaden for at få undervisning :-)

  1. Det er bare en af vores venner, der er danselærer. Det er desværre ikke noget hun gør ellers, men vi bor lige ved siden af hinanden, så det var dejligt nemt :) Men det kan jeg bestemt godt forstå. Håber I finder en løsning :) Og at I får et vidunderligt bryllup :) Kram Emily

 3. Jeg elsker virkelig dine “10 ting jeg vil lave”-lister! De er altid så god inspiration til hvad man kan lave. Tivoli og churros med softice er ihvertfald blevet tilføjet til min liste :-) Min juni måned er præget meget af, at jeg bliver student i år og nøj, hvor jeg bare glæder mig! Derfor er der eksamner, vogntur og studnetergilder på tegnebrættet her.

 4. Jeg drømmer om et velfortjent pusterum, hvor jeg kan sidde og kigge min mand i øjnene uden at den dårlige samvittighed nager, efter mine sidste eksamener på dette semester er overstået. To uger to go, og så skal der slappes af og kærestes for fuld udblæsning! ☺️

  1. Pyha eksamener er altså også så altopslugende og hårdt, godt at der er lys og en dejlig belønning for enden af tunnelen :) Knus Emily

 5. Det lyder som den bedste juni-måned man kan forestille sig. Er sikker på du aldrig vil glemme den <3
  Jeg selv skal holde fødselsdag, læse en masse, begynde at forberede praktik i London, tjene penge i Netto, aflevere eksamen og forhåbentlig færdigplanlægge sommerferie :D Juni bliver skøn!

  // http://www.jannifromtheblog.dk

 6. Åh, GLÆD dig (det gør du jo nu nok) til bryllup og bryllupsrejse. Det er FANTASTISK. Jeg var høj i min. et halvt år efterfølgende på kærlighed. Igår havde vi to års bryllupsdag :)
  Og et lille velmenende råd – hold HELT fri på din bryllupsrejse. HELT fri. Du kan altid skrive lidt om den herinde bagefter, hvis det er. Jeg skulle arbejde man – tir inden vi tog afsted om onsdagen, og det har jeg sådan fortrudt, for man er i sådan en lykkelig, lykkelig boble, og den skal man bare nyde.

  1. Dét kan du også tro jeg gør. Folk bliver ved med at spørge om jeg er nervøs eller stresset, men mest af alt glæder jeg mig bare :) Det er nok et godt råd, det er taget til efterretning <3 Kram E

  1. Avra det lyder også som nogle gode planer. Nyforelskelse er det bedste <3 Kram

 7. Dejlige planer;-)

  Hvor skal I hen på bryllupsrejse?

  Ej, og hvordan søren har du ro på til at tage væk en hel weekend få uger før så stort et bryllup?!?

  ;-)

  1. Vi skal til Vestfrankrig og Nordspanien at surfe :)

   Haha… jamen der er styr på det meste (håber jeg) og lidt venindetid skal der også være plads til. Knus E

 8. Din liste er simpelthen så god og inspirerende.
  Har virkelig taget til mig at tænke over alle de rare ting man gerne vil, og også glæde sig over alt det man allerede har i kalenderen :-)

  Jeg kan godt forstå du glæder dig til jeres bryllup. Det bliver helt sikkert en eventyrlig dag, og det bliver helt sikkert den bedste fest du nogensinde kommer til <3 Husk nu at nyde den, det går så pokkers stærkt, men man kan leve LÆNGE på den dag :-)

  – Jeg skal fejre 18 års bryllupsdag i juni….
  – Jeg snupper lige en Justin Bieber koncert med mine børn ;-)
  – På weekendtur til Samsø med min mødregruppe fra min datter (børnene bliver 9 i år)
  – Lytte til flere Mads og Monopolet podcasts. Er vild med det program :-)
  – Købe flere fine sommerblomster til haven/terrassen. Bliver så glad af alle de fine farver :-)
  – På café- og shoppetur med veninder

  1. Det er bare så rart at høre Karina, dejligt hvis jeg og månedslisterne kan inspirere :)

   Skal nok prøve at huske det med at nyde brylluppet <3

   Sikke dejlige ting du også har i kalenderen, håber du får den bedste måned.
   Klem
   E